[ad_1]

Dette er en gennemgang af min nye RadMini Step-Thru elektriske foldecykel, der har fået mig til at cykle igen! Jeg kørte ofte med en almindelig cykel, men for tre år siden flyttede vi til et kuperet kvarter. For en senior tog det glæden ved at cykle og gjorde den til elendighed, så jeg gav op.

Dette er vores gæsteforfatter, Doug Ferris, med sin nye RadMini Step-Thru sammenklappelig ebike
Dette er vores gæsteforfatter, Doug Ferris, med sin nye RadMini Step-Thru

Derefter gik jeg online og bestilte en ebike fra Rad Power Bikes i Canada. Min RadMini ankom med en lille mindre kosmetisk fragtskade. Rad-folkene havde det godt med kundeservice og fik hurtigt repareret fragtskader af en lokal cykelbutik; Jeg giver dem 5 stjerner til det. Jeg har cirka 50 km på min RadMini, og indtil videre så god. Jeg synes, det er god værdi for prisen, og alt fungerer godt.

Jeg kiggede på lignende priser cykler, og jeg troede, at de ikke var gode, og du skal bekymre dig om de billige batterier. Rad-batteriet er lavet af Samsung og ser ud til at være øverst på linjen. Jeg kiggede også på en cykel, der var mere end 50% flere penge, men jeg kunne ikke se hvorfor.

RadMini Step-Thru elektrisk foldecykel
RadMini Step-Thru elektrisk foldecykel

Jeg er ikke en seriøs cyklist hver dag, men jeg kører ofte på min ebike, så jeg ville have noget pålideligt. Jeg kan godt lide at handle grundlæggende shopping, ærinder og turnere rundt på min ebike og lade den gas-guppende bil være hjemme.

RadMini Step-Thru virker meget godt designet og godt bygget; alt fungerer problemfrit. 500-watt motor virker mere end tilstrækkelig og gør jobbet helt fint.

For ikke så længe siden havde jeg stort set stoppet med at cykle. Så fik jeg min Rad! En ebike er svaret, den har fået mig til at cykle igen. Min Rad har givet glæden tilbage i cykling!

Bemærk: Den ene lille ting ved min RadMini, der skal adresseres, er nøglen stikker langt ud på siden, og du kan slå den med dit ben, når du trækker dig. Plastbiten på nøglen stikker 3,2 cm ud. En stubbiernøgle fikserede den.

RadMini Step-Thru elektrisk foldecykel, når den er foldet
RadMini Step-Thru elektrisk foldecykel, når den er foldet

Om Rad Power Cykler

Rad Power Bikes har hovedkontor i Seattle, Washington. De designer alle deres cykler internt og leverer 100% amerikansk baseret kundesupport. Deres forretningsmodel er at skære ned på omkostningerne ved at levere produkter direkte til forbrugerne og skære ud mellemliggende mænd. De lavede deres første ebike-prototyper i 2007. Ifølge deres hjemmeside:

”Vi har en mission om at designe, bygge og støtte høj kvalitet, funktionsrige og overkommelige e-cykler til masserne. Vi stræber efter at give den bedste oplevelse for vores hele samfund af ebike-ejere gennem ekstraordinær support, ekspertpersonale og tankevækkende design. ”

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 1.280 gange, 2 besøg i dag)

[ad_2]

Source link

Leave a Reply