[ad_1]

Tjek denne Indiegogo-kampagne hurtigt, før det er for sent! Fra i dag kan du stadig forudbestille en til halv pris. Her er detaljerne fra deres pressemeddelelse:

+ $ 100.000 samlet på mindre end 1 time til verdens letteste sammenklappelige EBike

På mindre end en time indsamlede de schweiziske start-up United City Bikes mere end $ 100.000 til THE ONE: Verdens letteste sammenklappelige ebike. I dag er kampagnen fantastisk 1436% af dets mål. Kampagnen er blevet en af ​​de hurtigst finansierede kampagner nogensinde på crowdfunding-platformen Indiegogo.

Tjek denne innovative nye ebike i denne video:

Lav vægt

Med en vægt på kun 12,5 kg (28 pund) og sammenfoldelig på kun 10 sekunder er ONE en hurtig, fleksibel og effektiv måde at komme rundt på byer på. Som den første cykel nogensinde lavet af magnesiumlegering, det leveres med et funktionelt smart design og et minimalt udseende.

ONE vil være tilgængelig til forudbestillinger på crowdfunding-platformen Indiegogo indtil slutningen af ​​maj og vil blive leveret til de første bagmænd i løbet af sommeren. Et samfund på mere end 12.000 mennesker over hele verden havde tilmeldt sig at blive underrettet om lanceringen.

Mindre end en time efter, at forudbestillingerne blev åbnet, havde United City Bikes allerede samlet mere end $ 100.000 til THE ONE: Verdens letteste foldbare ebike. United City Bikes skaber den ultimative oplevelse for ryttere ved at lave en ebike, der er let, kompakt, holdbar, fleksibel og overkommelig. På kun 12,5 kg er THE ONE i øjeblikket den letteste sammenklappelige elektriske cykel på markedet.

Verdens letteste sammenklappelige ebike, THE, smadrer rekorder på Indiegogo
ONE er smukt designet

Fold det op på 10 sekunder

Sammenfoldelig på mindre end 10 sekunder i en kompakt størrelse på 25 cm tyk blandt mange af dens attraktive egenskaber, blev ONE skabt for at imødekomme kravene i den stadigt omdannende livsstilstendenser i mikromobilitet. Rammen er lavet af magnesiumlegering og indbefatter den førende teknologi med en foldetykkelse på kun 25 cm – en anden bedrift på markedet (dimensioner: 25 x 64 x 76,5 cm).

Dets kompakte størrelse gøres muligt med en patenteret magnetisk system hvilket får de to hjul til at klæbe tæt og fast sammen. Den lette vægt og den kompakte størrelse gør det til den perfekte sammenklappelige ebike til at transportere i enhver situation.

Verdens letteste sammenklappelige ebike, THE, smadrer rekorder på Indiegogo

Rejser længere og hurtigere: En pendlers og cyklisters drøm går i opfyldelse

ONE er en ebike for pendlere og cyklister i alle konditioner. Cyklen har en skræddersyet højhastigheds børsteløs motor med en høj energikonversionseffektivitet på 95%. Tag den ud på en tur op til 60 km (37,28 miles) med en opladning.

Lange cykelture på foldecykler behøver ikke være ubehagelige længere. Det patenterede sadeldesign giver ekstra komfort for ryttere i en siddeposition. Cyklens EU-version har en maksimal hastighed på 25 km / t (16 mph) med kun elektrisk understøttet tilstand. Den amerikanske version har en maksimal hastighed på 32 km / t (21,7 mph) i en ren elektrisk tilstand med en tommelfinger-gashåndtager.

For at give styrken til at stoppe rytteren hurtigere er der også indbygget diskbremser for rytternes sikkerhed.

Verdens letteste sammenklappelige ebike, THE, smadrer rekorder på Indiegogo

Et funktionelt smart design med et minimalt look

Det minimale udseende muliggøres af geardrevsystemet og batteriet, der er integreret i henholdsvis dets krop og sædet. Den patenterede ramme af topkvalitet på cyklen giver cyklen et unikt elegant look såvel som en hård krop med en maksimal belastning på 100 kg (220,46 lbs). Alle ledninger er pænt gemt inden for rammerne, hvilket gør denne ebike også vand- og vejrbestandig. Det patenterede, praktiske indbyggede afstivningsfodsystem holder cyklen på egen hånd.

Verdens letteste sammenklappelige ebike, THE, smadrer rekorder på Indiegogo

Designet og bygget af branchens bedste

De bedste ingeniører, designere og produktledere i cykelindustrien har slået sig sammen for at gøre en drøm til virkelighed: Oprettelse af den perfekte sammenklappelige ebike, der vil revolutionere mobiliteten i byerne. Holdet har årtiers erfaring med motorcykelteknik, elektronisk ingeniørarbejde, energibesparende systemer og cykeldesign. Efter en række vellykkede projekter mødtes ligesindede brancheaktører for at arbejde på fuld tid på The ONE i midten af ​​2018.

Verdens letteste sammenklappelige ebike, THE, smadrer rekorder på Indiegogo

Gør foldbare el-cykler tilgængelige for alle

Alle United City Bikes-teammedlemmer er meget miljøbevidste. En af deres drømme er at se flere og flere mennesker forlade deres biler for at bruge elektriske cykler. Mens de arbejdede med THE ONE, ønskede de at stille foldbare elektriske cykler til rådighed for alle. Efter at have overvundet mange teknologiske udfordringer formåede de at tilbyde THE ONE på kun $ 699 (55% rabat) til de første bagmænd. ONE vil være tilgængelig for forudbestillinger på crowdfunding-platformen Indiegogo indtil slutningen af ​​maj og vil blive leveret til de første bagmænd i sommer.

Tjek den ene på Indiegogo her.

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 2.10 gange, 1 besøg i dag)

[ad_2]

Source link

Leave a Reply