[ad_1]

Årgang 9. gymnasieelever i Sussex har fået til opgave at konvertere en almindelig cyklus til en elektrisk en som en del af en STEM Challenge.

De studerende fra Warden Park Secondary Academy, Othall Community College og St Paul’s Catholic College vil blive forsynet med en almindelig cykel, et konverteringssæt og en brief til opbygning af en elektrisk cykel.

Cyklotricitet blev kontaktet for at give de elektriske konverteringssæt til projektet, som modtager både lokal medieopmerksomhed og støtte fra byens borgmester.

De tre hold modtager også støtte fra forskellige lokale virksomheder og organisationer, der hver giver en STEM-ambassadør til at arbejde med skolerne. Ambassadørerne leverer både teknisk og praktisk ekspertise om projektet samt bringer de studerende ind i deres forretning for at demonstrere, hvordan STEM-færdigheder omsættes til mulighederne på arbejdspladsen.

Målet er at skabe interesse på lang sigt for STEM-fag – videnskab, teknologi, teknik og matematik – blandt morgendagens arbejdsstyrke.

Rami Akily fra Cyclotricity fortalte Pedelecs: ”Personligt synes jeg, at initiativet er strålende, og jeg føler en reel følelse af jobtilfredshed, idet vores produkter gør en positiv forskel ved at inspirere unge mennesker til at blive mere involverede inden for det britiske produktions- og ingeniørsektor. Dette er en fantastisk måde at give noget tilbage som selskab på. ”

Andre organisationer, der er involveret i projektet, inkluderer Flowserve, PSM Marine Engineering, Nuffield Hospital og Bike Smart.

I en tale til Mid Sussex Times sagde Martin Struff fra Engineering Employer Federation: ”Fremstilling er en virkelig vigtig del af økonomien, det er vigtigt, at vi får meget frisk blod. Vi er glade for at se unge interessere sig, og vi håber, at dette tilskynder dem. Mit aller bedste held til alle tre hold. ”

Bronagh Liddicoat fra morgendagens ingeniører ved Brighton University forklarede, hvorfor der er behov for initiativer som denne udfordring: ”I Sydøsten tegner engineering 34 procent af omsætningen – 248 milliarder pund – men nyere forskning viser, at vi har brug for 299.000 ingeniørfærdigheder inden 2024. I 2017 er der 100.107 14-årige i uddannelse, så vi er nødt til at inspirere en tredjedel af dem til at tage denne rute! ”

Nick Green fra Flowserve gentog følelsen af ​​at “opmuntre de unge” og tilføjede: “hvem ville ikke have lyst til at få værktøjer og udstyr til at producere en elektrisk cykel!”

Lloyd’s Bank vil hjælpe holdene med at skabe en forretningsplan til at markedsføre og sælge den elektriske cykel, som teamet bag projektet siger vil blive testet for at overholde de gældende regler.

Liddicoat opsummerede: “Ved at arbejde med arbejdsgivere, levere udfordrende og efterforskende projekter med støtte fra STEM-rollemodeller for at give vejledning og dele karriereveje, kan vi vise mangfoldigheden og fordele ved en sådan karriere.”

Cyclotricity er en britisk baseret producent af elektriske cykler og sæt siden 2008. Baseret i Southampton har virksomheden et britisk netværk på mere end 70 forhandlere.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply