[ad_1]

I sidste uge afslørede Yamaha 4 prototypemodeller med pedelec på Interbike – den største cykelhandelsbegivenhed i Nordamerika – med tilgængelighed til amerikanske forhandlere planlagt til begyndelsen af ​​næste år.

Yamahas modeller, der er i stand til at hjælpe op til 20 km / h til det amerikanske marked, er drop-bar Urban Rush landevejscykel, hardtail YDX-TORC, sammen med Cross Core fitness-hybrid og Cross Connect, en rekreations- og utility-pedelec.

Yamaha Motor Company begyndte at producere elektriske cykler og drev i 1993 og har siden produceret mere end 4 millioner drev.

“Yamaha har været en pioner, opfinder og innovatør inden for elektriske cykler i mere end to årtier,” sagde Terry Okawa, præsident, Yamaha Motor Corp., USA. “Og introduktion af Yamaha-elektriske cykler på dette tidspunkt vil kun tilføje dybden og diversiteten af ​​Yamaha-mærket i USA ”

Salgs- og marketingchef, Drew Engelmann, fortalte Pedelecs, at modellerne er “specifikke for Yamaha-projektudviklingen i USA” med fuld specifikation, der blev frigivet i slutningen af ​​2017.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply