[ad_1]

Leeds Bikes er stolte af at levere de bedste elektriske cykelsæt på markedet. Ved at bruge mærker som Samsung, Bafang og 8FUN er vi i stand til at levere kvalitetsomdannelsessæt med den bedste garanti i branchen! I denne blog vil vi fremhæve kundeanmeldelser! Nye anmeldelser tilføjes med jævne mellemrum, så kom tilbage for flere anmeldelser og inspiration til elcykelkonvertering!

Phillip R – 250-serie elektrisk cykelkonvertering på en trike!

”Jeg købte dette sæt til min kones trike. Hun er petit og havde problemer med at få trike hurtigere. Hun kører et par miles om dagen til arbejde og tilbage. Hun har ingen problemer med at krydse en travl vej nu med 24 ″ e-hjulet. Det vil tage af fra et dødt stop uden problemer. Til min overraskelse vil det gøre det samme med mig, men det kæmper lidt. Jeg er 6-1 og 250 kg. Det gør også godt for mig med lidt peddling at komme i gang. Jeg planlægger at købe en anden opsætning engang til min cykel, så jeg kan følge med min kone i bakkerne! ”

Elektrisk Trike Kit

Phillips Wifes Electric Trike!

Kelvin R – 250-serie elektrisk cykelkonvertering

”Jeg har haft mit el-cykelsæt i cirka 3 måneder, og for det meste har jeg haft det godt. Det har taget mig lidt tid at finde det rigtige monteringssted til batteriet / controlleren og finde det søde sted til kontakten. Jeg har en cykel, som jeg har skabt gennem årene som min ultimative pendlercykel. Det, der startede som en god handel på en brugt cykel, er blevet en brugerdefineret cykel med alt, hvad jeg ville have på en cykel for at få mig til og fra arbejde. Det eneste, jeg ikke havde, var en bedre måde at håndtere bakkerne og modvindene på min nuværende arbejdsplads. Med e-cykelsættet fungerer den del nu godt. Jeg er ikke en let rytter, og jeg var ikke sikker på, om 250W-motoren ville gøre jobbet op ad de stejle bakker. Jeg kan nu sige, at 250W-motoren gør et fremragende stykke arbejde med at hjælpe mig med at træde op ad bakkerne og har gjort pendlen mere behagelig. Fordi jeg godt kan lide at køre på cyklen til træningen, har det været dejligt at have et valg om kun at aktivere motoren, når jeg vil, hvilket giver mig mulighed for at tilpasse min træning. ”

Elektrisk cykel konverteringssæt

Kelvins elektriske cykelopsætning!

Sharon S – CyberScooter

”Min mand har rejst til nogle større byer i USA og har kommenteret scooterne, at han så folk køre. Han har kommenteret den bekvemmelighed, det ville være at have en til at komme rundt i byen. Også for vores college alder børn at bruge til at komme rundt på. Så til jul fik jeg ham en. Han elsker det! Men ikke kun at mine børn har brugt det til at komme rundt, og de har ønsket at have den uafhængighed, det giver dem at komme rundt i byen. Min datter bruger det til at komme hjem fra skolen. Det er let at transportere. Du kan folde dem ned, og de passer let i bagagerummet på min bil og tager dem med overalt. Så kan vi bruge det, når vi kommer til destinationen. Jeg bruger det ofte til at køre korte ærinder. Det er let at bruge og praktisk. Jeg kan godt lide størrelsen på de dæk, den kører på vejen og fortovet glat. Jeg kan godt lide lysene på den for sikkerheden og for at være let at se. Jeg ejer også et elektrisk cykelsæt, som jeg selv og familien ofte bruger. Det er så praktisk ikke at skulle starte bilen, når alt hvad du skal gøre er at hoppe på scooteren eller cyklen for at få mig rundt. ”

Terry W – 250-serie elektrisk konvertering til liggende

”Jeg kan virkelig godt lide enheden, den er enkel, og den fungerer godt. Men hvis jeg skulle have noget negativt at sige om enheden, ville det forsøge at finde en konfiguration og eller en behagelig placering for trykføleren til at aktivere motoren. Jeg elsker enheden, men hvis du finder placeringen til trykcentret, og du vil være meget tilfreds med dette produkt. ”

Elektrisk cykelsæt

Terrys elektriske konverterede liggende cykel!

James P – 250-serie elektrisk cykelkonvertering

“Fantastisk produkt! Efter to hofteoperationer er jeg i stand til at ride igen og holde trit med min kone. ”

Elektrisk cykelsæt

250-serie elektrisk cykelsæt installeret på Jame’s Bike!

Maureen R – 500-serie elektrisk cykelkonvertering

”Reparationsgutterne i min cykelbutik fortalte mig at returnere hele sættet, da de så, hvordan mine gafler klemte ind i det elektriske knudepunkt. Men nej! Folkene i Leeds sendte mig disse dobbeltbrede momentvaskere med det samme og om et par dage kørte jeg fri og hurtig! De gav mig også god opfølgning, da det så ud til, at mit batteri tabte strøm for hurtigt. Bare et par e-mails med fejlfinding, og det blev også rettet! Stor støtte! Jeg har kørt overalt i 2 måneder nu. Min bil savner mig. ”

Matt C – 250-serie elektrisk konvertering

Dette vil ændre din oplevelse med en cykel til det bedre. Meget bedre! Gør ridning mere behagelig og meget mindre svedig / energiforbrugende. At køre op ad en bakke er ikke noget problem, og det vil ændre den måde, du pendler / lever dit liv på. Let at installere. Sørg for, at gaffel ikke gnider mod motoren. Så forbløffende at have den kraftudbrud, når man kører op ad bakker eller tager afsted fra et stop. Meget diskret, ser næsten ikke ud til at du har en elektrisk og er ikke for tung. Det er bedst at træde, når du bruger motoren, især op ad bakke. Det er hurtigt nok, at du kan træde så hurtigt som muligt på fladt, og motoren øger din hastighed stadig og gør din indsats lettere. Opladningstiden er ikke så dårlig, har ikke noget rigtigt tal. Det er bedømt 20 miles; Jeg har kørt det godt over 12 i løbet af et par dage, lad cyklen sidde i flere dage, kørte uden at oplade den igen, og den havde stadig juice. Med andre ord kan du gå meget længere end vurderingen, hvis du ikke bruger strømmen hvert sekund, og du også pedaler, mens du bruger den. Dette betyder også, at batteriet holder opladningen, når det ikke er i brug.

Marta P – Tandem Electric Bike Conversion

“E-cykelsæt. Sjovt.”

Tandem elektrisk cykelsæt

Martas ombyggede Tandem Electric Bike!

Vi er enige Marta, vi er enige! Se vores komplette sortiment af elektriske cykelsæt her! Du kan også se Electric Bike Kit’s anmeldelse af vores sæt på YouTube her![ad_2]

Source link

Leave a Reply