[ad_1]

Bulls Bikes integrerer Fazua Evation Drive System i tre kommende modeller for optimal assistance og en ren rideoplevelse

Fazua Drive System er nu udstyret til forudbestilling, udstyret på tre E-cykler

BULLS Bikes USA, en global leder inden for bjerg, grus og e-cykel kategorier, har netop annonceret forudbestillingen af ​​tre BULLS-cykler, der indeholder Fazua Evation-drevsystem til performance-e-cykler. Disse spændende nye e-cykler sendes landsdækkende i foråret 2020.

Nye Bulls EBikes med integreret Fazua Evation Drive System. Alpine Hawk Evo
Alpine Hawk Evo

BULLS Bikes integrerer Fazua-systemet i sin klasseledende, letteste e-mountainbike, Wild Flow RS, ultralette e-roadcykler, Alpine Hawk EVO og fornuftigt prissatte e-gruscykler, Grinder EVO Lite. Fazua Drivepack leveres med et aftageligt 255Wh batteri og 250W motor, der vejer et forbløffende lavt 7,27 pund tilsammen og gør det til det letteste og mest kompakte midtdrevssystem i branchen.

Nye Bulls EBikes med integreret Fazua Evation Drive System. Wild Flow Evo RS
Wild Flow Evo RS

”Vi ønsker, at ryttere skal have muligheder, der kan matche deres evner med næsten ethvert terræn, tilstand eller hastighed,” sagde Adam Anderson, marketing og salg af BULLS Bikes USA. “Tilføjelse af Fazua-systemets tre udvalgte ride-tilstande giver kunden mulighed for at skubbe deres grænser for at gå højere og længere eller nyde et weekendcruise.”

Wild Flow RS eMTB leverer kraft når det er nødvendigt og er en helt carboncykel omdefineret med en modstandsfri Fazua-motor. Når Fazua-motoren ikke er i brug eller overskrider den maksimale understøttede hastighed, kobles den ud, hvilket giver cyklen mulighed for at køre som om det var en konventionel mountainbike. Hele Wild Flow RS vejer 42 pund. Foruden motoren er Wild Flow EVO RS udstyret med en 120 mm Fox Float-ophæng, Shimano XT 11-hastighedsgruppesæt og en dråbe sæde stolpe.

Nye Bulls EBikes med integreret Fazua Evation Drive System. Grinder Evo Lite, BULLS 'flagskibets e-gruscykel
Grinder Evo Lite, BULLS ‘flagskibets e-gruscykel

Som den letteste og mest elegant e-cykel på markedet gør Alpine Hawk EVO det let for ryttere at glemme, at det er en e-roadcykel. Dets specialitet er dens hjælp, når du klatrer stejle kvaliteter og accelererer efter en kurve. Alpine Hawk EVO håndterer som en carbon roadcykel. Det giver en atletisk rideposition med præstation i tankerne. Fazua Drive-systemet er kombineret med det bedst klassificerede Shimano Ultegra-gruppesæt med 160 mm hydrauliske skivebremser.

Grinder EVO Lite, BULLS ‘flagskibets e-gruscykel, med Fazua Evation, er kamoufleret som en traditionel gruscykel med sin minimalistiske, diskret motor-løsning i røret. På grund af motorens lave vægt og slanke design, Shimano 105-gruppesættet, aluminiumsramme med kulstofgaffel og aggressiv geometri, tilbyder denne cykel ryttere en ren grusoplevelse til en stor værdi.

Prisfastsættelse og tilgængelighed af nye Bulls-cykler

BULLS Bikes ‘integreret med Fazua Evation for Wild Flow RS, Alpine Hawk EVO og Grinder EVO Lite vil være tilgængelige forår 2020 på BullsBikesUSA.com fra $ 4,499.

For mere information om BULLS, eller for at finde den nærmeste forhandler, gå til BullsBikesUSA.com og følg BULLS på Twitter, Facebook og Instagram.

Om Bulls Cykler

BULLS er førende inden for bjerg-, special- og e-cykelkategorier og har den mest omfattende e-cykelproduktlinie i USA, der tilbyder næsten enhver rytter den cykel, de ønsker, fra traditionel MTB og grus til e-MTB hardtail, fuld -suspension, e-city / Trekking, e-speed og nu, e-road, e-SUV og e-heavy Duty. BULLS blev grundlagt i Tyskland i 1994 og tilbyder et forskelligartet udvalg af cykler, har nydt sig en markant succes og bred udbredt popularitet som en hæftecykelfabrikant i hele Europa og USA, der tilbyder flere eBike-systemer og innoverer til en højere pris end enhver anden OEM.

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 289 gange, 1 besøg i dag)[ad_2]

Source link

Leave a Reply