[ad_1]

Den nye iGO eXtreme 2.0 elektriske fedtcykel er til test og gennemgang!

Denne ydeevne eFat-cykel har en Bafang 500W navmotor, 48V 13Ah batteri med høj kapacitet, Tektro mekaniske skivebremser og et bredt udvalg af tilbehør.

IGO eXtreme 2.0 er prissat til $ 1.999 inklusive forsendelse i USA og Canada.

I denne første del af gennemgangen får du et detaljeret kig på denne cykel med en BUNCH af billeder og specifikationer.

Del 2 af iGO Extreme 2.0-gennemgangen vil give dig info om køreegenskaber, resultater fra rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker om denne eBike.

Okay, lad os se nærmere på iGO eXtreme 2.0!

Det iGO eXtreme 2.0 er en helt terrænfet eBike med 4 ″ brede dæk, men er også udstyret med alt det tilbehør, du ville forvente at gøre den daglige pendling fin og enkel.

Rammen er hydroformet 6061 aluminiumslange og er dimensioneret til 18 ”med en 32“ – 40 ”(81 cm – 101,5 cm) sadelhøjde og 28” (71 cm) standoverhøjde.

Det har et skråt toprør for mere stå over højden, og selve rammen ser ekstremt stilfuld og robust ud.

Det øverste rørs vinkeldesign binder sig sammen med sin skrånende natur, mens det meget bredere nedrør fungerer både som en monteringsplatform for batteriet og….

… .. skaber en ekstremt stærk forbindelse på hovedrøret med meget glat svejsning.

Elektriske, bremse- og gearkabler føres internt i forreste ende af rammen, hvilket også bidrager til cyklens glatte look.

48V 13Ah 624Wh batteri passer tæt inden i rammen. Monteringspositionen på det nederste rør betyder, at batteriets vægt holdes relativt lavt og centralt, hvilket hjælper med at holde håndteringen af ​​cyklen forudsigelig og afbalanceret.

iGO oplyser, at det nye store kasseafsnit downtube giver en stiver ramme og ride.

Batteriet kan oplades på eller fra cyklen ved hjælp af den pænt skjulte opladningsport.


Det faktum, at batteriet sidder på toppen af ​​det nederste rør er rart og tilgængeligt til at tænde og slukke, og stikkontakten, hvor det fører strøm til cyklen, har en åbenlys placering, igen noget, der gør at batteriet glider af og på cyklen dejlig og let.

Batteriet er sikkert låst til rammen i den øverste ende og har også en trykknap, der viser dig den aktuelle opladningstilstand.

Batteriet fjernes ved at låse det op med en af ​​de medfølgende taster og dreje det til venstre på cyklen.

Når batteriet på 8,4 pund er fjernet vejer cyklen 63,9 pund. Den samlede cykelvægt med batteriet er 72,3 pund.

Det tager 4 til 6 timer at oplade et tomt batteri helt ved hjælp af den 2 ampere oplader.

Et interessant træk ved iGO eXtreme 2.0 er huset i den midterste motorstil omkring det nederste beslagsområde.

Da cyklen drives af en baghovedmotor, indeholder dette hus faktisk regulatoren. Skruerne på sidepladen viser, at dette er let tilgængeligt, hvis du nogensinde har brug for at få adgang til controlleren til vedligeholdelse eller udskiftning.

Når vi taler om service, er der en QR-kode på rammens øverste rør. Fra iGO “Ret blot dit smart enheds kamera mod QR-koden, der findes på alle iGo-rammer, for at åbne vores servicemanualer. Oplysninger om alt fra, hvordan du skifter et fladt dæk, til hvordan du betjener skærmen, er et klik væk.”

Lad os nu se på drevsystemet.

Selve regulatoren – bedst om som systemets ‘hjerner’ – regulerer, hvor meget strøm der føres til motoren, og ved en 22 amp-klassificering skal dette give masser af kraft til den bageste Bafang-hubmotor, vurderet til 500 watt.

Motoren har en drejningsmoment på 80 Nm, hvilket på papir gør den sammenlignelig med eller mere kraftfuld end mange (de normalt dyrere) midtdrevsmotorer.

Drevsystemet giver 9 niveauer af pedalhjælp op til 32 km / t ud over tommelfinger-gasspjældet, hvilket gør dette til Klasse 2 e-cykel.

Gashåndtaget kan bruges alene uden at trampe, hvis du foretrækker det.

På venstre side af motoren er Tektro Aries mekanisk skivebremse med 180 mm rotor.

På drevsiden af ​​den bagerste hubmotor er Shimano syv hastigheds kogset og Shimano Altus korte burderailleur. Derudover er der derailleur-ophængsbeskyttelse for at hjælpe med at beskytte derailleur, hvis cyklen skulle falde eller ramme en forhindring.

Et andet praktisk touch er kædebåndbeskyttelsen for at forhindre, at tøj trænger sammen i kæden og kædebåndet.

De robuste metalpedaler er fra det anerkendte mærke Wellgo og har en dejlig mængde grebbane rundt på kanten med reflekser foran og bag.

Når du bevæger dig til forenden, kan du se, at cyklen er veludstyret til at udjævne de ujævne veje. Først ud er RST Guide-ophængsgaffel med 90 mm rejse.

Gaflen har en låseskive på toppen for mere effektiv pedalering på glatte veje. En hurtig drejning af drejeknappen aktiverer ophængningen igen for råere veje.

Andet ud af Kenda Krusade Sport 26 ”x 4” dæk vil også opsuge de ujævne ting og kan køres så lavt som 5psi for bedre fremskridt på virkelig løse overflader eller op til 30psi på hårdere overflader.

På venstre side af gaflen er Tektro Aries mekaniske skivebremse med 180 mm rotor.

Komforttemaet fortsættes, når vi ser på styret.

Den justerbare styrestang giver rytteren ca. 60 graders vinkelbevægelse.

Dette er nyttigt til at imødekomme ryttere i forskellige størrelser og også til at lade dig indtage en mere behagelig opretstående eller sportsligere fremadgående stilling.

Også i denne visning er de vri-låsende vejrbestandige stik, der muliggør hurtig udskiftning af komponenter, hvis det er nødvendigt.

Styret på stigerøret er også en fantastisk funktion, hvis du leder efter en behagelig mere opretstående kørestilling.

Shimano syv hastigheds bagderailleur styres af Shimano tommelfingertrifter med højre håndgreb. Griberne har en taktil dæmpet gummi-design og låses fast på stængerne med kraver i hver ende.

Tektro-bremsearmene har også et pænt taktil design med en gribende struktur på forkanten. Bemærk også klokken indbygget i bremsearmen.

Der er sensorer i hvert bremsehåndtag, der stopper hjælpen, når begge bremsearm er aktiveret.

Ved det venstre håndgreb er de elektriske betjeningselementer bestående af en tommelfinger-gashåndtag og en skærmkonsol med knapper til on-off, mode og pedalhjælp-niveaukontroller (+ og – for de 9 niveauer af pedalassistent).

Du kan også tænde og slukke for- og baglyslysene på konsollen.

Derudover identificerer det diagnostiske display et problem, hvis der opstår en visning af en fejlkode.

LCD-skærmen har baggrundsbelyst, og displayinfo inkluderer:

  • Aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed
  • Batteriniveau
  • Trip afstand
  • Rejsetid
  • kilometertæller
  • Kraft, som motoren leverer

Ud over lysene har iGO eXtreme 2.0 nogle gode praktiske funktioner, der betyder, at cyklen ikke kun er til at gå off-road, men kan bruges til pendling, fritidsture og endda touring.

Det bageste stativ ser ud til at være godt konstrueret, og monteringsskinnerne med lille diameter ser ud som om de skulle kunne rumme næsten enhver form for monteringssystem til pannier.

Det bageste LED-lys er pænt gemt under bagsiden af ​​stativet, hvilket giver god beskyttelse mod utilsigtet skade.

Frontlyset er et flot, elegant design og monteret på den forreste ophæng af gaffelstangen. Både for- og baglygter drives af eBike-batteriet.

Brug i ethvert vejr og til ethvert formål er muligt, da cyklen er udstyret med forreste og bageste plastikskærm og en solid kickstand.

Kickstandens længde er justerbar for at indstille cykelens vinkel, når den parkeres.

Andre praktiske berøringsmuligheder inkluderer vandflaskeheste på sæderøret, iGO-mærket Comfort-sæde og inkludering af et værktøjssæt.

En sidste bemærkelsesværdig funktion er ‘plug and play’-naturen af ​​alle de elektriske elementer, der udgør systemet på cyklen, hvilket giver mulighed for at udveksle let, hvis en af ​​dem nogensinde mislykkes.

Dette betyder, at de tre hovedelementer i den bagerste hubmotor, controller og displayenhed alle let kan kobles fra slutbrugeren.

iGO eXtreme 2.0 Elektriske cykelspecifikationer

Ramme: 6061 Hydroformet aluminiumsrør med intern kabelføring

Gaffel: RST Guide fjederophænggaffel. 90 mm kørsel med forbelastning og låseknap.

Motor: Bafang (8Fun) 500W gear bagmotor. Op til 80Nm drejningsmoment.

Batteri: 48V 13Ah / 624Wh med 18650 lithium-ion-celler. Batteriet vejer 8,4 pund.

Hjælpemuligheder: 9 pedalhjælpniveauer (kadenssensor) og / eller tommelfingergas

Hastighed: Pedalhjælp og / eller gashåndtag op til 20 km / h, hvilket gør dette til en klasse 2 eBike

Skærm: LCD-display, der giver information om batteriniveau, kilometertæller og kørselsafstand og køretid, aktuel hastighed, gennemsnitshastighed, maksimal hastighed, strøm, motoren leverer, pedalassistentniveau (9 niveauer) og har diagnostisk status og baggrundsbelysning.

gearsystem: 7-trinss Shimano-tandhjul med Shimano Altus-derailleur.

Bremsesæt: Tektro Aries mekaniske skivebremser med 180 mm rotorer og motorafskæringssensorer i bremsearmene.

Dæk: Kenda Krusade 26 ″ x 4 ″ dæk, 60tpi

Sæde: iGO Komfort

Tilbehør: For- og baglygter, forreste og bageste plastikskærm, bagesteholder, kickstand. Værktøjssæt inkluderet som standard.

Størrelser: Rammen på 18 has har en ståhøjde på 28 ″ og en sadelhøjde på mellem 32 ″ og 40 ″.

Farver: Mat sort

Vægt: Cykel uden batteri = 63,9 pund. Batteri = 8,4 pund. Samlet cykel = 72,3 pund.

Pris: $ 1.999 inklusive forsendelse overalt i USA eller Canada.

Check nu del 2 af iGO eXtreme 2.0-gennemgangen med info om køreegenskaber, rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker!

-Pete

Gennemgangsnotat: Hvert selskab betaler et gebyr for en gennemgang af Electric Bike Report på grund af den betydelige mængde tid, det tager at give en dybdegående gennemgang af hver eBike. Der bruges meget tid på testen i fuld rækkevidde med afstand og højde-profil, den store række detaljerede billeder, dybdegående video og opskrivning med specifikationer, rideegenskaber, fordele, ulemper og overordnede tanker. Gennemgangen af ​​Electric Bike Report er fokuseret på at give dig et detaljeret “virtuelt” kig på hver eBike for at hjælpe dig med at afgøre, om det er eBike til dig.

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report-gruppen for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply