[ad_1]

Tid til at se på noget nyt cykeltilbehør, der kan gøre dit eBike-ride mere sikkert, mere behageligt, praktisk og sjovt!

I denne roundup har vi:

  • Hovding 3 Air Bag Hjelm med videoer!
  • Shimano ET5 eBike sko
  • Spur Bike Compact Bell opdateret

Hovding 3

The Hovding 3 er faktisk en airbag for cyklister, der er slidt, halsbåndstil, omkring halsen og aktiveres i tilfælde af en ulykke for at beskytte hovedet.

Salgsfremmende blurb til Hovding ser bestemt imponerende ud. Det hævder:

  • Avanceret airbag-teknologi med 0,1 sekunders installation i tilfælde af en ulykke
  • Forbedret indbygget algoritme, der læser dine cykelbevægelser 200 gange i sekundet
  • En mobilapp med forbedret Bluetooth-teknologi, der fungerer med Hövding 3: appen kan spore batteriets levetid og den afstand, du rejser, og sammenligne dette med andre måder at bevæge sig rundt i byen (hvor mange penge der spares, foretrukne ruter osv.)
  • En indbygget funktion i tilfælde af nødsituation (ICE): Når Hövding er implementeret, sendes en meddelelse direkte til din ICE, hvor du får besked om en ulykke og det seneste sted

Hvordan fungerer Hovding i praksis? Det er ret let at bære og passe.

Jeg justerede ‘kraven størrelse’ ved hjælp af drejeknappen på indersiden af ​​Hovding derefter monterede dækslet.

Det føltes lidt tungt ved første bære, men jeg blev snart vant til det efter en kort cyklus rundt med det tændt.

Testning er en enkelt-affære, da Hovding, når den er aktiveret, ikke kan genanvendes.

Hovding bør kun aktiveres, mens du kører rundt, hvilket hurtigt er et spørgsmål om at skubbe ind i en stor knap foran på kraven.

Lyset på tapperne blinker grønt, og der er også en hørbar lyd, der fortæller dig, når den netop er aktiveret eller deaktiveret.

Efter at have udført en smule langsom bevægelse (efter adskillige øvelseskørsler med hætten deaktiveret) aktiveres Hovding-airbag så hurtigt på min rejse fra cykel til gulv, jeg bliver lidt forbløffet og forbløffet over hastigheden af ​​det hele.

Det føles at have gjort et meget imponerende stykke arbejde med at omgiver mit hoved og øvre hals med en pude af komprimeret og meget beskyttende luft – så meget, at min første reaktion er at prøve at fjerne det, da jeg kan føle lufttrykket omkring mit hoved og nakke.

Jeg er klar over, at det ikke gør nogen skade, og under alle omstændigheder aftager presset efter et minut eller deromkring.

Under aktivering var jeg mest opmærksom på et smell (formodentlig den trykluft, der sprænger posen ud i meget høj hastighed) og en varm plaster bagpå min hals (igen formodentlig varme genereret fra udsprøjtningsmekanismen), men dette medfører overraskelse mere end nogen anden reelt ubehag, da jeg ikke var sikker på, hvad jeg kunne forvente.

Hjelme og hovedbeskyttelse, og om de skal bæres (eller endda gøres obligatoriske) er genstand for ophedet debat i cykelverdenen, men denne artikel er ikke stedet at udforske det.

Det er tilstrækkeligt at sige, at hvis du leder efter en effektiv form for hovedbeskyttelse, er Hovding bestemt værd at overveje.

Min egen ganske vist uvidenskabelige test efterlod mig bestemt indtrykket af, at Hovding godt kunne give et godt niveau af hovedbeskyttelse i en typisk “over barer” -nedbrud (dog bemærk, at Hovding understreger, at den ikke aktiveres før nogle atypiske situationer som et objekt pludselig påvirker dit hoved, mens du kører, og det er selvfølgelig ikke fuldstændigt punkteringssikkert, selvom når det først er brugt kan jeg se det er lavet af temmelig hårdt, tykt materiale).

Det beskytter mere af dit hoved end et traditionelt cykelhjelmdesign og dele af din hals også, og jeg kan helt sikkert forestille mig, at det ville have meget mere en dæmpende effekt på påvirkningen med en hård genstand.

Se denne Insider-video, der demonstrerer flere andre uheldssorter, hvor Hovding aktiveres:

Hvis du er bekymret for, at Hovding kan gå væk ved et uheld – for eksempel hvis du glemmer at deaktivere det ved at fjerne kravebolten efter demontering og derefter foretage en meget pludselig bevægelse – siger Hovding, at produktet leveres med en forlænget garanti på 2 år.

De siger ‘Garantien gælder, hvis din Hovding oppustes uden at have været involveret i en cykelulykke, så længe du har brugt produktet korrekt.’

Bemærk også, at version 3 (i modsætning til tidligere versioner) er Bluetooth aktiveret med funktioner som fjernt batterikontrolniveau, ulykkesrapportering og trip stat logging.

Naturligvis har du brug for en smartphone og app for at gøre brug af disse funktioner.

Tilsyneladende bruges Hovding i øjeblikket af omkring 185.000 cyklister, og over 4.000 cyklister har registreret at have været beskyttet i ulykker af en Hovding-airbag.

De vigtigste objekter er pris – £ 249,99 – og det faktum, at Hovding ikke kan genbruges efter aktivering, skønt det er muligt ulykkesforsikring kan selvfølgelig reducere omkostningerne, hvis du er uheldig nok til at være involveret i en ulykke. Bemærk Hovding 3 kan ikke sælges eller sendes uden for Europa.

Shimano ET5 eBikingsko

Shimano beskriver disse som ‘flad pedal-toalsko med e-cykel’ med ‘teknologisk drevet ydelse og komfort – både på og uden for cyklen.’

De er temmelig lette på 350 g pr. Sko mod 380 g til mine eksisterende Vaude ‘flade’ cykelsko.

De ser meget godt ud og føles stramme, men alligevel behagelige, når de bæres, og når de trækker dem, gør de et godt stykke arbejde med at overføre strøm fra dine ben til pedalen.

Den tykke slidbane giver en god trækkraft, så dine fødder ikke glider på pedalerne.

Dette er sandsynligvis til dels takket være det, Shimano beskriver som en ‘semi-stiv mellemsålplade til effektiv overførsel af pedaler.’

Jeg vil også gentage deres ord – du vil føle, at din fulde indsats er konverteret til watt.

Snøringssystemet “Mini Power Strap” med bånd af materiale, der er knyttet til showets krop, er knyttet til snørebåndene, så du kan stramme eller løsne pasningen efter behov – for eksempel at stramme dem på cyklen for at trampe og slakke af pasningen til et caféstop.

Disse funktioner til kraftoverførsel og trækkraft, siger Shimano, gør skoene særligt velegnede til e-cykling, skønt de også ville være ideelle til regelmæssig cykling, og jeg vil med glæde også bruge dem til landture.

Fra cyklen er sålene bestemt stivere end almindelige sko, men behagelige ikke desto mindre og bestemt meget mere fleksible end den gennemsnitlige racercykelsko med et SPD-klipsystem.

Skoene har også tåboksbeskyttelse og forstærkede sidevægge, hvilket betyder, at de også skal stå op til off-road e-cykling.

Online priser varierer, men ligger på mellem £ 85-90 / circa US $ 110, hvilket synes at være den rigtige boldpark til en høj kvalitet cykelsko. Alt i alt stærkt anbefalet.

Spurcycle

Spurcycle‘s nye Compact Bell er en ny slankere version af den berømte original og til en lavere pris (US $ 39 vs US $ 49).

Den originale klokke blev elsket verden over for sin muntre, resonante, men meget hørbare ‘ching’, og Compact-versionen sigter mod at holde lyden, men være lettere at passe på mere og mere rodede styr, med sin slanke profil, der giver den mulighed for at sidde sammen med dråberhåndtag, skiftere og bremser og andre betjeningselementer.

Vi gennemgik den originale Spur Bike-klokke, nu kendt som ‘Original Bell’ her.

Den nye Compact Bell er, som du kunne forvente, fysisk mindre, skønt den stadig fastgøres til stangdiameter på 22,2 mm.

I modsætning til originalen bruger den en plastklemme snarere end det originale metal en, og i modsætning til originalen har den en plast snarere end metalklapper.

Det er let på 28 g og gør som det lover, og passer nemt ind i mellemrummet mellem grebet og gearskifterne på min testcykel, så det er let at “dingle” uden at fjerne en hånd fra bjælkerne.

Og vigtigst af alt, ligesom originalen, er lyden yderst effektiv og meget behagelig, så meget, at du fandt, at du bruger den, selv når du ikke behøver det, bare for den store glæde ved det!

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

Gennemgangsanvisning: Alle disse produkter blev givet til ElectricBikeReport.com uden krav om retur.

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report-gruppen for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply