[ad_1]

I de sidste 6 år har jeg købt og solgt en masse ebikes. Selvom jeg i øjeblikket har næsten et dusin ebikes, har jeg solgt 5 ebikes i de sidste 6 år og aldrig mistet mere end $ 100 rabat på den oprindelige pris, som jeg betalte for ebike, eller for alle de dele, jeg havde brug for for at oprette ebike. Denne artikel fortæller dig nøjagtigt, hvordan jeg gjorde det.

Jeg solgte min KHS 3000 efter en sæson for $ 2600 med et gammelt batteri, jeg fik gratis og slags repareret, men stadig skåret ud med mellemrum, tjente jeg omkring $ 300 på det salg

Der er to hovedmåder, som jeg har formået at forhindre, at mine e-cykler falder ned.

  1. Køb de brugte e-cykler, og sæl dem derefter
  2. Byg ebikes selv ud af sæt og dele

Hvis du ved, hvad du leder efter, kan du få brugte e-cykler til billigt billigt på Craigslist, Facebook markedsplads eller fra din lokale cykelbutik. Når du handler efter en ebike, prøv at finde ud af, hvor gammelt batteriet er, og hvor mange gange det er blevet opladet / afladet. De fleste moderne litiumbatterier kan tage omkring 500 – 1000 fulde opladningscyklusser. Hvis batterierne misbruges dårligt, kan dette antal være meget mindre. At købe brugte ebikes er altid en gamble, men virkeligheden er, at motorerne generelt fungerer i meget lang tid, hvis de ikke misbruges, og det eneste, der skal udskiftes hvert 5. år, er batteriet. Hvis du køber en brugt ebike med et dødt batteri, kan du ofte få vanvittige tilbud.

Jeg mistede omkring $ 100 på denne ebike, der solgte min 5 årige pendler med en splinterny Wolf Pack, jeg lod fyren låne den i en uge om sommeren, som virkelig forseglede aftalen

At bygge en ebike ud af sæt er ret let og sjovt. Jeg er en fyr på midten af ​​drevet, og jeg tror, ​​at det ideelle billige opsætning er en 750W BBS02 med en 52v rammepakke. Du kan ofte finde det sæt til <$ 1000, især hvis du handler for salg på Black Friday. Hvis du vil have mere strøm, lægger BBSHD 1000 W kontinuerlig (1500 W peak) og er temmelig skudsikker. Hvis du får 30 ampere BBSHD, skal du sørge for, at dit batteri kan slukke 30 ampere kontinuerligt.

Der er også en række ebike-gearede hub-motor-sæt, som du kan få for et par hundrede dollars og parre dem med en billig rammepakke. Sørg for, at du køber motoren, der allerede er snoet til det rigtige hjul, og hvis det er mere end 500W, skal du bruge en drejningsmoment. Det tager kun et par timer at opbygge din egen ebike, og generelt er videresalgsværdien af ​​et kit-bygget ebike meget højere end videresalgsværdien af ​​en fabriksbygget ebike, der kan sammenlignes med specifikationer.

Jeg købte og solgte 2 brugte Giant Twists og tjente ~ $ 100 på den ene og brød selv på den anden (efter at have haft dem i 3 år)

Sælger brugte litiumpakker

Jeg har solgt alle mine ebikes med enten splinternye batteripakker eller batteripakker, der var smukke, og jeg kastede dem bare gratis med cyklen. Når du har ebike-pakker, der mister meget kapacitet eller med mellemrum skærer ud i stedet for at genanvende dem, tilføjer jeg dem til min bunke crappy ebike-pakker. Når det er tid til at sælge ebike, fortæller jeg kunden noget i denne retning ”Du kan købe denne ebike med et helt nyt batteri til 1300 $ eller med et batteri, jeg kaster gratis ind, som jeg ikke kan garantere uden nogen garanti for kun $ 700.” Dette gør to ting, det slipper af pakker, jeg bruger ikke mere, og så er det en gamble for ebike-køberen. Jeg solgte en KHS 3000 med en BBSHD (fantastisk cykel, men 19 ″ var for lille til mig) til min bedste ven Eric og tjente ca. $ 300 i fortjeneste og kastede derefter et ‘gratis trekantbatteri’, som med mellemrum skærer ud på stien. Han har brugt denne pakke i 3 år nu, og han er helt tilfreds med den. Han sparede hundreder af dollars på cyklen, og jeg blev af med et batteri, som jeg ikke behøvede at genbruge, og som irriterede skiten ud af mig. Bagfra var det en rigtig dårlig aftale for mig for da fik Eric mig til at reparere ebike gratis i de næste 3 år (på et tidspunkt er jeg virkelig nødt til at afskære ham, men han synes altid så hjælpeløs når det kommer til ebike-reparation, at jeg bare synes synd på ham).

En af de bedste måder at sælge ebikes, især til venner, er at låne din ebike ud til dem i en uge. Jeg har gjort dette to gange, og begge gange købte de ebike. Sørg for, at du kun gør dette over for folk, du kender og har tillid til, og sørg for, at de forstår, at hvis cyklen er stjålet, skal de betale dig for den. Min følelse er, at når folk ser nytten af ​​en ebike om sommeren, så føler de det bare som om det er noget, de skal have. Det gør cykling i lange afstande så meget sjovere.

Selvom jeg mistede de mange timer, som jeg smerteligt brugte på at skabe og foredle denne ebike, mistede jeg ikke nogen penge, da jeg solgte den efter 4 års misbrug, ved at bygge ebikes med en donorcykel på $ 500 hjælper

Vær ærlig over for en fejl (du kan aldrig være for ærlig)

Folk ved, når du tyr på dem, så når jeg sælger ebikes finder jeg det bedst at være ærlig over for en fejl. Forsøg aldrig at vildlede folk eller lyve om dine ebikes eller batteriets evner. Karma er en tovejsgade og den ene meddelelse, der fulgte med mig fra de 14 år, hvor jeg blev tvunget til at deltage De sidste dages hellige kirke er ganske enkelt at “behandle andre på den måde, som du ønsker at blive behandlet”. Jeg støtter ikke på nogen måde LDS-kirken, må Gud være barmhjertig med min hedenske sjæl.

Har jeg problemer med at tjene et par hundrede dollars på en ebike, som jeg har brugt utallige timer på at bygge og raffinere? Slet ikke.

Ville jeg have problemer, hvis jeg sagde noget usant om enhver ebike, jeg nogensinde prøvede at sælge? Absolut.

Vær god mod universet, og universet vil være godt for dig.

Kør videre.

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply