[ad_1]

Hvad er nyt for Bosch elektriske cykler i 2020? Bosch Performance CX eBike-systemet til 2020 kan prale af en masse nye funktioner. Fortsæt med at læse for at lære mere …

Hvad ved vi?

Lad os starte med at sige, at nedenstående ikke er officielt annonceret. Vi spekulerer blot i, hvad der kan komme. Vi forventer, at Bosch afslører officielle 2020-udgivelsesnotater senere i juni 2019.
* OPDATERING: Se alle detaljer, der nu er bekræftet nedenfor.

Hvor er Bosch nu?

Bosch har helt klart været den førende producent af eBike-systemer i hele Europa i de sidste par år. Dette fremgår af det store antal af Bosch-drevne elektriske cykler, der hidtil har ramt markedet. Desuden er antallet af eBike-producenter, der har valgt Bosch til fordel for deres overlegne kvalitet, pålidelighed og support. Dette vil være det samme for 2020. Bosch fejrer nu 10 år med Bosch eBike Systems.

Bosch har skabt bølger med nye udgivelser til dato. Dette inkluderer de nye Active & Active Line + -systemer, der blev frigivet korrekt sidste år til byelektriske cykler, og vi forventer endnu en stor kort inden eMTB-fronten for 2020.

Bosch eBike Motor Systems 2009 til 2020

Dette kommer ved hjælp af en splinterny 2020 Bosch eBike-motoropsætning, større batteri og forbedrede brugergrænseflader. Hvilket vi vil uddybe mere på hver nedenfor …

Hvad er nyt for Bosch eBike i 2020?

Bosch Performance CX 2020 Motor

Lad os først sige, at vi ikke forventer et nyt navn på den nuværende eBike eMTB-motor. Vi forventer, at Bosch vil beholde det, der hedder Performance CX-drivenheden for 2020.

Virker underligt? Performance CX repræsenterer toppen af ​​eMTB-motorer. Vi forventer, at Bosch vil holde det samme navn med hensyn til model line up fremad i 2020 og derefter.

Hvad er anderledes?

Den nye Bosch Performance CX eBike-motor fra 2020 vil være bedre på alle måder. Det forventes at være omkring 20% ​​mere kompakt, hvilket vil tilbyde mere fleksibilitet til cykelproducenter, når man integrerer Bosch-motoren i 2020. Især på elektriske cykler med fuldt ophæng, hvor dette er mere vigtigt på grund af ophængskoblingen.

Bosch 2020 eBike Performance CX Motor

Det giver mulighed for en mere ‘skjult’ integration; hvilket synes at være den måde, markedet går på, efter PowerTube-batterierne. Disse er monteret inden i rammen, der blev frigivet i bagenden af ​​2017.

Bosch 2020 eBike Motorsystemer

Samtidig med at være mindre, skal Bosch eBike CX-motoren i 2020 være omkring 25% lettere. Den nuværende Performance CX-motor vægtes ind på 4 kg. Der henviser til, at den nye 2020-enhed bør veje ind lige under 3 kg.

Designændringer for 2020?

Hele drevets interne design ændres med hensyn til den elektriske motor. Vi hører, at den elektriske motordel også er et mere kompakt design inden for selve drivenheden.

Vi hørte et rygte om, at Bosch vil holde en minimal intern gearing til 2020. Dette giver mulighed for en jævnere drejningsmomentkurve og bedre ydelse ved de optimale eBike-pedaler.

Inde i Bosch eBike Motor 2020

Selvom det stadig er internt gearet, bruger det nye design en standard kædebånd på ydersiden; hvilket betyder, at træk fra motoren næsten ikke eksisterer. Gode ​​nyheder til el-cykler!

Inde i Bosch eBike Motor Drive Unit 2020
2019 2020
Maksimal hjælp300%340%
Max drejningsmoment75 Nm75 Nm
Max kadence120 o / min120 o / min
Vægt4 kg2,9 kg

Skift til et tandhjul med almindelig størrelse over det ældre lille eBike-tandhjulformat gør det muligt for Bosch også at øge det anvendte drejningsmoment. * OPDATERING: Bekræftet nu, at det er 75Nm og op til 340% assistance.

Bosch 600Wh eBike-batteri til 2020

Bosch frigiver en ny el-cykelbatteripakke til 2020. Sandsynligvis kodenavnet ‘PowerPack 600’, der repræsenterer 600Wh-kapaciteten. Dette vil tilbyde 20% mere rækkevidde i forhold til de eksisterende Bosch eBikes med et 500Wh batteri. Det er klart, at der er en markant stigning i forhold til de foregående 300 og 400Wh.

Større eBike-batterikapacitet til 2020

På grund af battericelleopbygning kan det sandsynligvis være, at 600Wh-batteriet faktisk vil være en lidt højere kapacitet (muligvis omkring 620-630Wh). Bosch vil sandsynligvis kalde det 600Wh PowerPack, dette holder numrene enkle i produktlinien op og for forbrugeren også. Det giver mening.
* OPDATERING: Bekræftet nu, at det er et 625Wh Bosch-batteri.

Bosch 2020 eBike 600Wh batteripakke

Det nye Bosch-batteri fra 2020 vil passe ind i eBikes nedrør, meget lig de eksisterende modeller. Så det er helt skjult og beskyttet i rammen. Cykelfabrikanter bliver sandsynligvis nødt til at ændre eBike-ramme-design til 2020. Det ryktes at batteriet kommer lidt længere op (ca. 7 cm) end det nuværende PowerTube-batteriopsætning. Dette giver mulighed for den ekstra batterikapacitet.

Det er også muligt, at vi muligvis ser et nyt batteri med mindre kapacitet. Indtil nu har det kun været 500Wh og den nye 600Wh. Men det kan sandsynligvis være, at Bosch også vil bringe et 400Wh PowerTube-batteri til også at fuldføre rækkevidden.

Ny Bosch 2020 el-cykel display interface

Oven på det nye konfiguration af batteri og motor forventer vi også, at Bosch også frigiver et nyt display 2020-interface. Hvad der startede med Intuvia-skærmen, eskalerede ind i Nyon-, Purion- og Kiox-skærme. Vi forventer at se en ny Nyon-stilenhed, muligvis i et portrætformat. Sandsynligvis lidt mindre til at matche stylingen af ​​den nyeste Kiox-skærm, der blev introduceret i 2018.

Bosch eBike Display Systems 2009 til 2020

Kiox-displayet kom med Bluetooth. Vi forventer, at Bosch vil udvide dette i 2020 og bringe nye forbindelsesfunktioner. Selvom der er softwarebaseret, forventer vi, at disse tilbyder mere kontrol over din eBike. Sandsynligvis ikke kun på E-siden af ​​tingene, men muligvis også til komponenter, som f.eks. Ophæng eller GPS-tyveri-sporing. Men vi bliver nødt til at vente og se.

Bosch Kiox eBike Display 2020-softwareopgraderinger

Vi ved også, at Bosch snart vil bringe en opdatering til Kiox, som giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til eBike Connect-appen via pc eller smartphone. Det leverer indspillede data til appen eller onlineportalen med synkroniserede ride-data. Ligesom hvad der allerede er muligt på Bosch Nyon.

Hvornår kan du forvente det nye Bosch eBike-system til 2020?

Vi forventer, at Bosch annoncerer det elektriske cykelsystem i 2020 senere i denne måned (slutningen af ​​juni 2019). Med den officielle udgivelse omkring EuroBike 2019, der finder sted den 4. – 7. september 2019. Forhandlere vil være i stand til at komme tæt på og personlig med Bosch gear fra 2020.

Bosch eBike Systems 2020 på EuroBike 2019

Vi her på eBikeshop forventer at køre med det nye system senere i denne måned i en hemmelig forhåndsvisning. Så vi har masser af at rapportere tilbage snart.

Vi forventer at begynde at se udgivelser af 2020-cykler omkring september-tiden med forudbestillinger, der starter omkring oktober og nye Bosch-udstyrede cykler, der leveres i det nye år.

Kan du tilpasse Bosch-systemet 2020 til din eksisterende eBike?

Kort sagt, det er usandsynligt. Der er en chance for, at den nye Bosch-elektriske cykeldisplay i 2020 vil være bagudkompatibel med lette softwaretilpasninger. Som vi har set på eBikes tidligere.

I bagenden af ​​2018 blev Kiox-displayet annonceret på nogle 2019 elektriske cykler. Det kom kun på lager OEM-cykler udstyret med Kiox. Vi forventer, at Kiox vil være tilgængelig i 2020 for slutbrugeren som en opgradering.

Bosch eBike-softwareopdateringer

EBike-motoren vil dog bestemt ikke være bagudkompatibel, da den bruger en helt anden montage og derfor et andet elektrisk cykelramme-design.

Ligeledes er Bosch-batteriet i 2020 længere end originalen. Så det vil ikke være en simpel pop-in til ældre el-cykelmodeller. Vi har set nogle eBike-rammeproducenter sætte det ekstra rum i eksisterende modeller. Dette giver mulighed for en større batteripakke. Men det er sandsynligvis nødvendigt med anden hardware, og dette er kun på en håndfuld elektriske cykelmodeller.

Nye Bosch eMTB 2020-opdateringer Den komplette guide

Det er sandsynligt, at nogle mindre eBike-rammedesign som X-Small & Small muligvis ikke drager fordel af 600Wh Bosch-batteriet. Dette skyldes, at det nederste rør skal være lidt længere for at rumme det. Det kommer virkelig ned på, hvor godt rammeteknikere kan designe og rumme designet.

Se vores komplette sortiment af Bosch-drevne elektriske cykler her: – Bosch eBikes.
Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne herunder? …

Om Martin Brown

Martin har været i el-cykelindustrien i over 10 år og har hjulpet den med at vokse fra starten. Fremme af eBikes overalt i England ved arrangementer og tilbyde de allerbedste rådgivning, tech-artikler, blogs og videoer. Især er Martin en vigtig spiller for fremskridt med brugen af ​​eMTB’er, i dag ejer af e-bikeshop.co.uk – Storbritanniens største eBike-leverandør med speciale i Bosch & Yamaha, europæiske eBikes af god kvalitet.[ad_2]

Source link

Leave a Reply