[ad_1]

Lande overalt i verden begynder at overveje, hvordan man kan slappe af koronavirusforanstaltninger, da de ser ud til at gå ud af en lockdown-situation sikkert og på en måde, der minimerer risikoen for en anden bølge af infektioner.

Det er blevet klart, at ‘alternativ’ transport kan spille en stor rolle i disse planer, da myndighederne ser efter måder, hvorpå folk kan bevæge sig rundt i verdens byer med et minimum af risiko.

Behovet for øvelse i situationen med nedlukningen har været et centralt budskab for regeringer over hele verden om at rådgive deres borgere om, hvordan de skal håndtere begrænsningerne.

USAs People for Bike’s har disse nyttige tip på sikker cykling mens social distancering.

At holde 2 meter fra andre er almindeligt foreskrevet regeringsvejledning, og selvfølgelig kan cykler og e-cykler gøre det nemt, forudsat at cykelmiljøet giver plads for dig at gøre det.

Dette har helt klart været et problem i nogle byer, og bymyndighederne har truffet foranstaltninger for at øge cykel- og vandreplads i adskillige byer – for kun at give et par nylige eksempler oven på de mange, vi allerede har givet i EBR-nyhedsrapporter:

  • Den skotske regering skal fuldt ud finansiere et nyt infrastrukturprogram til ‘pop-up’ gang- og cykelruter eller midlertidige forbedringer af eksisterende ruter som beskrevet af Bikebiz.
  • En ny cykelbane er sat i Storbritanniens Leicester at hjælpe nøglemedarbejdere, der cykler på arbejde under lukningen. Hovedveje-chefer i Leicester byråd har oprettet den midlertidige cykelrute ved at kæle af en bane på en hovedvej, især for nøglemedarbejdere, der rejser til og fra Leicester Royal Infirmary.

Og blot fem minutters websearch afslører, at der er mange, mange lignende eksempler fra hele verden af ​​cyklusinfrastruktur ‘dukker op’ for at klare den ændring af rejsevaner, der er forårsaget af viruskrisen.

Det er tydeligt at se på lande over hele verden, at god, sikker cykelinfrastruktur er en grundlæggende byggesten til at få flere mennesker til at cykle og e-cykle, men på ingen måde den eneste.

Hvad er udsigterne til, at disse tilsyneladende midlertidige infrastrukturgevinster bliver permanente, eller i det mindste giver drivkraft til et vedvarende program for infrastrukturopbygning?

Hvis det ser ud til at være social distancering, når man rejser, kan være med os i mange måneder fremover, enten på foreskrevet eller frivillig basis, hvordan kan dette ændre byer over hele verden på længere sigt?

Når folk først er vant til fordelene ved sikker tohjulet træning og renere luft, vil de faktisk gerne vende tilbage til massetransport og motorkøretøjer?

Vi ser på eksempler fra hele verden, der antyder måske ikke.

Et nyt bymiljø og økonomisk støtte til eBikes?

Denne Bike EU-rapport detaljer, hvordan en italiensk regerings taskforce ser på cykler som et sikrere transportmiddel i byer, og hvordan der specifikt er opfordringer til finansiering af e-cykler for at undgå trængsel på offentlig transport.

4. maj ser Italien gradvist lempe på de restriktive rejseforanstaltninger, og artiklen rapporterer ‘Taskforcen vil blive overdraget ministerielle beføjelser til at hjælpe med at genopbygge landet i’ fase 2 ‘i coronavirus-krisen. Re-gruppens mål er at omorganisere rejser og regulere offentlig transport og e -cykler kan have en rolle at spille.

Elektriske cykler er blevet udråbt som et middel til at løse problemet med overfyldning af offentlig transport i fase 2.

Hypotesen blev afsløret af Giuseppe Sala, borgmester i Milano, i sin daglige video, efter at have talt med Vittorio Colao taskforcen. ‘

Konkret undersøger gruppen muligheden for økonomisk støtte til at hjælpe køb af e-cykler, så folk føler sig sikre og i stand til at bevæge sig rundt igen hurtigt og nemt. E-cykler giver faktisk en klar løsning.

Arbejdsstyrken vil være baseret på det infrastrukturarbejde, der blev udført under udbruddet i Milano – byens Strade Aperte-plan, der blev bragt ind under krisen, inkluderer midlertidige cykelstier til lave omkostninger, nye og udvidede fortove, 20 km / h hastighedsgrænser og gågader og cyklisters prioriterede gader.

Kunne dette være grundlaget for et nyt look-virus-cyklusvenligt Milan?

Arbejdet kunne starte på en 5 km lang strækning af Corso Buenos Aires, en af ​​byens vigtigste shoppinggader, i begyndelsen af ​​maj – med en ny cykelbane og udvidede fortove.

Denne Guardian-artikel beskriver det arbejde, som byen hidtil har udført, og hvordan det kan være en model for andre byers transportplaner post-pandemi. Det fortæller os:

‘Janette Sadik-Khan, en tidligere transportkommissionær for New York City, arbejder med byer, herunder Bogota og Milan, om deres transportgendannelsesprogrammer. Hun siger, at Milan, som ligger en måned foran andre verdensbyer i pandemiens bane, kan give en køreplan for andre.

”Milanaplanen er så vigtig, fordi den indeholder en god playbook til, hvordan du kan nulstille dine byer nu. Det er en en gang-i-livet mulighed for at tage et nyt blik på dine gader og sørge for, at de er indstillet til at opnå de resultater, som vi ønsker at opnå: ikke blot at flytte biler så hurtigt som muligt fra punkt A til punkt B, men gør det muligt for alle at komme rundt sikkert.

”Jeg ved, at vi kigger til Milan for vejledning fra New York City.” ‘

Faktisk har New York selv startet en lukning eller ændring af 40 miles af gaden for at udvide pladsen til fodgængere og cykler. Målet, siger borgmester de Blasio, er at udvide netværket til 100 miles inden afslutningen af ​​pandemien. Efter den politiske kamp, ​​der fandt sted for at bringe banerne, kan du forvente en ny kamp for flere baner efter virussen.

Og ifølge denne BBC-rapport der er tegn på, at Paris-borgmester Anne Hidalgo vil stræbe efter at gøre flere cykelstier til en fast inventar i den franske hovedstad:

‘Den franske hovedstad Paris forhindrer private biler fra en af ​​de vigtigste hovedveje, Rue de Rivoli, som i stedet har separate baner til cykler og til busser, taxaer, udrykningskøretøjer og visse leverancer.

Foranstaltningerne vil forblive på plads i hele pandemiens varighed, men hvis de viser sig at være vellykkede, vil de blive gjort permanente, sagde borgmester Anne Hidalgo torsdag.

Paris sigter også mod at skabe cykelruter langs stierne i de tre travleste metrolinjer, sagde hun.

Målet var at forhindre, at byen blev “oversvømmet af biler, der er synonymt med forurening”, blev hun citeret af avisen Le Monde som sagde. ‘

I Columbia introducerede Bogotas borgmester Claudia Lopez omkring 14 mil med nye gade-cykelstier oprettet “natten over” ved at omdanne en bane til biler til to-vejs cykelstier.

Som Polis rapporterer, ‘Byen eksperimenterer med at levere nødhjælp-cykeways for at hjælpe folk med at komme rundt sikkert … give borgerne fri biladgang over hele byen. For nylig overvejer regeringen at gøre disse cykelbaner permanente, hvilket kan have store konsekvenser for mobiliteten i byerne efter COVID-19. ‘

Følgende billede viser en af ​​de nye Bogota-cykelstier i aktion.

Artiklen beskriver også, hvordan en gratis e-cykel-ordning er blevet indført for sundhedsarbejdere.

Der snakkes meget i øjeblikket om, hvad den ‘nye normale’ vil være efter krisen – hvis vi leder efter noget godt til at komme ud af det, er det sikkert mere beskyttede cykelstier, mindre biltrafik og flere cykler og e- cykler skal være en del af den nye normale.

Og hvis alle andre anstrengelser mislykkes, vil en elektrisk version af Colin Furze’s sociale distancecykel blive fanget på….

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply