[ad_1]

Rad Power Cykler RadRover Step-Thru fra 2020 kombinerer elektriske fedtcykelfunktioner, hvor som helst hvor som helst 4 ″ brede dæk med en ny trin-ramme, der passer til et bredt udvalg af ryttere.

Højdepunkter i RadRover Step-Thru inkluderer en 750 watt gearhjulsmotor bag, en stor 48V 14ah (672Wh) lithium Samsung-batteri, RST-ophængsgaffel, pedalhjælp & gashåndtager og meget mere.

RadRover Step-Thru er prissat til $ 1.499 med gratis forsendelse (lavere 48 stater) med også månedlige betalingsmuligheder tilgængelige.

I denne første del af gennemgangen får du et detaljeret kig på denne cykel med en BUNCH af billeder og specifikationer.

Del 2 af RadRover Step-Thru-gennemgangen vil give dig info om køreegenskaber, resultater fra rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker om denne eBike.

Okay, lad os se nærmere på Rad Power Bikes RadRover Step-Thru!

RadRover Step-Thru fås i hvidt som ovenfor eller sort som vist nedenfor.

Der er også den originale RadRover, der har trekantens hovedramme med meget lignende funktioner og komponenter til den samme pris på $ 1.499.

Cyklen har mange af funktionerne i den originale RadRover, der har en tværstangsramme. I modsætning til den model, selvom Step-Thru-versionen har en lavere standoverhøjde og mindre afstand mellem dig og styret.

6061 aluminiumsramme har en 20,25 ″ trin-gennemhøjde fra jorden, en kort styrestang rækkevidde på 16 ″ (næse af sæde til styr) og en sædehøjde på mellem 28 ″ -37 ″ (målt fra bunden af ​​pedalen slag).

RadRover Step-Thru er designet til ryttere i højden fra 5’0 ″ til 6’2 ″.

Der er fastgørelsespunkter til rack / kurv på rammens headtube, og Rad Power Bikes tilbyder et antal rack- og kurvmuligheder, der kan fastgøres direkte til headtube for en meget solid forbindelse.

Der er også fastgørelsespunkter til et bagerste rack, som Rad Power Bikes også tilbyder som tilbehør.

Her er et andet kig på headtube-området fra en anden vinkel, der viser forstærkningsspjældet såvel som intern kabelføring, der bidrager til det smukke, rene look på rammen.

Den enkelte downtube er rektangulær med afrundede hjørner for et glat udseende og ser ud til at være meget holdbar.

Et nærmere kig på downtube viser ekstra materiale på undersiden for ekstra styrke.

Der er også forstærkning mellem downtube og sædepind for ekstra rammestyrke, som derudover giver en vis beskyttelse til det lodret monterede batteri. Rammen har en total belastning på 275 pund (125 kg).

Det høje kapacitet 48V 14ah (672Wh) lithiumbatteri er fastgjort til rammen ‘downtube. Dette holder batteriets vægt temmelig lavt og centreret og er et godt sted til samlet cykelhåndtering.

Batteriet glider lodret ud af rammen for let opladning indendørs, selvom det også kan oplades på cyklen.

Batteriet vejer 3,6 kg. Opladeren er omtrent på størrelse med en bærbar oplader, og det tager 5 til 6 timer at oplade et tomt batteri via opladningsporten, som er beskyttet mod vådt vejr af et gummidæksel.

Controlleren er placeret bag downtube og batteri.

Her er et kig på de 26 ″ x 4 ″ brede Kenda Juggernaut-dæk på RadRover Step-Thru.

Disse dæk med deres moderate terrænbane er det, der virkelig gør RadRover Step-Thru til en helt terræn eBike, der er i stand til at tackle mudder, sand, sne og fortov. De har også en K-Shield-punkteringsbestand foring.

De er monteret på dobbeltvægsfælge med 36 eger, som alle skal sikre en stærk fælg.

Her er mere detaljeret om Rad Power Bikes-partnerskab med Kenda.

“Fedt” dæk har meget luftvolumen med deres 4 ″ bredde, og de kan køres ved lavere tryk for at give en masse trækkraft, da dækket er i overensstemmelse med terrænet.

De har også en indbygget ophængningseffekt på grund af deres store luftvolumen. Dette vil blive dækket mere i rideegenskaber del af Step-Thru gennemgang (del 2).

Dette er den 750 watt Bafang-gearede bagnavmotor, der giver hjælp op til 20 km / h og 80 Nm drejningsmoment. Det har en forholdsvis kompakt størrelse i betragtning af at det er en 750 watt motor!

RadRover Step-Thru er en klasse 2 elektrisk cykel, der er pedalassistent og / eller gasspjæld op til 20 km / t med elektrisk assist og maks. 750 watt.

Her er den bageste navmotor set fra den anden side, hvor du også kan se de mekaniske Tektro Aries skivebremser med 180 mm rotorer.

Den samme Tektro Vædder brems og 180 mm rotor bruges på fronten. Mekaniske skivebremser er en pålidelig og kraftfuld bremseløsning med lav vedligeholdelse.

Køretrækket har syv gearskifter med en neopren rammebeskytter på kædestaget for at beskytte den mod mærkning på grund af ‘kædeslab’ (når kæden bliver slap og kan hoppe rundt under skiftende gear – ret almindelig off-road).

En Shimano Acera bagderailleur skifter gennem 7-trinss kogset.

Der er en bash-beskyttelse, der beskytter den bageste derailleur mod at blive beskadiget af forhindringer, eller hvis cyklen falder. Det hjælper også med at beskytte det elektriske kabel ind i den bagerste hubmotor.

Det 11-34 bagerste tandhjul giver et godt gearområde til lynlåsning omkring 20 km / t sammen med den lave 34t tandhjul til stejlere bakker.

Den 42 tand forreste kædebånd har 2 afskærmninger på begge sider for at holde kæden på kædebåndet foruden at beskytte bukseben mod at blive fedtede eller blive sammenfiltret i den.

Og ved nærmere undersøgelse kan du se kadenssensoren på indersiden af ​​de 170 mm lange krumarme. Dette fortæller motoren at levere strøm, når den registrerer en fremadgående pedalbevægelse, når du er i pedalassistenttilstand. Selvfølgelig har du også muligheden for at bruge kun gashåndtaget.

RST-ophængsgafflen bruger et stålfjedersystem og har 80) (80 mm) kørsel, som sammen med de fede dæk hjælper med til at udjævne turen.

På venstre øverste side af gaffelen er en indstilling for forudindlæst, så du kan justere styrken af ​​fjederingen i henhold til rytterens vægt og kørestil.

Justeringshjulet øverst til højre på gaflerne giver dig mulighed for at låse gaflerne til, når du kører på en glat vej, og forhindrer, at gaflerne støder op og ned.

Lad os nu se på kommandocentret for RadRover Step-Thru.

Stigerstyret giver dig en dejlig lodret position til en behagelig tur. Der er en svag tilbageprofil til styret.

På venstre side af styret er et faux lædergreb med ergonomisk form til håndledsstøtte, det forreste Tektro skivebremsearm med integreret klokke og kontrolpuden.

Betjeningspuden justerer pedalhjælpniveauerne med pil op og ned, og tilstandsknappen tænder / slukker cyklen og cykler gennem info på displayet. Kombinationer af knapper styrer lysene og andre funktioner på cyklen.

På højre side af styret er et faux lædergreb med ergonomisk form til håndledsstøtte, drejegreb-gashåndtag, bageste Tektro-bremsearm og Shimano 7-hastighedsskifter.

Shimano-skifteren bruger en kombination af en trykknap og en håndtag til at skifte op og ned på tandhjulene, og gribespjældet med drejegreb har et bredt spektrum af effektjustering.

Her er et nærmere kig på Tektro skivebremsearm med integreret klokke. Bremsearmene har sensorer, der stopper hjælpen, så snart begge bremsearm er aktiveret. Du kan også se gummigreboverfladen på grebet, der hjælper med et solidt greb under våde eller tørre forhold.

LCD-displayet som afbildet ovenfor giver information om

  • Batteriniveau
  • Kilometertæller & turafstand
  • Aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed
  • Pedalassistentniveau. Der er 5 niveauer af pedalhjælp. RadRover bruger en kadenssensor til pedalassistentsystemet.
  • Watts (power) assistance, som motoren yder

Displayet er placeret i midten af ​​styret for let synlighed under en tur.

Der er en baggrundsbelysning mulighed for at køre i svagt lys, og det kan tændes ved at holde op-pilen og tilstandsknappen på kontrolpuden i et par sekunder. Det tænder også for- og baglygterne.

Displayet på RadRover Step-Thru-modellen har også en USB-opladningsport lige under skærmen, så du kan oplade din smartphone, tablet eller anden USB-enhed, når du er ude og omkring. Det er bedømt til at give en 5V, 0,5 amp ladning.

Her er et kig på de brede Wellgo smedte aluminium platform platforme med en solid greboverflade.

Velo Plush sædet har en bredere profil med en centeraflastning for en behagelig tur.

Velo Plush har også et håndtag på bagsiden for at gøre det lettere at hente og / eller manøvrere cyklen.

Den forreste Rad Power Bikes LED-forlygter drives af eBike-batteriet, så du ikke behøver at bekymre dig om at oplade separate batterier til lyset.

Det gælder også det bageste LED-lys. Dette har også bremselysfunktionalitet, aktiveret hver gang bremserne anvendes.

Legeringen kickstand har et solidt fastgørelsespunkt på rammen.

Disse omfattende plastik-skærme på både for- og baghjul kompletterer den omfattende tilbehørspakke. Ovenstående billede viser også den reflekterende sidevægsstrimmel på dækkene, en anden dejlig sikkerhedsfunktion.

Rad Power Cykler RadRover Step-Thru Specifikationer

Ramme: 6061 hydroformet aluminium trin gennem rammen

Gaffel: RST 3 ″ (80 mm) kørsel med forspændings- og låseknap

Motor: Bafang 750 watt gear baghjulsmotor vurderet til 80 Nm drejningsmoment

Batteri: 48V 14Ah (672Wh) lithiumbatteri med Samsung 35E-celler

Hjælpemuligheder: 5 pedalassistentniveauer og tommelfingergas. Kadenssensor til pedalhjælpen.

Hastighed: Pedalhjælp og / eller throttle op til 20 km / h, hvilket gør dette til en klasse 2 eBike.

Skærm: LCD-display, der giver information om batteriniveauet, kilometertæller og kørselsafstand, aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maks hastighed, pedalassistentniveau (5 niveauer) og watt.

gearsystem: Shimano Acera 7-speed derailleur med 42 t kædetræk og 11t til 34t kuglensæt. Trigger & knapstilskifter med skiveindikator.

Bremsesæt: Tektro Aries mekaniske skivebremser med 180 mm rotorer og motorafskæringssensorer

Dæk: Kenda Juggernaut 26 ″ x 4 ″ fedtdæk, K-Shield punkteringsbestand foring

Sæde: Velo Plush med løftehåndtag

Sadelpind: Promax, 350 mm x 27,2 mm, justerbar hurtig frigivelse

Tilbehør: LED-forlygte og baglygte med integreret bremselys, skærme, dobbeltsidet kædebeskærmning, derailleurbeskyttelse, klokke og kickstand.

Cykelvægt: 63,8 pund (29 kg)

Batterivægt: 7,9 kg (3,6 kg)

Samlet cykelvægt: 71,5 kg (32,5 kg)

Pris: $ 1.499 USD med gratis forsendelse til lavere 48 stater

Incitamenter: Månedlige betalingsmuligheder

Garanti: 1 års garanti

Check nu del 2 af Rad Power Bikes RadRover Step-Thru gennemgang med info om køreegenskaber, rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker!

-Pete

Gennemgangsnotat: Hvert selskab betaler et gebyr for en gennemgang af Electric Bike Report på grund af den betydelige tid, det tager at give en dybdegående gennemgang af hver eBike. Der bruges meget tid på testen i fuld rækkevidde med afstand og højde-profil, den store række detaljerede billeder, dybdegående video og opskrivning med specifikationer, rideegenskaber, fordele, ulemper og overordnede tanker. Gennemgangen af ​​Electric Bike Report er fokuseret på at give dig et detaljeret “virtuelt” kig på hver eBike for at hjælpe dig med at afgøre, om det er eBike for dig eller ej.

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply