[ad_1]

Det er lidt mere end en uge, siden den britiske regering annoncerede strenge nye foranstaltninger til at bekæmpe spredningen af ​​coronavirus.

Fra skrivning må folk kun forlade hjemmet for at træne en gang om dagen, rejse til og fra arbejde, når det er ”absolut nødvendigt”, shoppe for vigtige ting og opfylde ethvert medicinsk eller plejebehov.

Butikker, der sælger ikke-væsentlige varer, har fået besked om at lukke, og samlinger i offentligheden med mere end to personer, der ikke bor sammen, vil være forbudt.

Øvelsesregler

Siden den første meddelelse den 23. marts er der blevet udstedt yderligere vejledning, der vedrører nogle af de tilladte former for træning, og her er et resume af det råd, der vedrører cyklister og e-cyklister:

* Vandrere, løbere og cyklister bør kun bruge åbne rum tæt på deres hjem til træning – med andre ord forblive lokale og ikke rejse unødigt.

* Du skal kun gå ud alene eller med medlemmer af din egen husstand – forlystelser med andre husholdninger, venner eller klubber osv. Er ikke tilladt – samlinger af mere end to i parker eller andre offentlige rum er forbudt, og politiet vil håndhæve dette

* Hold mindst 2 meter fra hinanden uden for din husstand på alle tidspunkter

* Tag hygiejneforholdsregler, når du er ude, og vask dine hænder, så snart du er tilbage indendørs.

* Træningsreglerne ser ud til at gælde for dem, der er selvisolerende såvel som dem, der ikke er det, men du skal ikke træne, hvis du føler dig utilpas.

Her er det seneste generelle råd om alle restriktive foranstaltninger fra NHS.

E-biking til arbejde

UK-baserede virksomheder som Brompton og GoCycle har tilbudt reservecykler og e-cykler til NHS-ansatte for at komme på arbejde; i London er der fortsat en særlig bekymring over bus, jernbane og underjordisk offentlig transport med 2 meters regel, som klart ikke er praktisk i mange tilfælde.

Nogle cykelvirksomheder (dog bestemt ikke alle) rapporterer om et opsving i erhvervslivet – måske ikke overraskende, da i Storbritannien er cykelbutikker klassificeret som vigtige, og selvfølgelig er onlineforhandlere til en vis grad isoleret fra regeringens begrænsninger for at rejse til arbejde.

London-baserede foldecykelproducent Brompton (der lancerede en elektrisk version i 2017 – gennemgået her) sagde ‘salget i England i hele branchen er sandsynligvis steget med omkring 15%.’

Hvis du er en vigtig arbejdstager eller bare ikke kan arbejde hjemmefra og overvejer e-cykling til at arbejde, må du bestemt ikke udskyde af cykelaspektet.

E-cykler gør hele aktiviteten lettere og hurtigere – lav lidt hjemmearbejde om, hvilken slags e-cykel der kan passe til dig, og læs tipene nedenfor om at undersøge en rute, og den hårde del er gjort.

Hvis du er bekymret over en mangel på sikker cykelparkering på arbejdet, kan du overveje en elektrisk mappe som Brompton eller en af ​​de mange efterfulgt af efterfølgende markedssæt her og her for eksempel.

Bromptons foldes så små, at de ofte let kan tages med til dit arbejdssted let eller i det mindste efterlades i et sikkert garderobeområde eller lignende.

Tips til e-cykling

Jeg fandt et par ting hjælpe, når jeg planlægger en træningstur i lyset af de nuværende begrænsninger:

  • Undgå populære skønhedspletter (og bestemt gør ikke sæt din e-cykel i eller på bilen og kør hvor som helst med den – regeringen har udtrykkeligt sagt, at dette bør undgås)
  • Forsøg at holde tiden ude til et rimeligt minimum – regeringen har foreslået en times tid. Men på en e-cykel kan du dække en god afstand og tage varieret natur i løbet af en times tid.
  • Brug cykelruteplanlægningswebsteder og ruteudvekslingswebsteder for at søge mere støjsvage og varierede ruter. OpenStreetMap.org har et cykelrute-filter, som jeg har fundet særlig nyttigt til dette.
  • Må ikke bekymre dig for meget om farerne ved at komme i kontakt med tung trafik; trafikniveauer er generelt meget mere støjsvage end normalt af åbenlyse grunde.
  • Antag ikke, at der ikke er nogen rolige, naturskønne eller trafikfri forlystelser i dit område, selvom det er et byområde. Mange byområder ligger inden for en kort e-cykelpedal for netop sådanne forlystelser; Jeg genopdagede rolige landlige veje inden for 15 minutter fra mit hus, som jeg ikke havde udforsket i årevis, hvis nogensinde.

Kom ud på WAU

Jeg har brugt alt det ovenstående i praksis på en ny, ny e-cykel, som jeg er blevet bedt om at prøve i den sidste uge, WAU.

Det skiller sig ud på grund af dets kabelforbundne, inframe-indikatorer og en indbygget GPS-lokalisering og anti-manipulationsalarm.

En usædvanlig og interessant kombination, der virkelig får cyklen til at skille sig ud.

Sædet forbliver langstrakt LED-strimmelbelysning med fire funktioner – rød nattetidbelysning, superlys bremsebelysning, blødere ‘spøgelsesbelysning’, der tændes automatisk i henhold til en indbygget lyssensor (og afhænger ikke af, at du husker at tænde lysene tændt) og sidst indikatorlamper.

Alt meget nyttigt til at gå ud i skumringen, når det er særlig stille.

Der er en stor centralboks, der huser et aftageligt 886Wh-cykelbatteri – nok batterikapacitet til at fortsætte det meste af dagen, må du ikke huske på times lange udflugter ud i landskabet.

Det er virkelig en e-cykel, der er meget mere velegnet til bymiljøet end mit rides; indikatorerne kan vise sig at være nyttige i kraftig bytrafik, og den indbyggede alarm (aktiveret med en nøgleknap) er en praktisk anti-tyveri afskrækkende virkning.

Det ville også passe til rullende bakker mere end meget stejle, da motoren virkelig skulle arbejde hårdt, og jeg havde lagt større kræfter på, når cyklen nåede en bakke på 1 i 8 eller stejlere – hvoraf der er flere på mine lokale kørsler.

Sidens sikkerhedslys var en yderligere nyttig funktion.

Jeg fandt, at nogle elementer havde brug for lidt mere opmærksomhed – det indbyggede Wanway GPS-system så ikke ud til at fungere, og indikatorlamperne, som jeg fandt ekstremt nyttige i lavere lysniveauer, var ikke synlige nok i dagslys (skønt WAU siger, at de kan være omprogrammeret til at være lysere Jeg kunne ikke finde nogen opsætningsmenu til at gøre det).

Batterikapslingskonstruktionen og den måde, batteriet passer indeni, kunne også forbedres følte jeg.

Selvom det at køre på WAU generelt har været en fantastisk måde at få lidt træning under den aktuelle krise, skal jeg tømme sindet og hjælpe med at give mig perspektivet om, at tingene en dag vil vende tilbage til det normale.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply