[ad_1]

Det er svært at tro, at januar allerede er halvvejs forbi. Hvis du er som de fleste mennesker, startede du sandsynligvis det nye år med en slags opløsning, og chancerne er, at du sandsynligvis har problemer med at holde dig til det allerede. Så hvorfor fortsætte med at gøre det samme, år efter år, kun for at fejlagtigt efter bare et par korte uger? I år tager du en anden tilgang.

De fleste mennesker har nytårsforsæt som at ville tabe sig, komme i form, komme udenfor mere, være mindre stressede, spare penge og være mere miljøbevidste. Hvis du har nogen af ​​disse opløsninger, synes vi, at et konverteringssæt til elektrisk cykel bare er det, du har brug for, for at hjælpe dig med at holde dig til dine mål. Læs dette indlæg fra Leeds Bikes for at lære hvorfor.

Foretag en ændring, du kan leve med

Når det kommer til beslutninger, mislykkes mange mennesker, fordi de sætter uopnåelige mål, og de prøver at tvinge sig selv til at gøre noget, de ikke rigtig kan lide at gøre. Hvor mange gange har du lovet dig selv, at du skulle gå i gymnastiksalen syv dage om ugen og holde dig til en vegan / keto / lavkolhydratdiæt for at tabe sig? At have intet socialt liv og ikke spise andet end selleri bliver ret gammel efter cirka en uge.

Hvis du virkelig vil foretage positive ændringer i dit liv, er du muligvis nødt til at tænke uden for kassen. For mange mennesker er det at køre på en cykel en god måde at få mere træning, nyde udendørs og spare penge på transport, men ikke alle har tid, energi og fitnessniveau til at køre på cykel i miles hver dag. For disse mennesker kunne en elektrisk cykel være en spiludveksler.

Lav indvirkning

Elektriske cykler er en fantastisk mulighed for næsten alle – uanset hvor uform du er, uanset om du cykler regelmæssigt eller om det er år siden, du var på en cykel. Elektriske cykler giver dig mulighed for at pedalere ligesom en standard, ikke-motoriseret cykel, men du går hurtigere med at gøre det. Plus, når du bliver træt og stadig er nødt til at komme op på den store bakke på din vej hjem, kan du stole på den elektriske motor for at give dig det løft, du har brug for for at komme dit til din destination.

Kæmper du med træning på grund af en tidligere skade? Den lave virkning ved at køre på en e-cykel er perfekt til dem, der gerne vil komme udenfor og forbedre deres kondition uden at skulle bekymre sig om at skade sig selv igen.

Sjovt at køre

Der er ingen tvivl om, at grunden til, at så mange mennesker elsker elscykler, er, at de virkelig er sjove at ride! Med hvert tryk på pedalen kan du gå dobbelt så hurtigt, som du kan på en standardcykel. E-cykel ejere oplever ofte, at de cykler meget oftere og i længere afstande end de gjorde før. At køre på en e-cykel er sjovt – det føles ikke som en træning – og det er nøglen, når det kommer til at holde sig til en sund ny vane.

Konverter din cykel og skab nye sunde vaner

Hvis du ikke kun ønsker at holde sig til denne nytårsopløsning, men faktisk gøre den til en del af din daglige liv, er en elektrisk cykel måske det, der gør forskellen i din succes. Men du skulle ikke være nødt til at udskifte flere tusind dollars for en helt ny e-cykel – hvorfor ikke konvertere din eksisterende cykel med et elektrisk cykelkonverteringssæt fra Leeds?

Vores e-cykelsæt leveres med alt hvad du har brug for for at omdanne din cykel hurtigt og nemt. Faktisk er vores 250-serie-sæt vores mest populære sæt, fordi det kan installeres på så lidt som fem minutter! Selv hvis du ikke er meget praktisk i garagen, kan Leeds lede dig gennem processen med at installere dit e-cykelsæt. Bare tjek vores samling af videoer for at finde alt hvad du har brug for at vide.

Når du har installeret dit konverteringssæt til elektrisk cykel, ønsker du, at du havde gjort det før. Og hvad angår disse nytårsopløsninger … her er hvordan din nye e-cykel kan hjælpe dig med at holde sig til dem.

Komme i form

Uanset om du har flere pund at tabe, eller dit mål er at opbygge muskler og komme i form, er en elektrisk cykel en god måde at få træning uden at føle, at det er noget, du skal gøre. Ejere af el-cykler nyder at køre så meget mere, at de bruger meget mere tid på deres e-cykel, end de nogensinde har gjort før. Vi er overbeviste om, at når du prøver det, vil din fitnessrutine for evigt blive ændret, og du behøver aldrig at frygte at gå i gymnastiksalen igen.

Reducere stress

Hvis dit nytårs mål er at finde måder at reducere stress i dit liv på, har vi svaret til dig.
Hvilken bedre måde at reducere stress på end at tage stikket ud af din elektronik og nyde det smukke udendørs? Med din nyligt konverterede cykel kan du nyde miles af frisk luft og solskin og få lidt tiltrængt træning (endnu en reduktionsreduktion!).

Spare penge

Hvem ville ikke elske at have flere penge i år? Hvis dit mål er at få din økonomi i orden og spare flere penge, skal du overveje, hvordan en el-cykel muligvis kan hjælpe dig med at nå dette mål. Mange mennesker vælger at bytte deres dyre køretøjer til en budgetbevidst e-cykel for at få dem til at arbejde og køre ærinder. Du sparer hundreder og muligvis tusinder af dollars om året, når du tager højde for de omkostninger, du i øjeblikket betaler for bilforsikring, køretøjsvedligeholdelse og brændstof.

Vær mere miljøbevidst

I denne dag og alder prøver alle at gøre deres del for at være mere miljøansvarlige. Genbrugsbeholdere findes i næsten hver husstand og virksomhed, og genanvendelige vandflasker er blevet almindelige. Når vi ser efter flere måder at være venlige over for vores planet, er en ting, der kan bruge en større eftersyn, morgen- og eftermiddagspendlingen. Hundreder af gas-guzzlerende biler ude på vejen, der bidrager til støj og luftforurening – bestemt skal der være en bedre måde!

Hvis du prøver at skifte til en mere miljøvenlig livsstil, kan du overveje at vælge en bedre måde at rejse på. Konverter din cykel med et elektrisk cykelkonverteringssæt, og der vil være en mindre bil på vejen. Du behøver aldrig at stoppe ved tankstationen igen, og du vil bestemt ikke gå glip af at sidde i trafikken. At vælge at skifte til en e-cykel er en win-win for både dig og planeten.

Foretag en ændring, shop Leeds

Tænk ud over din nytårsopløsning og foretag en ændring, der vil holde sig. Besøg Leeds websted for at købe et konverteringssæt til elektrisk cykel og se, hvordan det at gøre denne ene lille ændring kan påvirke dit liv. Du kan købe et alt-i-et-sæt med alt hvad du har brug for for at konvertere din cykel, eller du kan bygge et brugerdefineret sæt, der passer til dine individuelle behov og præferencer. Vi har også alt det tilbehør, du har brug for for at gøre din cykel til din egen.

Er du ny i e-bikes verden? Besøg vores side med ofte stillede spørgsmål, eller tjek vores blog for artikler om alt fra fordele ved e-cykling til sikkerhedstips og meget mere! Brug for at nå ud til en Leeds-repræsentant? Ring, eller send os en note, så hjælper vi gerne![ad_2]

Source link

Leave a Reply