[ad_1]

Tidligere i år besøgte vi Scott i Schweiz for at få vist de nye Genius eRide elektriske cykler i 2020. Drives af det mægtige Bosch Gen 4-system.

Vi har arbejdet sammen med Scott nu i nogle år og tilbyder deres eBike-sortiment i England. I juli inviterede de os ud til Schweiz til deres helt nye hovedkvarter for at få vist den seneste line up af Scott elektriske cykler i 2020. Mens vi så på hele serien, var der en bestemt række eBikes, der fandt øje på os – Den nydesignede Scott Genius eRide-serie for 2020.

De 150 mm rejse Genius elektriske mountainbikes har været populære i mange år på grund af deres alsidighed som en en-cykel-gør-det-alt trailermaskine. For 2020 er serien helt opdateret til at omfatte den nye Bosch Gen 4 Performance CX-motor og 625Wh batteriopsætning.

Der er 3 hovedmodeller i serien med den øverste 700 TUNED-model med en splinterny carbonramme – en første til Scott i deres eMTB line-up.

Mens vi tilbyder Genius eRide-serien med 29 ″ hjul. Rammen på Scott Genius fra 2020 er fuldstændigt udskiftelig til både 27,5+ og 29 ″ hjul. Dette er på grund af Scotts smarte flipchip-teknologi, skift blot hjulene og vip chippen for at beholde den samme BB-højde for enhver kørers præference på hjul.

Kørsel på de nye Scott Genius eRide Electric Bikes

Scott Genius eRide-cykler har et 625Wh batteri som standard inden i rammen. Brugeren kan vælge ‘Range Booster’, der tilføjer et sekundært 500Wh Bosch-batteri til et specifikt holder inden i rammen, der passer til flaskeburens åbninger.

Dette resulterer i en samlet rækkevidde på 1125Wh for maksimal miles på din eBike uden bekymring.

Scott udviklede et gaffelstop-headset til Genius eRIDE. Det begrænser bevægelsesområdet til 60 grader, og forhindrer, at gaffelkronen påvirker rammen, beskytter dig og din nye Scott Genius el-cykel.

Kørsel på de nye Scott Genius eRide Electric Cykler

Den nye Bosch Performance CX Gen 4 eBike-motor er 48% mindre, hvilket giver Scott-ingeniører mulighed for at integrere den yderligere i rammen.

Motorområdet er udsat for potentielle trailpåvirkninger, derfor har Scott udviklet en ny specifik skidplade. Kodenavnet – Impact Damper. Det er forstærket til at håndtere stød, er dækket med et gummilag for at reducere støj og er ventileret for at forbedre drivaggregatets luftstrøm.

2020 Scott Genius eRide eBike Range

Med 150 mm rejse og 29 ″ hjul er de nye Scott Genius 2020 elektriske cykler meget dygtige. Tilbyder masser af rejser til de fleste cykelparker og tekniske spor, mens du stadig føler dig legesyg på singletrack eller XC ruter.

Scott Genius eRIDE 900 TUNED 2020

Scott Genius 900 TUNED er den bedste model i Genius-serien. Det er den eneste model, der indeholder en kulstoframme, hjul, stænger og stilk. Tilbudt med topspecifikke Sram X01 Eagle 12-trins drivkørsel, Shimano XT dobbelt pot skivebremser og fuld fabriksserie Kashima belagte Fox-chok.

Scott Genius eRIDE 900 TUNED 2020

Priser til £ 6.799 / Mere info og fuld spec

Scott Genius eRIDE 910 2020

Genius 910 er mid-spec-modellen, der tilbydes med Fox-ophæng foran og bagpå en legeringsramme. Færdig med Sram GX Eagle 12-trins drivaksel, MT520 Shimano-skivebremser og et legeret Syncros-hjulsæt.

Scott Genius eRIDE 910 2020

Priser til £ 5.399 / Mere info og fuld spec

Scott Genius eRIDE 920 2020

Genius 920 er basismodellen for 2020 med en lignende specifikation som ovenstående. Denne gang med indgangsniveauet Sram SX-gruppset, Shimano-bremser og en Schwalbe Magic Mary Front / Hans Dampf baghjulskombination.

Scott Genius eRIDE 920 2020

Priser til £ 4.499 / Mere info og fuld spec

Resumé

Genius-serien har altid været en fantastisk line up og populær blandt trailere. Det er en fantastisk crossover fra almindelig MTB-cykel til eMTB, med mange der allerede ejer en ikke-pedalassistent Scott.

Gennemgå Scott Genius eRide 2020 Range

Serien ser godt ud, og vi forventer, at den begrænsede udgave 900 TUNED-model er populær med dens top-end-komponenter – Det ser utroligt ud! Vi har modeller på lager lige nu med andre, der ankommer i de kommende måneder inklusive Genius 900, som forventes i det nye år.

Velkommen til den næste generation af eBike med den nye Genius eRIDE 2020. Avant-garde design, avanceret teknologi, integration og avanceret batteristyring.

Scott Genius 2020 elektriske mountainbikes drevet af Bosch

Scott Genius prioriterer rideoplevelsen. Dette er det ultimative valg for ryttere, der ønsker selvtillid, når terrænet bliver hårdere! Hvor vil din Genius eBike tage dig?

Du kan se hele udvalget af 2020 Scott-cykler her – Scott Electric Bikes.

Om Martin Brown

Martin har været i el-cykelindustrien i over 10 år og har hjulpet den med at vokse fra starten. Fremme af eBikes overalt i England ved arrangementer og tilbyde de allerbedste rådgivning, tech-artikler, blogs og videoer. Især er Martin en vigtig spiller for fremskridt med brugen af ​​eMTB’er, i dag ejer af e-bikeshop.co.uk – Storbritanniens største eBike-leverandør med speciale i Bosch & Yamaha, europæiske eBikes af god kvalitet.[ad_2]

Source link

Leave a Reply