[ad_1]

De tv-reklamer, der vises under Superbowl, vil sætte milliarder af øjne på det, der vises. Hvis du var meget opmærksom, er der en Jeep-reklame, hvor skuespiller Bill Murray kører på en fed cykel. Jeg spekulerede straks på, om det kunne være en ELEKTRISK fedtcykel?

Reklamen er til en orange 4-dørs Jeep Gladiator, og det tog ikke lang tid for mig at finde ud af, at JA! … det var faktisk en elektrisk fedtcykel, så … lad os tage et kig.

________________________________________________

“Groundhog Day” (1993)

Filmen Groundhog Day er en film, som jeg kan se en gang om året resten af ​​mit liv. Det er en komedie med en hjerteopvarmende besked om at være menneske og finde en måde at være lykkelig på.

Bill Murray og en jordhund, der fremstiller ”Punxsutawney Phil”, den vejrforudsigende gnaver.

Groundhogs er en fyldig gnaver med kattestørrelse, der kommer fra samme familie som egern, grævlinger og marmotter. De graver ned i jorden for at leve i tunneler og huler, som præriehunde og gophere. Der er en by i Pennsylvania kaldet Punxsutawney, og for mange år siden begyndte de en tradition for at hævde, at de havde en talentfuld jordhund, der kunne forudsige den 2. februar, om vinteren ville slutte snart, eller om vinteren ville hænge på et stykke tid længere.

Han stikker hovedet ud af sin hule, og hvis det er solrig nok, at han kan se hans skygge, vil der være seks uger mere koldt vejr. Hvis det er overskyet den 2. februar, kommer foråret tidligt. Det lyder måske fjollet, men det er en måde at få turister til at besøge Punxsutawney, og hvem er interesseret i, hvorfor de har en vinterfestival? Hvis alle har det sjovt, har du virkelig ikke brug for en undskyldning.

Filmen “Groundhog Day” er en komedie om en TV-specialbegivenhedsreporter, der har til opgave at dække Groundhog-festivalen. Skuespiller Bill Murray spiller reporteren (Phil Connors), der keder sig meget og kan ikke vente med at afslutte og gå hjem.

Et andet skud af Bill og Phil på Jeep E-Fatbike fra QuietKat

Phil er en meget lav og selvcentreret person, men han finder ud af, at han er tiltrukket af sin producent Rita, spillet af Andie MacDowell. Rita er en godhjertet person og frastøttes af, hvor meget af en egoistisk idiot Phil bliver. Derefter sker der noget mystisk.

Phil begynder at vågne op til den samme nøjagtige dag igen og igen (Det er blevet vurderet af fans, at for alt, hvad der er vist at ske, gjorde Phil dette i over 30 år). På et tidspunkt får Phil idéen i hovedet, at hvis han skulle kidnappe jordhunden, måske ville det bryde forbandelsen, og han kunne vende tilbage til et normalt liv. Denne reklamefilm er en forestillet scene, hvor Phil og den kidnappede jordhund går på en af ​​deres eventyr.

Forbannelsen er endelig brudt, når Phil beslutter, at han ønsker at blive et bedre menneske, og efter at han begynder at hjælpe andre i løbet af sin tilbagevendende dag, finder han endelig lykke, hvilket fører til, at Rita bliver tiltrukket af ham, med ægte kærlighed, der afslutter forbandelsen.

Hvis du ikke har set det, Groundhog Day er en sjov film, og jeg anbefaler den.

________________________________________________

QuietKat og Jeep-licens

Jeep ejes af Chrysler, som derefter ejes af det globale konglomerat “Fiat-Chrysler-Automobili” (FCA), der også ejer både Ferrari og Maserati. De er dog ikke begyndt at lave ebikes, og denne kommer faktisk fra QuietKat.

Hjemmesiden til QuietKat har en række forskellige e-fatcykler med BBSHD, og ​​flere med Bafang Ultra. Jeep-mærket ebike har sin egen hjemmeside, og den kan findes ved at klikke her.

Jeep E-Fatbike fra QuietKat med Bafang Ultra Mid Drive

Hvis du spekulerer på, hvad drevsystemet er på Jeep E-Fatbike, er vi MEGET fortrolig med det. Det er Bafang Ultra Max, og du kan læse alt om det i vores nedrivningsartikel, fundet ved at klikke her.

Bafang Ultra Max

Jeep viser deres version som et 50-statligt lovligt 750W midtdrev ved hjælp af 48V, hvilket er latterligt. Bafang vurderer dette konservativt som et 1000W-drev, og hot rodders har kørt det på 2500W. Selvfølgelig, hvis du overkører lagerregulatoren for at hæve forstærkerne, annullerer det garantien, overtræder lovgivningen, når du kører på gaden og muligvis overophedes motoren, hvis du ikke er forsigtig.

Dette er, hvor stor Bafang Ultra max er.

Når du bruger høj effekt i et mellemdrev, skal du være forsigtig og sørge for, at du er i det rigtige gear. Hvis man starter fra stilstand i en stejl op ad bakke, når cyklen er i top gear, får controlleren og motoren til at køre varmt. Men hvis du lader det stå på bestanden 750W, er det usandsynligt, at det nogensinde bliver varmt.

________________________________________________

Konklusion?

Jeg skriver denne artikel under Superbowl, fordi jeg lige fandt ud af det. Jeg har ikke kørt en Jeep QuietKat, men jeg har testkørt andre e-cykler med Ultra Max, og jeg tror, ​​at enhver, der er interesseret i at få en off-road fuld-suspension fedthjul ebike, vil være meget tilfreds med denne version. Personligt ville jeg annullere garantien den første dag og rippe hele 2500W igennem den.

Der er endnu ingen ord om prisen, og jeg formoder, at antallet af indskud, der rulles i denne uge, vil afgøre, hvor meget daglig produktion den kinesiske fabrik vil rampe op til.

________________________________________________

Skrevet af Ron / spinningmagnets, 2. februar 2020

[ad_2]

Source link

Leave a Reply