[ad_1]

Orbea inviterede os ud til Spanien for at tjekke den splinternye serie af Orbea Wild FS elektriske mountainbikes. Nu med carbonrammer og den nye Bosch eBike Gen 4 motoropsætning.

Nyudviklet til 2020 lancerer Orbea en helt ny serie elektriske mountainbikes. Orbea Wild 2020 eBikes har seneste generation af Bosch eBike-motorer og et helt nyt carbon fiber platform.

Ikke kun har Orbea redesignet Wild FS fuldstændigt geometri og kinematik, men de har også indbygget en helt ny række funktioner!

For at supplere geometrien har Orbea monteret større rullende 29 ″ hjul & kortere 160 mm krumtap. Den nye 29 ″ akselafstand betyder, at 2020 Wild FS rulles hurtigt og manøvreres let over terræn. De kortere 160 mm krumtap øger markhøjden og reducerer også pedalpåvirkningen.

Nyt for 2020 Orbea Wild eMTB har et 625Wh batteri. Plus mulighed for montering af et mindre 400Wh eller 500Wh batteri ved hjælp af en speciel adapterplade.

Ikke kun kan du vælge et batteri med mindre kapacitet, men du kan også udvide det ved at tilføje et 500Wh rammemonteret batteri. Brug af Orbeas specielle nye mulighed for rækkevidde, hvilket bringer den samlede kapacitet op til over 1100Wh.

Kørsel på den nye Orbea Wild FS eBike 2020

Orbea har indbygget Wild FS 2020 eBikes a ‘BlockLock’ headset, som beskytter Wild FS-rammen ved at forhindre, at gaffelkronen påvirker. Dette beskytter ikke kun kulstoframmen, men holder også kablerne beskyttede mod stænger.

Andre seje funktioner inkluderer a speciel displaymontering. Brugerdefineret designet af Orbea, kan brugeren vælge 3 forskellige skærmmonteringsmuligheder. Dette giver total kontrol til rytteren og en nøgle holder indbygget i stilkhætten, praktisk!

Alle Orbea Wild eBikes, som vi nævner nedenfor, har en splinterny carbonfiberramme, nyt Bosch Performance CX-motorsystem og det større 625Wh Bosch-batteri. Lad os se:

2020 Line up af Carbon Wild FS eBikes

2020 Wild FS eBikes er bygget til terræn, al-mountain, single track & trail ridning på en fantastisk geometri platform. Det er hårdt nok til mere krævende stier med sin 160 mm rejse, men alligevel let nok til langrend. Med 29 ″ hjul for at tilbyde fremragende rollover i ujævnt terræn.

Orbea Wild FS M-Team Carbon 2020

Wild FS M-Team er toppen af ​​linjemodellen. Med fuld fabriksserie Fox Kashima belagt ophæng, en Shimano XT 12-trins drivtrain og XT dobbeltstemplingsbremser, der passer til. Det er færdig med et DT schweizisk hjulssæt og Race Face efterbehandlingssæt.

Orbea Wild FS M-Team Carbon 2020

Priser til £ 6.999 / Mere info og fuld spec

Orbea Wild FS M10 Carbon 2020

Orbea Wild FS M10 er mid-spec modellen. Med samme ramme som ovenstående, men uden kulstofhjul, stænger og Kashima-belagte fabriksserier. Det tilbydes med en XT / SLX-blanding på gearet, en Fox Float 36-gaffel og Float DPX2 bageste chok.

Orbea Wild FS M10 Carbon 2020

Prissat til £ 5.999 / Mere info og fuld spec

Orbea Wild FS M20 Carbon 2020

Basespecifikationen Orbea M20 er bygget ved hjælp af en kulstof-trekant, men en legering bagerste svingarm. Kommer ind til et fantastisk prispoint og indeholder mange af komponenterne fra modellen ovenfor. M20 har Shimano XT drivhjul & MT520 bremser.

Orbea Wild FS M20 Carbon 2020

Prissat til £ 5.299 / Mere Info & Fuld spec

Resumé

Det er tydeligt, at designteamet har været optaget af Orbea med at opbygge alle disse funktioner til en helt ny 2020 line-up. Det er en af ​​de første eMTB’er, vi har set med denne mængde tech og fantastiske spec-komponenter. Her er ‘Rob Rides eMTB’ første indtryk af Wild FS-cykler.

Vi har udvalget af Orbea Wild FS 2020 elektriske cykler på lager lige nu. Alle modeller fås i to farver – sort eller orange.

Derudover er midten (M10) og top-spec (M-Team) tilgængelige i brugerdefinerede Orbea MyO-farveskemaer, hvor du helt kan designe cyklen med undtagelse af basismodellen (M20).

2020 Orbea Wild FS Electric Bike Review

Sat på din pc lige nu? Hvorfor ikke prøve Orbea MyO Online Tool lige nu & se hvad du kommer frem til? Du kan klikke på ‘Send til min forhandler’ på øverste bjælke. Indtast vores postnummer (GU9 7SS) & vælg vores butik (Det Forenede Kongerige Electric Bike Company) så vi kan se, hvordan din drømmecykel ser ud!

Du kan se hele udvalget af 2020 Wild FS-cykler her – Orbea Electric Bikes.

Om Martin Brown

Martin har været i el-cykelindustrien i over 10 år og har hjulpet den med at vokse fra starten. Fremme af eBikes overalt i England ved arrangementer og tilbyde de allerbedste rådgivning, tech-artikler, blogs og videoer. Især er Martin en vigtig spiller for fremskridt med brugen af ​​eMTB’er, i dag ejer af e-bikeshop.co.uk – Storbritanniens største eBike-leverandør med speciale i Bosch & Yamaha, europæiske eBikes af god kvalitet.[ad_2]

Source link

Leave a Reply