[ad_1]

Der er ingen tvivl om, at det at køre på en cykel og slå vejen er sundt for dig og kan være utroligt underholdende; men når du er på en traditionel cykel, kan endda et par små bakker på din tur gøre turen udfordrende, så du ikke kan gøre det så ofte som du kunne. Leeds Bicycle tilbyder en række elektriske cykler, der er udstyret med en batteridrevet motor, som giver en vis støtte, når du kæmper op ad en bakke eller vil gå hurtigere. Vi tilbyder også flere e-cykelkonverteringssæt, så du kan konvertere din traditionelle cykel til en elektrisk cykel.

Hvis du overvejer at få en el-cykel eller konvertere din traditionelle cykel, ser du sandsynligvis frem til at prøve den på veje eller stier i nærheden af ​​dig. Men at købe en elektrisk cykel kan være en investering, og der er flere ting, du skal overveje, før du træffer en beslutning. På Leeds Bicycle brænder vi for at cykle og ønsker, at alle skal nyde det så meget som vi gør. Vi er dedikeret til at levere miljøvenlige produkter i høj kvalitet såvel som branchens førende garantier, hvilket giver dig ro i sindet, at du køber en elektrisk cykel, der vil vare i årevis. Her er et par overvejelser, der hjælper dig med at vælge en e-cykel, der passer til dine behov.

Hvad skal man overveje, når man køber en elektrisk cykel

Før du begynder at se på specifikke cykler og deres funktioner, skal du begynde med at tænke over, hvad du vil have cyklen til. At have en grundlæggende forståelse af, hvordan du bruger cyklen, hjælper dig med at tage andre beslutninger om cyklen.

 • Hvor skal du køre? På en brolagt cykelsti, en bjergsti, eller pendler du på arbejde og kører med trafik?
 • Hvor langt vil du køre? Hvor mange miles er det at arbejde? Hvor længe er cykelstierne i nærheden af ​​dig?
 • Hvor meget vil du bruge? Generelt, jo flere funktioner en cykel har, og jo kraftigere den er, jo dyrere vil den være.

Klasser af elektriske cykler

Der er tre klasser af elektriske cykler, hver med forskellige niveauer af hjælp fra motoren.

 • Klasse 1: Også benævnt pedalassistent eller pedelec, denne type cykel har en motor, der kun fungerer, når du pedaler og stopper, når du når 20 km / t. Disse cykler kan bruges på alle gader og cykelstier og nogle mountainbike-stier. De er også de mest overkommelige.
 • Klasse 2: Denne type e-cykel er gasdrevet og kan køres uden at pedalere overhovedet. Der er flere regler omkring denne klasse af e-cykler, så det er vigtigt at kontrollere, på hvilke gader og stier disse kan køres.
 • Klasse 3: Ligner elektriske cykler i klasse 1, men motorhjælp stopper ikke, før du når 28 km / t. En betydelig fordel ved klasse 3-cykler er ydelsen – de er hurtigere, kan styre bakker bedre og tungere belastninger. De er dog dyrere, og de kan ikke køres på de fleste stier eller bjergstier.

Hvis du har spørgsmål om, hvor en bestemt klasse af e-cykler kan køres, så tjek denne ressource fra People For Bikes, som indeholder love og regler for staten. Du kan også kontakte teamet på Leeds Bicycle; vi hjælper gerne på enhver måde, vi kan.

Batterier, køreafstand og motor

Motorerne på elektriske cykler er drevet af batterier, så en af ​​de første ting, du vil tænke over, er, hvor meget batterikraft du har brug for til de ture, du planlægger at tage. Mere batterikraft giver mere hastighed og drejningsmoment til at hjælpe med bakker, men at bruge mere batterikraft vil påvirke, hvor lang tid din tur er. Elektriske cykelforhandlere vil tilbyde en række produkter, der varierer i magt og mile rækkevidde. På vores Cinelli Gazzetta Della Strada kan du for eksempel vælge mellem 10, 20 og 40 mile rækkevidde.

Batteriopladningstid

Batterierne på elektriske cykler er genopladelige, og nogle vil kræve mere tid til fuldt opladning end andre. De fleste batterier kan fuldt oplades inden for tre til fem timer.

Antal batterier

Nogle e-cykler har mulighed for at bruge flere batterier på én gang, så du kan køre længere, og når det ene batteri dør, kan det andet bruges som en sikkerhedskopi.

Montageopsætning

Elektriske cykelbatterier er enten monteret i selve rammen, eller der er et lille bur eller kurv, der bærer batteriet eksternt. Leeds tilbyder begge typer batteri montering opsætninger.

Motor placering

Motorerne til elektriske cykler til enten hub-drev monteret eller midt-drevet monteret.

 • Hub-drev: Disse er typisk placeret inde i baghjulets nav, men kan undertiden placeres på forhjulet. Baghjulsmonterede navdrevsmotorer giver rytteren følelsen af ​​at blive skubbet. Det kan være lidt udfordrende at udskifte et fladt dæk på en baghjulsmotor. Forhjulsmonterede motorer håndterer på samme måde som en fronthjulstrækket bil.
 • Mid-drev: Disse motorer er placeret på bundbeslaget, under pedalerne, og er mere almindelige. Fordelene ved en mid-drive-motor inkluderer en mere naturlig fornemmelse ved pedalering, og cyklen kan føles mere centreret og afbalanceret, når motorens vægt er centralt placeret.

Andre overvejelser

Der er snesevis af elektriske cykler at vælge imellem, mange med forskellige funktioner og komponenter. Her er et par ekstra tilbehør, som du muligvis finder.

 • Belysning
 • Racks
 • LCD-skærme
 • Smartphone-integration
 • Sikkerhed
 • Bells

Leeds Bicycle tilbyder en række elektriske cykler, der er lavet med materialer og komponenter i høj kvalitet. Du kan vælge mellem flere mils intervaller og mellem 250 og 500 watt motorer, og hvis du leder efter et konverteringssæt til e-cykler, er de nemme og hurtige at installere. Fordi el-cykler er en investering, hvis du ikke vil bruge tusinder af dollars på en splinterny cykel, er vores e-cykelsæt den perfekte løsning.

Uanset hvilken cykel eller konverteringssæt du vælger, er Leeds dedikeret til at give vores kunder ærlig og pålidelig support. Hvis du har spørgsmål til vores elektriske cykler, vores garanti, installationsprocessen eller et af disse andre almindelige spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os![ad_2]

Source link

Leave a Reply