[ad_1]

Zukun er et produktudviklingsfirma, og her udviklede de en prototype ved hjælp af EGO-batteripakker, snarere end at udvikle deres eget batterisystem. For at være tydelige gjorde de ikke dette med EGO’s tilladelse, og EGO er ikke (endnu) en forretningspartner med Zukun, plus … disse er faktisk ikke til salg … (endnu).

Denne prototype ser godt udviklet ud og klar til produktion.

______________________________________________

Lawn Tool Batterier?

Jeg har skrevet tilbage i 2016 om, hvordan så mange af enhederne i mit liv nu køres af litiumbatterier, og også i 2017 om, hvordan brug af trådløse værktøjsbatterier muligvis kan være en nyttig mulighed for powerboards og ebikes, men … hvilket mærke og type?

Der har været flere kreative eksempler (som Blairs cruiser, der bruger tre DeWalt 18V-pakker til 15S / 58V), men vi forudsagde, at EGO-mærket ville være et batteri at holde øje med. De annonceres som en “56V” -pakke, men de er alle lavet af 14 celler i serien (14S), som ebikere er blevet omtalt som en 52V-pakke.

Her er min EGO-ukrudtswacker, og baseret på den fremragende ydelse købte jeg også slåmaskinen.

Nedenfor er et Bafang BBS02 1000W-sæt, der er meget velegnet til EGO-pakker, monteret på en Electra Townie, som er en komfort-stillingsramme, som jeg meget godt kan lide til en gaderpendler.

En Electra Townie med et BBS02 mid drev drevet af en 56V EGO-pakke.

Ego-systemet har mange forskellige størrelser af batteripakker i dette format fra 2,0 Ah til 7,5 Ah, og de har for nylig annonceret, at de snart vil producere en 10 Ah størrelse. Cellen i 7,5-Ah-pakken er en Samsung 25R i en 3-i-parallel konfiguration (3P), og da de vides at toppe ved 20A hver, skal 7,5-Ah-pakken være i stand til at lægge en kort 60A-top uden skader og muligvis så meget som en 30A kontinuerlig hastighed (52V X 60A = 3100W)… Efter dette mønster skal den kommende 10-Ah-pakke “være” i stand til 80A peak / 40A kontinuerlig. Disse passer godt til mit foretrukne mid-drive, Bafang BBSHD-sæt.

For at gøre det lettere at bruge trådløse værktøjspakker kan terrafirmatechnology.com-adapteren, der er vist nedenfor, findes ved at klikke her.

Et firma kaldet Terra Firma Technology fremstiller nu adaptere til at forbinde en række trådløse værktøjsbatterier til et enkelt rødt og sort kabelsæt. Den viste EGO-adapter er ca. 40 dollars på dette tidspunkt

EGO bruger navnemærke-celler i høj kvalitet, og de har gjort fire specifikke ting for at holde cellerne så kølige som muligt, hvorfor EGO-pakkerne skal vare meget længere end de andre mærker.

  1. Hver celle har en PCM-muffe til at absorbere varmespikes. PCM er en “Faseændringsmateriale“, og All-Cell Virksomheden er berømt for at indsætte deres celler i en stor blok af PCM for at hjælpe med at styre batterivarme. Med denne type PCM ændres det ikke fra et fast stof til en væske, det er mere som at skifte fra en hård gummi til en blød gummi, når cellen bliver varm. Under denne proces kan den faktisk absorbere en overraskende mængde varme. Varmen skal stadig spredes over tid, men denne enkle tilføjelse begrænser den højeste del af arbejdscelle-temperaturtoppene.
  2. Apropos at sprede den lagrede varme, der blev absorberet af PCM-ærmerne, disse pakker har en usædvanlig form, der spreder cellerne udi stedet for at samle dem i en blok. Dette hjælper luftcirkulation, hvilket er vigtigt for den næste funktion … køling af luftventilator!
  3. Disse pakker fra EGO er ikke forseglet, de har kanaler, der tillader det fans til at blæse luft gennem pakkerne når de bliver brugt, og også når de bliver tiltalt.
  4. Den sidste funktion, der hjælper disse med at forblive så cool som de kan være … er deres størrelse. EGO-slåmaskinen har en FN-spændende 5.0-Ah-pakke tilgængelig, men jeg valgte 7.5-Ah, som er den største trådløse værktøjsbatteripakke Jeg har fundet. En 7,5-Ah er ikke kun det bedste udvalg af en enkelt trådløs pakke, dens størrelse betyder, at hver enkelt celle er mindre stresset og vil køre køligere end den ville, hvis du trækker de samme ampere fra en mindre pakke.

______________________________________________

Hvilken størrelse er Zukun?

Jeg vil gerne være klar over, at denne prototype ikke er i produktion, så du kan ikke købe den endnu. Det er en børnetøj emoto, og Zukun har annonceret det i alderen 6-12 år. Jeg var overrasket over, at den havde en rammemonteret motor, fordi det gør systemet mere komplekst end en navmotor. Imidlertid gør dette også denne model til en langt bedre ydelse sammenlignet med at bruge en navmotor.

Zero FX i 2019

Hvis du leder efter en offroader til en 6-fods 2-tommers voksen, skal du muligvis betale en betydelig pris for at få en Zero FX, der klarer sig ganske godt (der er en lille justering for at passe lidt kortere ryttere) .

Tilbage i 2018 kunne du stadig købe en ny Alta Redshift, før de gik ud af drift. Alta var ikke et dobbeltformål, det var en alvorlig snavscykel i fuld størrelse, som er blevet sammenlignet med 450 cc-klassen af ​​racere. Jeg er ret trist over, at de ikke længere er tilgængelige, men Zero-firmaet er stadig på solid grund.

2020 Sur-Ron 60V lysbi

Sur-Ron-linjen har været ret succesrig i USA det seneste år på grund af dets høje ydelse og overkommelige pris. Den eneste autoriserede amerikanske forhandler er Luna Cycles i det sydlige Californien, og de sælger ofte med Light Bee-modellen for mindre end $ 3900.

Størrelsen på Sur-Ron er velegnet til ryttere, der er ca. 5 fod 10 tommer høje (give eller tage), skønt bageste chokophæng og gafler kan justeres, så de passer til lidt kortere ryttere.

Kuberg Freerider i 2019

Hvis Zukun Z56 nogensinde bliver produceret og tilbagelagt til offentligheden, ville dens nærmeste konkurrence være en af ​​modellerne fra Kuberg-virksomheden. De laver flere størrelser, og alle er til ryttere, der er “yngre end en voksen”, så en af ​​dem skal matche sig temmelig tæt på. Freerideren vist ovenfor er mindre og mindre kraftig end Sur-Ron og lidt større end Zukun Z56, men Kuberg har mindre modeller end dette.

______________________________________________

EGO-omformere

I de sidste par år er jeg blevet glad for batterisystemer, der bruger 48V / 52V, fordi de kan køre en inverter under et midlertidigt strømafbrydelse. En inverter tager DC-batteristrøm og konverterer den til 110V AC, så den kan køre husholdningsapparater, såsom tv’et, din bærbare computer og lysene.

Jeg har allerede to store 52V-pakker, som jeg har købt fra Luna Cycles, og hvis jeg nogensinde køber en tredje pakke, ville det sandsynligvis være den avancerede Luna Wolf på grund af de individuelle cellesikringer og det faktum, at det er fuldt indkapslet, hvilket giver størst mulig vand- og stødbestandighed.

EGO PST3040 Nexus Power Station

På billedet ovenfor har Ego produceret en forholdsvis dyr omformer, der accepterer op til fire af plæneklipperens batteripakker. Det kan give “op til” 3000W strøm, afhængigt af hvor mange pakker der er knyttet, og hvilken pakningsstørrelse der bruges. Det er tilstrækkelig kraft til at køre dit køleskab, som muligvis kan trække så meget som 1600W-toppen ved opstart (og lidt mindre end 1000W at køre).

Den lille EGO PAD1500 Power-Plus Escape-inverter

For nylig begyndte EGO at sælge en lille “firkantet bølge” -omformer til ca. $ 120. Det kan producere 110V ved omtrent 2A fra en enkelt stik. Den har to USB-porte til at holde din telefon eller tabletenhed opladet. Dette er en god udvikling, men jeg ser frem til noget halvvejs mellem disse to. Mere dygtig end den lille, men billigere end den store.

Vægstik i USA til husholdningsapparater er typisk klassificeret til 110V AC ved 15A max. Dette tilføjer op til 1650W, og det er derfor, at de største hjemmemikrobølger, du kan købe, typisk er 1500W. Den fælles EGO-pakke på 7,5 Ah kan sikkert håndtere 52V X 60A som en midlertidig top, så den svarer til 3120W. Da det er de forstærkere, der mest påvirker størrelsen og omkostningerne for invertere, ville en inverter på 1500 W være i stand til let at give strøm til enhver husholdning (måske ikke et køleskab, men alligevel …). 7,5-Ah EGO-pakkerne kunne let give den 1650W, som hjemmestikkene er klassificeret til.

Det ville også være en stor fordel at have en “modificeret sinusbølge” -udgang. Ren sinusbølge er den bedste til roligt at køre følsom elektronik, men jeg forstår, at det er dyrt. Firkantet bølge er den billigste stil, men det giver en buzzy feedback på mange enheder. Den modificerede sinusbølge er et rimeligt kompromis, der effektivt kan køre næsten alt, hvad der kan sættes i en stikkontakt til hjemmet.

______________________________________________

Zukun Z56 er opført som en 1.000 W børsteløs motor, der sætter den i samme klasse som EGO-slåmaskine, motorsav og snesuger.

Zukun Z56
Zukun Z56

Hvis du vil holde dig opdateret om udviklingen med Zukun Z56, kan du finde deres websted ved at klikke her.

______________________________________________

Skrevet af Ron / spinningmagnets, juni 2020

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply