[ad_1]

Den nye iGO Elite 2 trin gennem eCommuter er i til test og gennemgang!

Den canadiske designede iGo Elite 2 har en enkelt downtube til et lavt trin gennem området, rent batteriintegration og front- og bagerste stativer som standard.

Elite har et højt kapacitet (48V 13ah 624 Wh) lithiumbatteri, 500 watt gear baghjulsmotor, Shimano og Tektro-komponenter og en masse lagertilbehør.

Denne pendlerstil eBike er prissat til $ 1.899 med gratis forsendelse.

I denne første del af gennemgangen får du et detaljeret kig på denne cykel med en BUNCH af billeder og specifikationerne.

Del 2 af iGO Elite 2-gennemgangen giver dig info om køreegenskaber, resultater fra rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker om denne e-cykel.

Okay, lad os komme ind på detaljerne!

Det iGO Elite 2 er designet til at være en let at tænde og slukke for eCommuter-cykel til daglig pendling, fritidsture og touring.

Et af de store højdepunkter i Elite 2 er det let at ‘komme og gå’ lavt trin gennem design med det høje kapacitet integrerede lithium-rammebatteri.

Elite bruger iGOs Ergofit-design, der kan rumme en lang række højder og rækkevidde. Seatpost-, sæde- og styrets højde / vinkeljustering kan alle udføres, så det passer til din foretrukne kørestil.

IGO Elite 2 har en stor 6061 aluminiumskanal, der er en platform til 48V 13Ah lithiumbatteri og skaber nok struktur til at give det lave trin gennem området, der ligger kun 17,5 ″ over jorden.

48V 13Ah lithium-batteri med Samsung 18650-celler har 624 watt timers kapacitet. Du kan se testen i fuld rækkevidde i Del 2 af iGO Elite 2-gennemgangen.

Den centrerede og relativt lave batteri placering er velegnet til vægtfordeling og samlet cykelhåndtering. Den passer også godt sammen med rammens linjer.

Der er et sted at montere et vandflaskebur eller låseholder på sæderøret.

Et interessant træk ved iGO Elite 2 er huset i den midterste motorstil omkring det nederste beslagsområde.

Da cyklen drives af en baghovedmotor, indeholder dette hus faktisk regulatoren. Skruerne på sidepladen viser, at dette er let tilgængeligt, hvis du nogensinde har brug for adgang til controlleren til vedligeholdelse eller udskiftning.

iGO beskriver det på denne måde ”Den nye adgangsport i elektronisk ramme giver enhver mulighed for let at få adgang til controller og ledninger på få sekunder. Selv hvis det værste sker, kan en controller udskiftes på få minutter. Tilslut komponenter med twist-locking vejrbestandige stik gør det utroligt nemt for alle overalt at skifte elektronisk komponent på få minutter. ”

Ovenstående billede viser også den solide konstruktion og stærke svejsning i trinnet gennem rammen.

Der er en QR-kode i nærheden af ​​headtube, der giver et link til servicemanualer, når du scanner den med din smartphone.

Her er en beskrivelse fra iGO “IGO vejhjælp inkluderet på alle iGo-cykler. Oplysninger om alt fra hvordan man skifter et fladt dæk til hvordan man betjener skærmen er et klik væk. ”

Svejsningen mellem nedrøret og hovedrøret er sømløs og har et meget rent look. Der er intern kabelføring, der starter lige bag hovedrøret.

Batteriet kan fjernes med en nøgle øverst til højre.

Batteriet fjernes ved at dreje det til venstre side af rammen, når det først er låst op. På dette billede kan du se den flade platform på downtube og øvre og nedre batteriforbindelsespunkter.

Batteriet kan oplades på eller fra cyklen via opladeporten, der er øverst til venstre på batteriet. Batteriet vejer 8,2 pund.

Opladeren er på størrelse med en bærbar oplader, og det tager ca. 6 timer at oplade batteriet helt fra tomt.

Det forreste rack har en stor flad platform, der kan håndtere op til 20 pund, og platformens område er omtrent 10 ″ x 10 ″.

Det bageste stativ har et antal fastgørelsespunkter til stropper, tasker og kurve. Det er bedømt til at transportere 50 pund gods.

Det bageste stativ har solid, boltforbindelse til toppen af ​​sædernes rør på rammen.

En Suntour NEX spiralfjederophængsgaffel hjælper med at fjerne kanten af ​​ujævne veje med ca. 2 ″ kørsel og en aktiv fornemmelse.

Dette er iGO 500 watt gear baghjulsmotor, der giver pedalhjælp eller gasspjæld op til 20 km / h. Det gør iGo Elite 2 en elektrisk cykel i klasse 2.

Her er et kig på Tektro 180 mm skivebremserotor, der er fastgjort til den anden side af motoren.

Sænkning af iGO Elite 2 håndteres af Tektro Aries mekaniske skivebremser med 180 mm rotorer for og bag.

Dette er den forreste Tektro Aries mekaniske skivebremse på Suntour Nex ophængsgaffel.

Der er en 42T kædebånd, som du kan se, har en betydelig barskel, der strækker sig langs den øverste kædelinie, der giver masser af beskyttelse for dit tøj mod olie og for at forhindre, at de klemmes i kæden.

En Shimano Altus bagderailleur skifter gennem et 8-trins 11-34 tandhjulssæt, der giver en dejlig række gear til klatring af bakker og ridning på fladt land.

Lad os nu se på Elite 2 kontrolcenter.

På venstre side af styret er et behageligt gummigreb, Tektro forbremsearm og klokke, tommelfingergas og LCD-display og kontrolpude.

LCD-displayet viser pedalassistentniveauet, hastighedsmåler, kilometertæller, kørselsafstand, køretid, batteriniveau, motoreffekt, lysindikator og fejldiagnostik. Hvis der vises en fejlkode, kan du bruge QR-koden på rammen til instruktioner eller ringe / e-maile iGO til support.

Displayet har baggrundsbelysning for god synlighed både dag og nat.

Der er ni niveauer af pedalhjælp, der kan kobles igennem med knapperne + og -, der er let tilgængelige med din venstre tommelfinger.

Tommelfinger-gasspjældet kan bruges som et løft til pedalhjælpe-niveauerne, eller det kan bruges som ren gasspjæld uden at trampe.

Der er en gåtilstand, der giver hjælp op til et par km / t, og det hjælper, når du går på cyklen op ad en stejl bakke eller trapper. Det aktiveres ved at holde – knappen nede på displayet.

I dette synspunkt kan du se, at bremsearmene har en gummioverflade til solidt greb i næsten ethvert vejr.

Begge bremsehåndtag har sensorer, der stopper hjælpen, så snart begge bremsearm er aktiveret.

På højre side af styret er gummigrebet, Tektro bagbremsearm og Shimano 8-gearskifter.

I denne visning kan du se, at stigerstyret har en fejet rygstil for en meget behagelig rideposition.

Justering af styrets højde og rækkevidde er let med Promax værktøjsfri justerbar spindel med hurtigudløserhåndtag.

Plastpedalerne giver en solid gummigrebet overflade med reflekser foran og bag.

Velo-sadlen har en behagelig profil med en aflastet sektion i midten.

Her er et kig på Schwalbe Energizer Plus dæk med Greenguard 5 punkteringsbeskyttelse, 28 ″ x 1,75 ″ (700C x 38c).

Disse dæk har et effektivt glat design med kanaler til spredning af vand.

Den fulde dækning af forreste og bageste plastikskærm har fleksible klapper i enderne for at holde vandsprayet til et minimum.

En dobbelt LED SPANNINGA-forlygter er placeret lige under det forreste lasteholder for et elegant design.

Spanninga-for- og baglygter er tilsluttet batteripakken, så du ikke behøver at bekymre dig om at oplade lysene separat.

Begge lys er pænt gemt under stativerne for at give et element af beskyttelse mod skader.

Kickstanden er boltet til venstre side af rammen, og den har en justerbar længde, så du kan indstille vinklen på cyklen, når den parkeres.

Specifikationer for iGO Elite 2 Electric Bike

Ramme: Hydroformet 6061 aluminiumsramme med lavt trin gennem design

Gaffel: Suntour NEX ophængsgaffel

Motor: 500 watt gear bagmotor

Batteri: Integreret lithium-batteripakke med Samsung 18650-celler. 48V 13Ah (624 Wh). Batteriet vejer 8,2 pund.

Hjælpemuligheder: 9 pedalassistentniveauer via kadenssens pedalhjælp. Også en tommelfinger-gashåndtering. Begge hjælper op til 20 km / h

Skærm: LCD-display med information om: pedalassistentniveau, hastighedsmåler, kilometertæller, kørselsafstand, køretid, batteriniveau, motoreffekt og fejldiagnostik.

gearsystem: Shimano Altus 8 hastighed. 42t kædetrækning med 11-34t kuglesæt.

Bremsesæt: Tektro Aries mekaniske skivebremser med 180 mm rotorer foran og bag

Dæk: Schwalbe Energizer Plus med Greenguard 5 punkteringsbeskyttelse. 28 ″ x 1,75 ″ (700C x 38c)

Størrelser: Ergofit kan rumme folk af begge køn fra 5’0 ″ til over 6’2 ″ fod

Tilbehør: LED-lygter foran og bagpå drevet af cykelbatteriet, forreste og bagerste fendere, forreste og bageste aluminiums stativer, kainguard, klokke og kickstand.

Vægt: 63,1 pund i alt. 54,9 pund med 8,2 pund batteri fjernet.

Pris: $ 1.899 USD med gratis forsendelse

Check nu del 2 af iGO Elite 2-gennemgangen med info om køreegenskaber, rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker!

-Pete

Gennemgangsnotat: Hvert selskab betaler et gebyr for en gennemgang af Electric Bike Report på grund af den betydelige tid, det tager at give en dybdegående gennemgang af hver eBike. Der bruges meget tid på testen i fuld rækkevidde med afstand og højde-profil, den store række detaljerede billeder, dybdegående video og opskrivning med specifikationer, rideegenskaber, fordele, ulemper og overordnede tanker. Gennemgangen af ​​Electric Bike Report er fokuseret på at give dig et detaljeret “virtuelt” kig på hver eBike for at hjælpe dig med at afgøre, om det er eBike til dig.

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply