[ad_1]

Den kraftige Surface 604 Boar elektrisk fedtcykel er til test og gennemgang!

Den har en 500 watt / 750 watt spidsmotor, 48V 10ah lithiumbatteri med høj kapacitet (kan opgraderes til 14ah for mere rækkevidde), Tektro hydrauliske skivebremser, moment sensors pedalhjælp + gasspjæld og robuste for- og bagerste stativer som standard.

Surface 604 Boar er prissat til $ 2.499 med gratis forsendelse overalt i USA eller Canada.

I denne første del af gennemgangen får du et detaljeret kig på denne cykel med en BUNCH af billeder og specifikationer.

Del 2 af Surface 604 Boar-gennemgang vil give dig info om køreegenskaber, resultater fra rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker om denne eBike.

Okay, lad os se nærmere på Surface 604 Boar!

Overfladen 604 er en hele terrænfet eBike (4,5 ″ brede dæk), der også er udstyret med robuste for- og bagerste stativer, der gør det til en rigtig arbejdshest for en eBike.

Lad os først se nærmere på rammen, der er konstrueret af hydroformet 6061 aluminiumsrør.

Overflade 604 designede vildsvinet med den ivrige friluftsmand i tankerne, så de har indgået et samarbejde med udendørstøjsfabrikanten Kryptek og bruger deres Highland Camo-mønster på rammen.

Camouflage-effekten er ‘specielt designet til geografiske regioner og højder, der er forskellige og øger stealth i blandet terræn.’

Boar kommer i 2 forskellige rammestørrelser, Lille-Mellem og Medium-Stor med respektive standoverhøjder på 28,5 ”(730 mm) 30” (760 mm).

Disse anbefales til kørere mellem henholdsvis 5’2 ″ -5’7 og 5’8 ″ -6’6 ″.

Det hydroformede rør har en markant profil med et antal kurver og vinkler.

Det øverste rør er også skrånet ned for at skabe mere ståhøjde.

Dette tilføjer en vis stil til rammedesignet såvel som nogle store forbindelsespunkter, hvor headtube, top tube, down tube og sæderør mødes.

Her kan du se styrken af ​​svejsningen, hvor det øverste rør og det nederste rør møder hovedrøret. Du kan også se det pæne og diskrete i rutekabelføring.

Der er en knastforstærkning mellem det øverste rør og sæderøret. Surface 604 eBikes er designet i Canada.

Her er et kig på aluminiumsgafflen, der giver en 4 bolt fastgørelse til forreste stativ på fronten af ​​gaffelbladene. Gaflen bruger et thru-aksel-design til stabilitet på forhjulet i siderne.

Det forreste aluminiumsstativ har et godstørrelsesareal i god størrelse på 13 ″ x 9,25 ″ x 2 ″ (indvendige dimensioner) til at spænde genstande i eller bruge en taske med. Det forreste rack er beregnet til at bære op til 50 pund gods.

Der er et stærkt udseende bagerste legeringsstativ med masser af plads til pannier og en rack-taske (topdimensioner på 15 ″ x 5,75 ″). Det bageste rack er vurderet til at bære op til 50 pund gods.

I denne visning kan du også se det store halvintegrerede downtube-batteri med et 48V 10.4Ah / 499Wh spec, der huser Samsung lithium-ion 18650-celler.

Der er en opgraderingsmulighed til 48V 14Ah / 672Wh ved hjælp af de samme celler for en ekstra $ 200. Dette er det batteri, der bruges i denne test og gennemgang og Du kan se intervaltestresultaterne i del 2.

Dette er et godt sted for batteriet, fordi det er lavt og centreret på cyklen for mere afbalanceret vægtfordeling, som hjælper med cyklens håndtering.

Øverst på batteriet er batteriniveauindikatoren. Der er også en batteriniveauindikator på styret på displayet.

På højre side er der en USB-opladningsport (dækket af et gummidæksel), så du kan oplade din telefon, tablet eller anden USB-drevet enhed.

Når batteriet er låst op med en af ​​de medfølgende taster, roterer det til venstre side af cyklen for at blive fjernet.

Dette er en visning af downtube med batteriet fjernet. Du kan se nøglen i batterilåsen (cyklen leveres med 2 taster) og batteriets forbindelsespunkter øverst og nederst på downtube.

Når 7,6 pund batteriet er fjernet, vejer cyklen 61,2 pund. Den samlede cykelvægt med batteriet er 68,8 pund.

Her er et kig på batteriet fjernet fra cyklen med opladeren. Opladningsporten er i bunden af ​​batteriet, og batteriet kan oplades på eller fra cyklen.

Det tager cirka 5,5 timer at oplade 48V 10,4ah batteri fuldt og ca. 7 timer at oplade 48V 14ah batteriet fuldt.

Lad os nu se på drevsystemet.

Dette er Bafang 500 watt / 750 watt top fedtcykelspecifik gearhjulet bagnavmotor, der giver hjælp op til 20 km / h. Motoren giver op til 80 Nm drejningsmoment.

Det Overflade 604 er en Klasse 2 el-cykel som er pedalhjælp og / eller gashåndtag op til 20 km / h og maks. 750 watt

Et særligt højdepunkt på alle Surface 604 eBikes er, at de bruger et momentføler-system til pedalhjælpen.

Momentsensoren måler din pedaleffekt og giver den forholdsmæssige mængde hjælp baseret på det pedalhjælpsniveau, du bruger. Mere om dette i rideegenskabsafsnit i del 2 af denne test og gennemgang.

På venstre side af motoren er 180 mm skivebremserotor til den bageste Tektro Auriga hydrauliske skivebremse.

Boar bruger et Samox 36T forreste tandhjul, 170 mm svejsearm og har også et forseglet Samox bundbeslag med en hul spindel for et lettere design.

Brede Wellgo-platformspedaler i aluminium giver en solid gribeoverflade.

Dette er SRAM X5 bagderailleur, der skifter gennem 9-trinss-tandhjulssæt med en 12-tand til 34-tand for at give et bredt gearområde.

Kenda Juggernaut 26 ″ x 4,5 ″ fedtdæk bruges for og bag. De har en aggressiv slidbane til ridning off road.

Fedt dæk kan køres ved lavt dæktryk for forbedret ridning på sand og sne, og disse særlige dæk kan køres så lavt som 5psi!

De sidder på 26 ″ x 100 mm aluminiumsfælge i enkeltvæggen med udskæringer. Mere om disse køreegenskaber i del 2.

Bremsning af keglen håndteres af Tektro Auriga hydrauliske skivebremser med 180 mm rotorer for og bag. Her er et billede af den forreste skivebremse.

Forhjulet bruger et thru-aksel-design til sidestabilitet af det store hjul sammenlignet med det traditionelle hurtigfrigørelsessystem.

Nu vil vi se nærmere på styrets kontrolcenter. Styret har en bred holdning med en svag stigning.

Styrestammen er 90 mm, 35 graders fast vinkel, der sigter mod at give en rimelig opretstående, behagelig kørestilling.

LCD-displayet er placeret i midten af ​​styret og giver følgende information:

    • Batteriniveau
    • Kilometertæller & turafstand
    • Aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed
    • Pedalassistentniveau. Der er 5 niveauer af pedalhjælp.
    • Frontlys tænd / sluk-kontakt

Der er en USB-opladningsport på siden af ​​skærmen til opladning af en smartphone eller anden USB-opladbar enhed.

På venstre side er gummigrebet, Tektro Auriga hydraulisk skivebremsehåndtag, tommelfingergas og kontrolpude.

Tommelfingerreguleringen til venstre for betjeningspuden kan bruges som et løft for pedalhjælpen, eller det kan bruges som en ren gashåndtag uden at trampe.

De 5 pedalhjælpniveauer ændres ved hjælp af knapperne + og – på venstre side af kontrolpuden.

Der er også en gåtilstand, der hjælper dig med at gå cyklen op ad en bakke eller trapper på et par km / t. Det aktiveres ved at holde minus-knappen på kontrolpuden nede i nogle få sekunder.

Knappen “i” gennemgår information på displayet, som f.eks. Tripafstand, kilometertæller, maks hastighed osv. Og lysknappen tænder for- og baglygten.

Tektro Auriga bremsearmene har en rækkeviddejustering, der passer til forskellige håndstørrelser. Der er sensorer i hvert bremsearm for at stoppe motorhjælpen, når begge bremsearm er aktiveret.

Højre side af styret er udstyret med et gummigreb, Tektro Auriga hydraulisk skivebremsearm, SRAM 9 hastighedsudløser og klokke.

Her er et nærmere kig på SRAM X5-skifteren.

Axendo-frontlyset løber fra eBike-batteriet, og det er fastgjort til det forreste stativ.

Der er en solid look kickstand, som du kan se her.

Velo sædet har en smal profil for mere af en præstations ride stil. Overflade 604 tilbyder en ophængning af sædepindens opgradering.

Overflade 604 Boar Elektriske cykelspecifikationer

Ramme: 6061 Hydroformet aluminiumsrør med intern kabelføring

Gaffel: Specielt design, konisk styring, brugerdefineret 6061 aluminiumsgaffel

Motor: Bafang 500W nominel, 750 W spidseffekt, gearet bagnavmotor. Specifik fedtcykel. Maksimalt drejningsmoment 80 Nm.

Batteri: 48V 10,4Ah / 499Wh Lithium-ion med Samsung 18650 celler. 48V 14Ah / 672Wh opgraderingsmulighed (+ $ 200).

Hjælpemuligheder: 5 pedalassistentniveauer med både aktiveret moment-sensor aktiveret pedalhjælp og tommelfingergas.

Hastighed: Pedalhjælp og / eller gashåndtag op til 20 km / h, hvilket gør dette til en klasse 2 eBike

Skærm: Farve LCD-display, der giver information om batteriniveau, kilometertæller og trippeafstand, aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed, pedalhjælpeniveau (5 niveauer).

gearsystem: 9-trins drivhjul (12t-34t kogset) med SRAM X5 derailleur.

Bremsesæt: Tektro Auriga hydrauliske skivebremser med 180 mm rotorer.

Dæk: Kenda Juggernaut 26 ″ x 4,5 ″ dæk

Sæde: Velo mærket smal profil

Tilbehør: Front- og bagerste aluminiumsstativer vurderet til 50 kg / 22,7 kg hver, frontlys (drevet af eBike-batteri), kickstand og klokke.

Størrelser: Lille-mellem: 28,5 ”(730 mm) til rytterhøjder 5’2 ″ til 5’7 ″. Mellemstor: 30 ”(760 mm) for rytterhøjder 5’8 ″ til 6’6 ″

Farver: Kryptek Highland Camo ramme finish

Vægt: Cykel uden batteri = 61,2 pund. Batteri = 7,6 pund. Samlet cykel = 68,8 pund

Bruttovægt Bæreevne: 285 pund / 129 kg

Pris: $2.499 gratis forsendelse overalt i USA eller Canada. Batteri med stor kapacitet, skærme, ophæng sædepind er ekstra.

Check nu del 2 af Surface 604 Boar-gennemgang med info om køreegenskaber, rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker!

-Pete

Gennemgangsnotat: Hvert selskab betaler et gebyr for en gennemgang af Electric Bike Report på grund af den betydelige tid, det tager at give en dybdegående gennemgang af hver eBike. Der bruges meget tid på testen i fuld rækkevidde med afstand og højde-profil, den store række detaljerede billeder, dybdegående video og opskrivning med specifikationer, rideegenskaber, fordele, ulemper og overordnede tanker. Gennemgangen af ​​Electric Bike Report er fokuseret på at give dig et detaljeret “virtuelt” kig på hver eBike for at hjælpe dig med at afgøre, om det er eBike til dig.

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply