[ad_1]

Da mange livsstiler i den udviklede verden fortsat bliver mere stillesiddende – i vid udstrækning ned til teknologi, der forankrer mange mennesker foran computere og tv’er, vokser opmærksomheden om sundhedsrisikoen. Ironisk nok, mens teknologi af mange betragtes som den skyldige for de sundhedsmæssige implikationer af dårlige diæter og manglende motion, er det også potentielt løsningen – stigningen i popularitet af e-cykler (forkortelse for el-cykler) har ført til, at mange e-cykelbutikker drager fordel af tendensen ved at kigge efter spændende nye innovationer.

Hvad er så godt ved Ebikes?

Enhver ebike-butik vil fremme fordelene ved ebikes. Og hvis den enorme globale anvendelse er noget at gå hen over, realiseres disse fordele af offentligheden. Pedalering af en ebike hjælpes kraftigt af en elektrisk motor, der sparker ind og håndterer meget af belastningen. På grund af dette kan også dem, der ikke er vant til regelmæssig cykling – eller dem, der har restriktive sundhedsmæssige forhold – nyde sund cykling.

E-cykler og miljøet

E-cykler hjælper også massivt med den globale krise med forurening og overbelastning på vejene. Dette hjælper med problemet med forurenet luft, hvilket bidrager til klimaændringsproblemet og påvirker folks indtagelse af ren luft negativt. Det hjælper også med problemet med lange, frustrerende vejrejser til arbejde og fornøjelse.

Deres natur betyder, at e-cykler er rene og grønne og udstyret til at skære gennem trafik med fast spærring for hurtigt at få folk til deres destinationer.

Ebike Innovations

Det er også spændende, at e-cykler er genstand for vedvarende innovation. For eksempel kan dårligt vejr ikke længere bruges som en undskyldning for at springe over en cykeltur: blot få en af ​​de kraftige all-weather ebikes, der har galvaniserede motorer til at køre gennem forhold som tung sne.

Og hvorfor holde sig til land? Den seneste ebikeudvikling kunne se ryttere bogstaveligt talt cykle på vandet, på en hydrofoil ebike, der kombinerer cykling med vandsport.

Ebikes voksende popularitet

Mens markedsexperter NPD mente, at Deloitte overdrev deres prognoser for ebike, er de stadig enige om, at den største vækst på det samlede cykelmarked vil være ebikes. I Australien rapporterer ebike-butikkerne enorm vækst, da rejsende ser ud til at springe over den deprimerende knusning af trafikpropper. Desuden inspirerer stigende frygt for miljøtilstanden andre til at reducere emissionerne. Dette er især relevant i Australien i øjeblikket med skyhøje varmebølger og dødbringende buskefirer, der plager landet.

Ebikes lille kulstofaftryk har også fået den skotske regering til at gribe direkte ind for at tilskynde til ejerskab af ebike. Transportministrene har påpeget fordelene for miljøet såvel som for sundhed og velvære som begrundelser for at give rentefrie lån, så flere kan købe e-cykler.

Hvordan e-cykler forbedrer den fysiske og mentale sundhed

For mange mennesker, der er berørt af enten alvorlige fysiske sundhedsmæssige forhold eller svækkende psykiske sygdomme, har ebikes fremkomst været en livredder. Forhold som cystisk fibrose har historisk udelukket aktiviteter som cykling, fordi ryttere ikke er i stand til at trække vejret tilstrækkeligt. Men det ekstra skub, der leveres af ebikes elektriske motor, ændrer alt dette. Og fordi det stadig kræves trækning af cyklisten, at køre på en ebike ikke “snyder.” Der er stadig masser af fysisk anstrengelse, så cyklisten høster fordelene ved kvalitetsøvelse.

Relateret: Vores topindlæg om, hvordan e-cykler kan forbedre dit helbred og fitness

E-cykler og mental sundhed

Det samme gælder for mental sundhed. Depression og lav selvtillid holder mange potentielle cyklister hjemme, med mange afskrækkede over udsigten til at tage op og mestre en ny fysisk aktivitet. Men den store spænding og glæde ved at køre på ebike, især i hårdt terræn, har gjort det muligt for mange mennesker at øge deres selvtillid og overvinde udfordrende psykiske helbredssituationer.

RadMini Step-Thru Review
E-cykler er især populære hos ældre mennesker, som nu kan fortsætte med at cykle i årtier længere end tidligere generationer

En undersøgelse foretaget af cykelforsikringseksperter Cycleplan fandt, at en tredjedel af de adspurgte rapporterede om store forbedringer i deres mentale helbred efter at have taget cykling. Den mentale sundhed velgørenhed Mind har peget på de sociale aspekter af øvelser som cykling spiller en nøglerolle i forbedring af mental sundhed, idet mange cykelklubber samler store grupper af mennesker med lignende interesser.

Andre undersøgelser fremhæver den øgede blodgennemstrømning til hjernen, der er resultatet af cykling, hvilket er grundlæggende for at reducere chancerne for tilstande som demens i senere liv.

Loverne om ridning af cykler

Enhver, der planlægger at besøge deres lokale ebike-butik snart, ville gøre det godt at forstå relevant lovgivning om e-cykler. Som med alle elektriske køretøjer er e-cykler normalt underlagt sikkerhedsrelaterede love, der regulerer deres anvendelse på veje og andre offentlige områder.

Canada har en blanding af føderale og provinsielle love, der for det meste er relateret til hastighed og output af e-cykler. I Det Forenede Kongerige er love og definitioner stort set på linje med EU-lovgivningen, hvilket betyder, at ryttere skal være mindst 14 år gamle. I USA er der også forskelle i føderal lovgivning og statslovgivning, hvor mange stater sætter forskellige minimumsalder og sætter alternative sikkerhedskrav fra hinanden.

E-cykler forbedrer den personlige sundhed og miljøet

Det er tydeligt, at e-cykler tilbyder mange fordele for individuelt helbred og miljø. Det er bemærkelsesværdigt, at offentligheden henleder opmærksomheden på grønnere energiløsninger, da bekymringerne for det globale miljø fortsætter med at vokse. Det faktum, at ebike-brugere rapporterer aktiviteten som værende sjovt, er et andet tegn på, at populariteten af ​​e-cykler fortsat vil stige.

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 199 gange, 1 besøg i dag)

[ad_2]

Source link

Leave a Reply