[ad_1]

Vi bliver ofte spurgt, hvad er den letteste elektriske mountainbike, du kan købe? De fleste eMTB er 24 kg + dog Lapierre eZesty vægte på kun 18 kg!

Vi præsenterede Lapierre eZesty i år. Det er en af ​​de mest alsidige elektriske mountainbikes, da den også kan bruges som en almindelig mountainbike! Rytteren kan fjerne hele motoren og batterienheden (barbere 4 kg!) Og bruge en (valgfri) blindplade, hvis du vil køre uden hjælp.

Lapierre eZesty elektrisk mountainbike i 2020 er designet fra bunden af. Det er rettet mod ryttere, der vil have fornemmelsen af ​​en normal MTB, men med en lille hjælpende hånd på bakkerne og til at dække flere stier på en dag. Det er den første af sin art og sigter mod et helt andet marked end de almindelige elektriske bjerg-eBikes.

Hvordan blev den letteste eBike designet?

Cyklen er designet af Nico Vouillez (10x World MTB Champion!). Som en ivrig MTB’er ønskede han en cykel, der føltes naturlig at ride. Men med det sjove ved hjælp, hvor du har brug for det.

Ingeniørerne på Lapierre HQ i Dijon, Frankrig, kom på arbejde. Opgaven til at designe en cykel, der er en almindelig cykel og en elektrisk cykel på én, ingen let bedrift! De gjorde det ved at bruge en let carbonfiberramme som platform for eZesty. De integrerede Fazua eSystem fuldstændigt inden for rammen. Herfra blev Lapierre eZesty født!

Letvægts Fazua eDrive-system

Fazua-drevet er ikke kun et af de letteste systemer på markedet (batteri & motor kombineret). Men det giver også brugeren mulighed for helt at fjerne fra rammen, hvis det kræves. Forskellig fra ethvert andet eBike-system på markedet! Ved at gøre dette bringer vægten ned på kun 14 kg! Sammenlign det med andre 160 mm rejsecykler …

Fjernelse af batteri og motor på Lapierre eZesty eBike

Fazua-drevet er ikke kun let, men det er helt ‘trækfrit’, når du er uden for hjælpepladserne. Det gør dette ved at frakoble motoren, når den ikke er i brug, hvilket giver rytteren en meget mere naturlig pedalfølelse.

Det berømte eMTB Magazine havde en chance for at teste Fazua-drevet og sagde: –

Vi havde en chance for at teste Fazua-motoren på en XC-cykel før, og vi må indrømme, at vi virkelig er imponeret over dens naturlige fornemmelse. Vi håber, at E-Zesty AM leverer en lige så naturlig rideoplevelse. Klatring med et ekstra løft af kraft i dine ben og faldende med ydelsen af ​​en “normal” enduro-cykel.

Fazua-drevsystemet vandt faktisk flere priser, så snart det blev frigivet. Design og innovation er den mest prestigefyldte. Dommerne sagde: –

Med tidligere uopnåelige dimensioner skifter den kompakte størrelse på FAZUA Evation-motoren i et nyt benchmark til lette e-cykler med en naturlig kørselssensation og ingen synlig motor. Denne motor er fremstillet i Tyskland og er bygget i en modulform og viser potentialet til virkelig at skifte, hvordan pedalassistente cykler er designet. FAZUA-motoren kører ikke kun med en meget konventionel fornemmelse, men den genererer også næsten ingen modstand, når motoren er deaktiveret. En anden fordel kommer fra dens lille størrelse, som enormt gavner håndteringen. Hele motor og batterienhed kan også fjernes, når det ønskes, og udskiftes med en plastikafskærmning for at omdanne den FAZUA-udstyrede e-cykel til en konventionel cykel på bare et par trin.

Når du kombinerer Fazua-drevet med den lette Lapierre carbonramme, kulstofhjul og -stænger på eZesty AM LTD Ultimate 2020. Hele el-cyklen kommer på kun 18 kg!

Fazua 2020 eDrive System på Lapierre eZesty

Sammenlign dette med andre top-end eBikes på markedet typisk mellem 22-26 kg. Det viser bare nøjagtigt, hvor let denne elektriske mountainbike er.

Lapierre eZesty 2020 eMTB Range

Lapierre eZesty-serien består af to modeller. Begge modeller har den fulde 150 mm carbonfiberramme i hele bjergene, Fazua drev eSystem, 27,5 ″ + hjulsæt og indbygget dråberpost med stealth-kabling. Men der er nogle specifikke forskelle mellem de to modeller som følger:

Lapierre eZesty AM LTD Ultimate 2020

Dette er den topspecifikke model med fabriksserien Kashima belagt Fox Float-ophæng. Cyklen er udstyret med en Sram Eagle X01 12-hastighedsdrev, kombineret med Sram Guide RE-dobbelt-skivebremser. Lapierre afsluttes med et specielt carbonhjulssæt & RaceFace styr.

Lapierre eZesty AM LTD Ultimate Electric Electric Bike

Priser til £ 6.699 / Mere info og fuld specifikation

Lapierre eZesty AM 9.0 Ultimate 2020

EZesty 9.0 er basismodellen i Lapierre 2020-serien. Med Fox-ophæng foran og bag, en fuld Sram NX 12-hastighedsdrev og Sram Guide-bremser. Færdig på Lapierres eget Boost + -hjulsæt indpakket med Maxxis High Roller-dæk.

Lapierre eZesty AM 9.0 2020 El-cykel

Prissat til £ 5.299 / Mere Info & Fuld spec

Lapierre eZesty Review

Selvom de ikke har været så længe, ​​har vi klienter allerede på stierne på eZesty’s. Den ene sendte os sin anmeldelse (som du kan læse fuldt ud på vores side), men her er et uddrag, som stort set opsummerer cyklen: –

Batteriets og motorens lette vægt har naturligvis indflydelse på ydelsen til strømforsyning. Det første indtryk, når du bruger power assist er, at du ikke får det boost, du får fra en Shimano- eller Bosch-enhed, og at du ikke trækker wheelies op ad bakke, hvilket du næsten kan gøre i turbo-tilstand på andre modeller. Kraftleveringen af ​​Fazua-enheden er imidlertid perfekt egnet til denne lette cykel, og selvom den er subtil, er den mere end tilstrækkelig til den mest udfordrende klatring. Den vigtige faktor er at være i det rigtige gear for at få kadensen ret til forholdene. Dette giver den perfekte mængde hjælp til enhver tilstand.

Resumé for Lapierre eZesty 2020

Det er dejligt at se en eMTB designet og dedikeret til ægte MTB’ere. Nogle ønsker ikke et tungt kraftcenter, der overtager turen. Nogle ryttere vil bare have lidt hjælp på bakkerne til at nyde nedkørslerne som på en normal ikke-elektrisk cykel.

Kulstoframmen bringer fantastiske linjer til eZesty kombineret med Fazuas stealthy integration og fuld intern kabelføring gennem hele. Kunne dette være den første nogensinde eBike, der faktisk ikke ligner en eBike?

Fazua Controller på Lapierre eZesty eBike

Top Stealth tip: Ikke mange mennesker ved dette, men da vi er et autoriseret Fazua servicecenter, har vi adgang til diagnostik til at oprette forbindelse til cyklen. Herfra kan vi foretage mange ændringer og test. Men mest interessant kan vi forudindstille en ride-tilstand. Dette betyder, at du helt kan fjerne kontrolenheden fra styret for at få et komplet stealth-look! Dette ville overhovedet ikke give noget synligt på ydersiden. Men det ville betyde, at du ikke ville være i stand til at ændre assistancetilstand. Så du vil bestemme, hvilken tilstand der var din favorit; før du gør det.

Carbon Frame på Lapierre eZesty Electric Bike

Vi har faktisk den nye Lapierre eZesty på lager lige nu foran 2020-sæsonen! Hvorfor ikke booke en aftale for at komme og kigge efter?

Vidste du, at vi også har en testcykel her, hvis du ville svinge benet for at se, hvor god denne maskine er!

Du kan se hele udvalget af Lapierre eBikes 2020 – Lapierre Electric Cykler.

Om Martin Brown

Martin har været i el-cykelindustrien i over 10 år og har hjulpet den med at vokse fra starten. Fremme af eBikes overalt i England ved arrangementer og tilbyde de allerbedste rådgivning, tech-artikler, blogs og videoer. Især er Martin en vigtig spiller for fremskridt med brugen af ​​eMTB’er, i dag ejer af e-bikeshop.co.uk – Storbritanniens største eBike-leverandør med speciale i Bosch & Yamaha, europæiske eBikes af god kvalitet.[ad_2]

Source link

Leave a Reply