[ad_1]

Denne 250W mid-drive reklamerer for sig selv som en innovativ og patenteret “konstant variabel transmission / CVT”. Lad os se på, hvilke lidt information der er tilgængelig …

__________________________________________________

Revonte-ONE, fra Finland

Fra venstre til højre Antero Jalkane, Iiro Peltola og Otto Chrons.

Normalt ville jeg ikke være interesseret i en ny 250W-drev, men … denne annoncerede sig selv med en innovativ CVT-transmission. Ved at begrænse mængden af ​​indgangskraft, der er tilladt på “street-legal” -cykler for de fleste europæiske e-cykler, har nogle meget smarte ingeniører brugt en betydelig mængde tid og kræfter på at finde ud af, hvordan man får det bedst mulige hjulmoment fra beskedne tilladte indgange …

Revonte-ONE-systemet imponerede Lavelle ebike-selskabet fra England

Lavelle-e-cykler i England var imponeret over Revonte-systemet, og de har indgået aftale om at bruge dette smarte midtdrev.

Revonte-ONE-systemet

Selvom Schweiz og Østrig tillader en spektakulær 500W i en street legal ebike (Dankeshoen!), Skal størstedelen af ​​europæiske ebiker kæmpe sammen med et beskedent 250W input. Jeg ved ikke, om jeg skal være skuffet eller vred, men… jeg har taget dumpe, der brugte mere end 250W energi… (jeg bruger allerede 1500W hver gang jeg kører, og jeg planlægger at opgradere til 2500W, fordi jeg er en degenereret kraft -hungry addict)

Jeg kan ikke godkende ebiker, der kører uforsigtigt i høje hastigheder og bringer fodgængere i fare, men … hvis du vil udskifte en bil med en ebike, og du fører et barn sammen med to poser med dagligvarer … hvor meget magt skal du have tilladelse at have, når du tackle en stejl op ad bakke på din ebike? (hvis du kører sikkert, er det rigtige svar 2500W … eller mere)

Midt-drevet Revonte-ONE. to motorer, et planetarisk gear.

Hvis dette bare var endnu en svag 250W Euro ebike, ville jeg ikke spilde min tid på at skrive om det. Deres påstand om at bruge en CVT er imidlertid spændende. Jeg har sendt virksomheden via e-mail, og de hævder, at systemet er så unikt, at det var patenterbart. Jeg har ikke fundet patentet endnu, men jeg vil fortsat kigge…

Her er en tilfældig grafik fra nettet i et planetarisk gear-sæt. Motoren kører “sol” gearet i midten, hvorefter de tre planetgear overfører strøm fra solhjulet til “ring” gearet. Hvis du vælger at have ringhjulet stationært, kan basispladen, der holder akslerne i de tre planetariske gear, være output.

Hvad kan vi med rimelighed spekulere om Revonte CVT fra den lille mængde information, de modvilligt har afsløret? De siger, at hjertet af CVT er et planetarisk gear-sæt. Dette er meget troværdigt, da planetarier er en kompakt og robust måde at give en elektrisk motor til at dreje mange gange hurtigere end midtdrevets output.

De fleste elektriske motorkonstruktioner har effektivitetskurver, der fungerer godt omkring 3.000-RPM, men baghjulet på en 26-tommer ebike kører med 26 MPH, når det kun drejer rundt på 336-RPM. Det kræver omtrent en 9: 1 reduktion i omdrejningstallet mellem motor og hjul. Et planetarisk gear er en robust, kompakt og overkommelig måde at opnå dette på.

Revonte-systemet tillader kun en 250W-indgang. På trods af dette producerer de et respektabelt og imponerende 90-Nm udgangsmoment.

Revonte-ONE midtkørsel

Så … hvordan opnår de at have en “konstant variabel transmission”? Jeg er en fan af mekaniske enheder, og jeg har set krantransmissioner, der brugte to motorer koblet af et planetarisk gear. En motor gav det bedst mulige drejningsmoment ved lavere hastigheder, og den anden motor leverede en meget højere hastighed, når kranen havde brug for at hæve eller sænke krogen hurtigt, når den ikke blev belastet.

Revonte besvarede mine e-mails, men sagde, at de ikke er klar til at afsløre detaljerne endnu. Det er næsten sikkert, at hovedmotoren driver solgearet i planetarisk gear (se billedet ovenfor), så hvad gør sekundærmotoren? Jeg tror, ​​det driver enten kanten af ​​ringhjulet, eller det kører dem på kanten af ​​bærepladen, der forankrer akslerne på de tre planetgear … begge valgmuligheder ville give et variabelt output, da det angår drejningsmoment og hastighed.

Før eller senere vil nogen rive en fra hinanden og sende billeder på nettet, og … med deres tilladelse, vil jeg sende dem igen her. (sammen med et link til eventuelle patenter)

__________________________________________________

Jeg ønsker Revonte held og lykke. At levere 90-nM fra kun 250W er imponerende, plus kravet til variabel transmission er spændende. Jeg vil gerne vide, hvordan de har opnået dette, og jeg vil sende eventuelle opdagelser her …

Et smukt billede af Revonte-ONE

__________________________________________________

Skrevet af Ron / spinningmagnets, februar 2020

[ad_2]

Source link

Leave a Reply