[ad_1]

Da jeg så denne elektriske snavs-konvertering første gang, blev jeg straks imponeret. Det blev lavet af en bygmester ved navn Jeremy Webb, der bor i Tasmanien, en stor ø i den sydlige spids af Australien.

Tasmanien, Australien

_______________________________________________

Donoren

Jeremy fandt en Husqvarna FC250 2017 til den rigtige pris, og STEEL-rammen så ud som om den ville fungere godt til den konvertering, han havde i tankerne. Jeremy beklager nu ikke at have taget flere billeder af processen, men han troede ikke, at nogen ville være interesseret i det (hvad!).

En Husqvarna FC250 ramme 2017

Her er de billeder, han havde, og de er lige nok til at fortælle historien. Motoren er fedt nok til, at der ikke var nogen måde at montere den med drivhjulet, der er placeret lige der, hvor lagertransmissionen normalt var. Jeremy besluttede, at så kompliceret som det måtte være, at tilføjelsen af ​​en knastaksel mellem motoren og drivhjulet faktisk ville ende med at blive den letteste mulighed.

Den primære reduktion i højre side mellem motoren og donkraften, der passerer under motoren.

En af de ting, der virkelig slog mig ud med Jeremys bygning, er, hvor professionel hver del det er. Det ligner faktisk en fabrik elektrisk snavscykel fra Husky. Faktisk, hvis han fortalte folk, at det var en ny prototype fra Husky, er jeg sikker på, at alle, han mødte, ville tro på ham.

28T: 13T giver en 2,1: 1 reduktion i omdrejningstallet og en 1: 2-boost i hjulmomentet.

Knækakselagerne er genstande, men selve skaftet er bestemt et specialfremstillet emne.

Den brugerdefinerede jackaksel

Det endelige drev er vist nedenfor, og lagerkomponenterne fra Husky fungerede godt.

Bestanden Husky output tandhjul ved hjælp af 13T

Det endelige lagerdrev bruger et 13T drivhjul, og et 54T hjulhjul til et forhold på 4,1: 1 … med en samlet reduktion på 2,15 X 4,15, RPM’erne mellem motor og baghjul er 8,92: 1

En slank væske-til-luft-radiator fra en KTM 65cc

Motoren, som Jeremy valgte, er en DHX Hawk 40, der har mulighed for væskekøling. Jeremy fandt en radiator fra en KTM-65, der passede meget pænt i det “nu ubrugte” Husky luftfilterhus, og han var i stand til at bruge denne mulighed, som er en Kæmpe ydelsesfordel.

_______________________________________________

Batteripakken

Selvfølgelig er en af ​​de FØRSTE ting, jeg mest ville vide om, det elektriske system, og især batteriet. Jeremy benyttede den samme tilgang som Zero-el-motorcykelfirma. Nul-motorcykler bruger 28S (28 lithiumceller i serie), og når de er fuldt opladet til vores anbefalede 4,1 V pr. Celle, ville det være 114,8 V (ca. 100 V nominelt).

Han fandt en flad poseceller med specifikationer, som han kunne lide, og han var i stand til at passe seks af dem parallelt (6P). Pakken blev bygget af Chris Jones. Der er tre her, så Jeremy kan skifte dem ud, og han lavede pakkehuset, så udveksling kan udføres hurtigt og nemt. Hvis du vil lære mere om batterikonstruktion, skal du klikke her for at få vores artikel om det.

Tre identiske batteripakker, 28S / 6P

Der er ingen tilgængelige billeder af controlleren, men det er en Sevcon Gen4 størrelse-6 controller, der bruges på nogle Zero E-motorcykler. Han bruger også den velkendte Domino-throttle.

_______________________________________________

Vægtfordelingen er 60 kg bagpå og 56 kg foran (152-lb, 124-lb).

Det færdige resultat

”…Mine krav til denne build var at have en lignende vægt
distribution til standardcyklen og en let at bytte pakke ~ 3 kWh, så
det kunne blive en erstatning for benzin-drevet cykel ved den lille
lokal bane …

… Jeg valgte Husqvarna på grund af dens stålramme, vel vidende at
ramme ville kræve ændring for at passe til den pakningsstørrelse, jeg havde brug for. Det
har også god plastisk dækning for at skjule det elektriske og køling
system.
..”

_______________________________________________

Skrevet af Ron / spinningmagnets, marts 2020

[ad_2]

Source link

Leave a Reply