[ad_1]

Som de fleste af jer er jeg limet til nyhedsfeeden, hvor jeg ser den langsomme forbrænding af Covid-19-virus langsomt spredt ud over planeten. Selvom det ikke har påvirket mit liv så meget, har jeg brugt de sidste 3 år på forberedelse til en sådan begivenhed. Jeg tilbringer det meste af min tid nu i isolation med min kone og bekymrer mig om velfærd for mine forældre, som begge er over 80 år og har et utal af sundhedsspørgsmål. Tidligere har jeg talt med folk om at lagre et års mad værd og blevet behandlet som en mentalt syg paranoid freak (som jeg er helt). Virkeligheden er, at så længe fødevarer fortsætter med at vokse og Teamsters kører, bliver tingene i dette land ikke dårligere. Når en af ​​disse ting påvirkes, vil dette land hurtigt gå ned i kaos. Denne artikel handler om, hvordan man forbereder sig på en usikker fremtid, og hvordan man kan holde sig tilfreds i disse helt vanvittige tider.

Intet er vigtigere end at passe på hinanden, undertiden kræver det en pandemi for at minde os selv om dette

Det handler om mad og drikkevand

Når folk kæmper for at få panik for at købe alt toiletpapir, må jeg sige, at folk er nødt til at undersøge deres prioriteter. Du kan overleve på ubestemt tid uden toiletpapir, held og lykke overleve uden mad og vand. Tørrede bønner er utroligt billige og kan opbevares i lang tid og stadig være spiselige. Der er linser, der blev opdaget i egyptiske grave, der stadig spirede, det er tusinder af år. At bruge masser af penge på MRE eller dehydreret mad er ret stumt, når du får tørrede bønner til mindre end $ 1 / lb. Jeg spiser hovedsageligt tørrede bønner og ris og masser af grøntsager i de sidste 10 år, og jeg føler mig utrolig sund hele tiden. Du kan købe et års værdi af mad til en person for ~ $ 200 (traditionel) eller ~ $ 400, hvis du vil gå økologisk. Hvis du ikke har en tyngdekraftsfodret fjeder, som vi gør, er det fornuftigt at få en håndpumpe og montere den over din brønd, så du kan samle drikkevand, når strømmen er slukket.

Næsten alt, hvad vi spiser, kommer fra dette have jungle eller vores 700 kvadratmeter uopvarmede drivhus

Start en have, du vil ikke fortryde det

Det bedste, min kone og jeg nogensinde gjorde, var at starte havearbejde for 6 år siden. Intet, jeg nogensinde har gjort, har bragt mig så meget glæde som at plante frø og se dem vokse. Vi har nu 4 hektar i hendes hus under dyrkning og jeg har 43 hektar på mit sted fuld af nødder og frugttræer, der vil producere tonsvis af mad uden næsten ingen input. Om cirka 10 år vil vi være i stand til at fodre hundreder af mennesker med denne dusør. Investering i aktiemarkedet ser pludselig temmelig stum ud, når du kan plante et 30 cent kastanjefrø og fremstille et træ, der konservativt vil producere 10.000 dollars nødder over en periode på 50 år. Når ting forværres som de uundgåeligt vil, er der kun 5 ting, der har nogen reel værdi: mad, vand, frø, antibiotika og ammunition. Når SHTF dine stash penge og guld ikke vil være meget værd. Du kan muligvis tørre din røv med disse regninger, toiletpapir har været mangelvare sent.

Det er vanvittigt for mig, at folk vil bruge $ 50 for en engangs ansigtsmaske til engangsbruk, når du for ~ $ 40 kan få en organisk damp / P100-maske, der er langt bedre

At vaske dine hænder fungerer meget bedre end håndrenser

Amerikaners besættelse af Purell ligger efter mig, efter min mening, at ting er utroligt grimt, og at der ikke er noget videnskabeligt bevis på, at det virkelig dræber ‘99,99% af alle bakterier ‘, som det hævdes (de bliver i øjeblikket sagsøgt for denne falske påstand). Her er et tankeeksperiment, hvis Purell fungerer bedre end håndvask, hvorfor skal kirurger ikke bare tage et lille sprøjt, før de stikker hænderne inde i din krop? Vask dine hænder, brug sæbe, der ikke har nogen duft, skrub bagsiden af ​​dine hænder og tommelfingrene.

En størrelse sammenligning af Covid-19

Offentligt bruger jeg en åndedrætsværn, handsker og sikkerhedsbriller

Jeg bruger en 3M P100 / Organisk Vapor-åndedrætsværn, når jeg er offentligt. Dette sender to meddelelser, 1) at du ikke er syg (det forhindrer ikke, at bakterierne kommer ud af masken), og 2) at du ikke tager masker væk fra sundhedsarbejdere, der har brug for dem. Da disse åndedrætsværn har en envejsventil, der dumper din brugte luft, beskytter de ikke andre, hvis du er syg, de beskytter kun dig. P100-masker fungerer langt bedre end N95-masker, men de er ikke specifikt designet til ‘flydende’ partikler. Når maskerne ikke er i brug, lægger jeg dem forsigtigt i solen, så UV-strålerne dræber virussen. Dette kan tage flere dage. Hvad angår handsker, finder jeg, at Nitrile-handsker er de bedste og fungerer i mange dage. Hvis du bærer handsker offentligt, skal du kun vaske hænderne én gang, når du kommer hjem. Fra det øjeblik, jeg går ud af døren, lægger jeg handskerne på og forlader dem hele tiden, når jeg er offentligt. Jeg gør ikke alle disse ting for at beskytte mig selv, jeg gør dem for at beskytte alle andre. Du kan få 3M sikkerhedsbriller til omkring $ 1-2 på ebay. Virussen kan inficere dig fuldstændigt gennem dine øjne, så briller er smarte.

Opret en ‘sikker zone’ i dit hjem

Alt inde i mit hjem betragtes som ‘sikkert’. Når vi bringer noget ind i huset, inklusive pakker og dagligvarer, lægger vi dem til side og rører ikke ved dem i 2-3 dage. Virussen kan leve på plast og metal i 2-3 dage. De handsker, åndedrætsværn og briller, jeg efterlader i bilen, og jeg går bare ikke ind i byen mere end en gang hver 3. dag, så selvom disse ting er dækket af vira, når jeg kommer hjem, ved næste gang jeg går ud ved jeg, at de er ‘sikre’. På det seneste har jeg forsøgt at starte en ny mode derhjemme ved at bære sorte vintertermaler hele dagen med stramhvid frugt af vævene ovenpå dem. Min kone siger, at jeg ligner Superman, men jeg tror, ​​at hun virkelig betyder Superdork. Hvis du leder efter den bedste fødselsbekæmpelse derude, vil iført undertøj oven på dine termaler gøre vidundere.

Dette er et typisk måltid, hvis vi skulle købe al den mad, vi spiser i en økologisk madbutik, ville det sandsynligvis koste os over $ 40.000 om året. Vi spiser som konger.

Stop med at binde på Netflix og bare læse en bog

Jeg elsker at læse, denne krise har givet mig meget tid til at sidde og læse. Jeg finder ud af, at hvis jeg ser over 2 timers tv, har jeg altid lyst til crap. Læs en bog, eller hellere gå tabt i en utrolig serie som The Expanse, de originale klitterbøger, Ringenes Herre eller Enders spilserie. Der er få ting, som er så morsomme i livet som en god bog. Jeg er utroligt afhængig af at læse og har læst bogstaveligt talt tusinder af bøger med min Kindle og Kindle Unlimited. Mit hele underholdningsbudget er mit Kindle Unlimited-abonnement, der er omkring $ 5 / mth (normalt $ 10 / mth, men sælges næsten hvert år i løbet af Black Friday).

Perfekt tid på året til at udføre noget trailarbejde med X-1 og min elektriske Ego motorsav

Gå udenfor og beskyt din mentale sundhed

Siden starten af ​​denne Pandemic har min kone og jeg tilbragt mange glade uger hjemme med at plante ting og lave komplekse kompostbunker. Hun har besluttet at blive certificeret med Soil Food Web og nu tilbragte vi meget tid bag et mikroskop med at se på jord. Vi forsøger at skabe utroligt god jord, der er fuld af svampe, bakterier og rovdyr. Det er utroligt sjovt, og det optager meget af vores tid. Certificeringsprocessen koster os over $ 7.500 inklusive materialer, men det er værd at hver krone.

Denne kompost-bunke koster over 7500 $ for at lære at lave, men at have sund jord er utroligt vigtigt for at dyrke ting

Stop med at bekymre dig om slutningen og bare gå på en ebike

Byerne er tomme, og det samme er mange af parkerne. Må ikke samles og fest på stranden med dine venner, start på din ebike og gå på udforskning på egen hånd. Jeg tænker på de sidste adskillige uger med isolering som en velkomstferie, ikke som en ende på verdensscenariet. At bekymre dig for, at verden vil kollapse i kaos, vil ikke stoppe den, så du lige så godt kan nyde denne ‘fritid’.

Vi skal alle dø. Realiteten er, at selv om vi hellere vil have det til at være senere end før, kan vi bare ikke beslutte, hvornår det er vores tid til at gå. Livet er en gave, som vi bør værne om hvert sekund af.

Nyd turen.

Kør videre.

Vi har for nylig investeret 100 $ i 4 £ Red Wigglers for at hjælpe vores kompostering ud, de er blevet vores meget specielle kæledyr, som vi fawn over dagligt

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply