[ad_1]

Importører af elektriske cykler er samlet for at opfordre til afslutning af EU’s aktuelle dumpingundersøgelse af elektriske cykler importeret fra Kina.

EBMA (European Bicycle Manufacturer Association) indledte oprindeligt en antidumpingklage i september med påstand om, at kinesisk e-cykelimport blev solgt i EU til overdrevent lave priser ved hjælp af urimelige subsidier, hvilket resulterede i lanceringen af ​​en undersøgelse af Europa-Kommissionen sidste måned.

Som et resultat kunne restriktive handelsforanstaltninger indføres på importerede kinesiske el-cykler, hvis undersøgelsen kan konstatere, at kinesisk import både kan klassificeres som ‘dumpet’, og denne import har forårsaget ‘skade’ for EU’s elektriske cykelindustri.

EBMA’s klage hævder “en negativ indflydelse på de solgte mængder, prisniveauet og den markedsandel, som Unionens industri ejer.”

Moreno Fioravanti fra EBMA sagde ”Vi glæder os meget over Europa-Kommissionens undersøgelse af dumping af kinesiske e-cykler, som oversvømmer EU i en alarmerende hastighed og kunstigt lave priser. EBMA har også anmodet Europa-Kommissionen om øjeblikkelig registrering af import af kinesisk e-cykel, som vil gøre det muligt at indføre EU-antidumpingtold med tilbagevirkende kraft og inden for kort tid indgive en klage til antisubsidier. ”

Fiorvanti siger, at EBMA er ”fast troende på fri handel, men handel skal også være retfærdig. Kinesiske e-cykeleksportører drager på den anden side fordel af massive subsidier fra regeringsorganer på alle niveauer i Kina. Disse subsidier har tilskyndet enorme overkapaciteter til e-cykelproduktion, som derefter dumpes i EU. ”

EBMA siger, at mere end 430.000 kinesiske e-cykler blev solgt i EU i 2016, en stigning på 40% sammenlignet med året før.

I mellemtiden rapporteres en erklæring fra LEVA (Light Electric Vehicle Association) denne uge, at et kollektiv af 21 importører af elektriske cykler fra 7 EU-medlemslande opfordrer Europa-Kommissionen til at afslutte deres sag mod kinesiske e-cykler.

LEVAs erklæring nævner ulemperne ved at skrumpe konkurrencen som en grund til sin støtte til den kollektive gruppe af importører, som igen nævner alvorlige bekymringer om deres virksomheds fremtid, hvis EU beslutter at gå videre med at indføre antidumpingtold på importerede elektriske cykler fra Kina.

”Årsagen til, at kollektivet fremlægger en omfattende modargumentation, er fordi gruppen mener, at det er nøjagtigt [the] potentielle antidumpingtold, der forårsager en trussel om skade, mere specifikt skade på det europæiske marked for elektriske cykler og derfor for de europæiske borgere. ”

LEVA har også rejst spørgsmålstegn ved valget af data, som EBMA har brugt til at opbygge en sag til indførelse af antidumpingtold. “Skadesbevis” – statistisk støtte til EBMA’s sag for tab af handel med EU-producenter af elektriske cykler – ville dække en periode, der viser stigende efterspørgsel, der vil gøre det vanskeligt at bevise skade, siger organisationen.

”I den betragtede periode steg forbrug af el-cykler i EU med 55%. Stigende efterspørgsel førte til, at salget for både EU-producenter og importører steg. EU-producenter, der støtter klagen, steg med 45% i den betragtede periode. Desuden forbedrede beskæftigelsen i EU-erhvervslivet: med 9% i 2015 og med næsten 12% i 2016. ”

Også fremhævet af LEVAs erklæring er spørgsmålet om, hvad EBMA kalder “forurenede” Eurostat-importtal. Uden identifikationskodning, der er specifik for e-cykler, grupperes flere andre produkter, såsom hoverboards, også under den samme importkode som elektriske cykler, hvorved muligheden for pålideligt tæller importerede el-cykelnumre.

LEVA siger: “Kollektivet undlader at forstå, hvorfor EBMA, selv om han er opmærksom på denne ulovlige handelspraksis i mere end 3 år, ikke har taget nogen handling over for dem.”

Ifølge LEVA har antidumpingklagen “19 henvisninger til Bosch og 17 til Bafang”, der fører organisationen til yderligere at forklare “Bafang beskyldes i længden for blandt andet subsidiering uden at der er fremlagt noget bevis. Bortset fra det faktum, at anklager om subsidiering ikke hører hjemme i en antidumpingklage, styrker dette argument Collective’s indtryk af, at denne klage er en klage mod omgåelse, der er ved at blive fremsat … Produktionen af ​​komponenter til elektriske cykler i Europa er på ingen måde på et niveau, der leverer den efterspørgsel, der ville være et resultat af anti-omgåelsesforanstaltninger. ”

Bafang, en kinesisk producent af e-drevsystemer, udsendte deres egen erklæring tidligere i denne måned, hvor de fordømte påstanden om ‘tung statssubsidiering’, der gør det muligt for kineserne at ‘indhente EU-knowhow’.

Deres erklæring siger: ”Bafang trådte ind i elcykelindustrien i 1999 – længe før de velkendte europæiske producenter af e-cykelkomponenter trådte på markedet – og lancerede sit eget brand i 2003. Anklagen fra European Bicycle Manufactures Association (EBMA) har flere beskyldninger uden bevis for, at Bafang modtog tunge statstilskud, og med det blev e-cykler angiveligt ‘dumpet’ til det europæiske marked. Ud over mange andre forkerte og konstruerede argumenter i avisen, beviser det, at EBMA har en ufuldstændig, forvrænget og partisk forståelse af historien om udviklingen af ​​elektrisk el-assisteret cykel og den kinesiske e-cykelindustri. ” Bafang opsummerer, at deres fremskridt har været “udelukkende et resultat af markedskonkurrence, udbud og efterspørgsel.”

Kinas handelsminister, Wang Hejun, sagde, at den kinesiske regering overvågede udviklingen nøje og opfordrede EU til at respektere Verdenshandelsorganisationens regler og advarede EU om ikke at lade efterforskningen føre til en “ny sag om handelsprotektionisme”.

Debatten om Pedelecs-forummet peger på Det Forenede Kongeriges fremtidige muligheder for at være i stand til at fastsætte sine egne importtariffer i lyset af Brexit og udnytte produktionsfaciliteter i Østeuropa på mellemlang sigt. David Miall fra det britiske el-cykelmærke Wisper har tilføjet sin støtte til LEVA-kollektivets bestræbelser og sagde: ”Hvis dette går videre, vil der straks blive opfordret til, at anti-omgåelse kommer på plads. Hvis dette sker, er motorer, batterier og de fleste dele kun tilladt i Storbritannien og andre EU-medlemmer med den antidumpingafgift, der anvendes. Dette vil anslå 50% til prisen på e-cykeldele, kits og fulde elektriske cykler, der kommer ind fra Kina. Dette vil til gengæld kun have en konsekvens: det øger prisen for ALLE elektriske cykler. ”

I sin afsluttende erklæring siger LEVA, at kollektivet er overbevist om, at klageren ikke fremlægger tilfredsstillende bevis for dumping, skade og årsagsforbindelse.

Deres endelige opfordring til Kommissionen om at afslutte sagen mod kinesisk import forbinder den deraf følgende potentielle mangel på forbrugervalg på grund af restriktive handelsforanstaltninger, hvilket fører til mindre anvendelse af bæredygtig mobilitet til skade for samfundet som helhed.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply