[ad_1]

Vidste du, at e-cykler kan gøre det muligt for par at cykle sammen – nogle gange for første gang nogensinde? Der er mange par, der ville elske at gå på en cykeltur sammen, men deres cykelevne er så forskellige, at det bare ikke fungerer. Dette indlæg indeholder en video, der viser, hvordan en e-cykel løste dette problem for vores venner, Amanda og Wayne Smith. Det inkluderer også casestudier af tre par, der var i stand til at begynde at cykle sammen, eller fortsætte med at cykle sammen takket være e-cykler.

Jeg har hørt dette igen og igen, hovedsageligt fra kvinder:

”Jeg kan ikke cykle mere. Mine knæ eller ryg kan ikke tage det. ”

eller

”Det er ikke sjovt for mig, fordi jeg ikke kan holde trit med min mand.”

eller

”Det er ikke retfærdigt overfor børnene, fordi jeg bliver træt, før de gør det.”

Disse kvinder fratager sig noget af den mest underholdende familietid – tid uden elektronik, tid i naturen, en-til-en gang! Og selvfølgelig er der også par, hvor manden ikke kan følge med sin kone, så eg kan muligvis stå i vejen for at cykle sammen! Nogle gange holder et par op med at cykle sammen, efter at en af ​​dem begynder at opleve alvorlige sundhedsmæssige problemer, såsom hjertesygdom. Det var situationen i case study 3, og e-cykler var i stand til at hjælpe selv i denne situation.

Casestudie 1: Wayne og Amanda

Hvordan e-cykler kan hjælpe par til at cykle sammen. Vores venner, Amanda og Wayne. De var ikke i stand til at cykle sammen på grund af forskellige niveauer af cykelevne og fitness
Vores venner, Amanda og Wayne. De var ikke i stand til at cykle sammen på grund af forskellige niveauer af cykelevne og fitness

Vores ven, Amanda, var meget stolt over sin mands cykel dygtighed og hans kondition. Men hun var trist over, at de ikke kunne ride sammen. De mødte senere i livet, da Wayne havde cyklet på et meget avanceret niveau i årtier. Hun fortalte os:

”Da vi først kom sammen, forestilte jeg mig, at vi skulle cykle sammen. Jeg har altid ønsket at være cyklist. Men han er så meget montere end mig, det er bare ikke muligt. Jeg kunne aldrig følge med. Og jeg vil ikke holde ham tilbage. Det ville ikke være sjovt for ham. ”

Så en anden mulighed for en sund en-til-en gang var gået tabt. Men vi var i stand til at bringe min e-cykel til undsætning! Jeg lånte min Haibike til Amanda, mens vi alle opholdt sig på El Dorado Ranch i San Felipe, Baja Californien. Hun har ikke kun været i stand til at cykle sammen med sin mand Wayne for første gang nogensinde – men Wayne har været nødt til at øge sit tempo for at følge med Amanda! Hun er stort set over månen om dette.

Nyd denne video, hvor de beskriver deres oplevelse af at være i stand til at cykle sammen for første gang takket være en e-cykel.

Som du kan se i videoen, føler både Amanda og Wayne glæden ved at være i stand til at cykle sammen. Amanda siger, at hun ikke har cyklet siden hun var teenager og elsker det helt.

Hvordan e-cykler kan hjælpe par til at cykle sammen. Amanda og Wayne føler glæden ved at være i stand til at cykle sammen. Wayne kører på en Gary Fisher-mountainbike, og Amanda kører på en elektrisk Haibike SDuro HardSeven
Amanda og Wayne føler glæden ved at være i stand til at cykle sammen. Wayne kører på en Gary Fisher-mountainbike, og Amanda kører på en elektrisk Haibike SDuro HardSeven

Wayne er begejstret for, at hans kone endelig kan cykle med ham. Han er også glad for at kunne dele sin kærlighed til at cykle med hende. Som Wayne siger i videoen, er der intet som den følelse af sjov og frihed, du føler, når du cykler. Han startede på en tistelcykel da han var 7 år, og cykling inspirerede ham til en kærlighed til frihed. Han ser, at hans drengeagtige cykeloplevelser har ført direkte til sin 40-årige karriere som pilot for forskellige fly, herunder jumbo-jetfly til Air Canada.

Hvordan e-cykler kan hjælpe par til at cykle sammen. Wayne ser, at hans drengeagtige cykeloplevelser har ført direkte til sin 40-årige karriere som pilot af forskellige fly, herunder jumbo jetfly til Air Canada
Wayne ser, at hans drengeagtige cykeloplevelser har ført direkte til sin 40-årige karriere som pilot af forskellige fly, herunder jumbo jetfly til Air Canada

Casestudie 2: Susan og Brad

Susan (ikke hendes rigtige navn) er en travl professionel med en vellykket praksis. Den eneste gang hun fik tilbringe med sin familie var weekenderne, som var dyrebare for hende. Men hun gik glip af ture søndag eftermiddag med sine to teenage-sønner og hendes mand. Hun bor i et smukt forstadsområde omgivet af mange mountainbike-stier. Det er et perfekt sted at cykle.

Men Susan sad alene derhjemme, mens Brad og hendes drenge, undertiden sammen med andre venner og familie, cyklede væk uden hende. Hun var bare ikke i stand til at følge med dem på en cykel. Hun bærer lidt ekstra vægt og har haft knæproblemer. Så de fik montør, mens hun ikke var det. Hver uge blev det mere umuligt for hende at holde trit med sin familie, da de fik montør, og hun gjorde det ikke.

Vi foreslog, at hun skulle prøve en e-cykel. Susan var oprindeligt skeptisk, men efter at have lånt min e-cykel i et par dage til nogle testture, blev hun tilsluttet! Hun købte en smuk specialiseret bjerg-e-cykel. Snart cyklede hun hver søndag med Brad og deres drenge. Hun var så glad for det.

5 af de bedste indendørs undervisere

Casestudie 3: Roy Wensel og hans kone

Ron Wensel og hans kone bor i Ottawa-området i Canada. De nød for at nyde lange ture sammen i hjemmet med cykelgrupper såvel som cykelturferier. Men så fik Ron fire hjerteanfald. Han ville fortsætte med at cykle, men hans læge advarede ham om, at det at lade hans hjertefrekvens gå over 140 bpm kunne udløse endnu et hjerteanfald – muligvis et dødeligt. Det ville holde de fleste på sofaen, men ikke Ron! Han besluttede, at han ville finde en måde at fortsætte med at cykle uden at anstrenge sig for meget. Han anvendte sine ingeniørfærdigheder på problemet – og skabte en ultra-let, el-assisteret cykel for at gøre det muligt for ham at fortsætte cyklen. Han kombinerede det med en integreret pulsmåler for at holde øje med hans hjertefrekvens.

Rons design førte til sidst til en cykel så god, at han ikke kun lavede en til sig selv, men begyndte også at markedsføre den med hjælp fra sin søn. Cyklen er Pedal Easy el-cykel – en af ​​de letteste elektriske cykler på markedet.

Hvordan e-cykler kan hjælpe par til at cykle sammen, Ron Wensel med den e-cykel, han designede selv
Ron Wensel med den e-cykel, han designede selv

Ron cykler stadig – meget! Han slutter sig stadig sammen med sin kone på gruppeture, og de laver endda udvidede cykelture i andre lande. Sidste gang jeg talte med ham, planlagde de en cykeltur i Holland. Ron kan stadig følge med sin kone og venner takket være sin e-cykel.

E-cykler gør cykling mulig for mange mennesker

Jeg har mange flere historier som denne. For så mange par er løsningen enkel – e-cykler! Jeg har kørt på min e-cykel siden 2013. De muliggør simpelthen cykling i situationer, hvor du måske tror, ​​at det ikke er muligt.

Joe og jeg begyndte at cykle til arbejde for mange år siden og elskede det. Men da vi flyttede ud til en forstad meget længere fra vores arbejdspladser, indså vi, at vi ikke kunne styre afstanden på vores almindelige cykler mere. Vi bliver nødt til at investere i e-cykler for at kunne fortsætte som cykelpendlere.

Denne investering betalte sig – vi fortsatte med at cykle pendler i flere år og forbedrede vores kondition yderligere. Vi vælger altid e-cykler, der kræver, at du pedaler, inden de hjælper dig. På den måde er du sikker på, at du fortsætter med at træne.

På det tidspunkt var prisen for en god el-cykel over $ 2.500. Det var umuligt at få en anstændig el-cykel til mindre end det. Heldigvis kan jeg rapportere, at dette har ændret sig til det bedre. Der er mange muligheder i god kvalitet, herunder nogle cykler af god kvalitet, der er tilgængelige til under $ 1.000. Se vores indlæg om billige e-cykler, der er tilgængelige fra Amazon for mindre end $ 1.000.

Relateret indlæg:

7 af de bedste billige E-cykler under $ 1000 for 2020

På vores rejser i de sidste to år har jeg været glad for at introducere el-cykler til mange kvinder ved at tilbyde dem en tur på min Haibike SDURO HardSeven 1.0 (gennemgået her). De fleste af dem havde ikke kørt på en cykel i årtier. Jeg har set førstehånds glæden i deres ansigter, da de husker, hvor godt det føles at cykle, og deres glæde overraske, da de er klar over, at cykling igen kan være mulig for dem.

Hvis du ikke har kørt på en cykel i lang tid, hvis du bor i et kuperet samfund, eller hvis du har nogle fysiske begrænsninger, er det måske ikke muligt at køre på en almindelig cykel. I så fald opfordrer vi dig til at tage en e-cykel ud på en testtur. De positive effekter af cykeltur på vores generelle helbred er bare for betydningsfulde til at ignorere … så hvis du muligvis kan, så kom derude og kør!

Relateret indlæg:

Sundhedsmæssige fordele ved cykling – Forskning viser, at træning er et mirakelkur

Vi har adskillige ressourcer, der giver dig fakta om, hvordan du kommer i form ved hjælp af en elektrisk cykel, de sundhedsmæssige fordele ved elektriske cykler, folk, der har genvundet deres kondition ved hjælp af elektriske cykler, hvor mange kalorier du kan forbrænde på en e-cykel, og mange cykelanmeldelser. Vi har udgivet en bog om, hvordan man køber den bedste el-cykel, som indeholder masser af praktiske råd og produktanmeldelser. Vi opfordrer alle, der mener, at de ikke længere kan cykle til at tage en el-cykel ud på en prøvetur!

Relaterede indlæg:

Hvor mange kalorier kan du forbrænde på en cykel?

3 måder at bruge en elektrisk cykel til at komme i form

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 154 gange, 2 besøg i dag)

[ad_2]

Source link

Leave a Reply