[ad_1]

Bortset fra at Gocycle-navne er ét bogstav fra hinanden, vil du lære, hvad der er forskellene mellem Gocycle GX og Gocycle GXi-elektriske cykler? Fortsæt med at læse for at lære mere …

Både Gocycle GX og Gocycle GXi forekommer ens i deres udseende. Vi nedbryder nogle af de definerende faktorer mellem de to. Men først skal vi starte med, hvad der er det samme på begge dele.

Hvad er det samme?

Gocycle GX og GXi har den samme ramme og sammenfoldelige evne. Dette adskiller sig fra Gocycle GS og G3C, som begge nedbrydes og pakkes væk. Mens Gocycle GX og GXi er fulde sammenklappelige cykler, der foldes væk på få sekunder.

Gocycle GXi og GX Foldede elektriske cykler

Begge GX & GXi har samme magnesiumhjul, forgaffel, bageste ophæng og ‘All-Weather’ dæk. Endelig har begge modeller den samme Gocycle-proprietære frontmotor. Så hvad er faktisk forskellen mellem disse Gocycle eBikes?

Hvad er forskellen?

Der er mange forskelle mellem Gocycle GX og Gocycle GXi. Vi fordeler dem og opsummerer dem i de følgende kapitler: –

Gocycle Gear Shifting

Gearskiftet på GX er mekanisk (brugerbetjent med en manuel skifter og gearkabel). Hvor det er på GXi, det er fuldstændigt elektronisk styret. Dette betyder, at intet gearkabel løber fra styret til skiftet på baghjulet. Det er fly-for-wire og indbygget i rammen.

Elektronisk gearskift på Gocycle GXii

Gocycle GXi forudsiger, hvornår gearet skal skiftes, og gør det automatisk.

Tænk på det som en automatisk gearkasse på en bil. Køreren kan stadig manuelt skifte gear, hvis det kræves ved hjælp af den elektroniske roterende shifter på styret.

Den pæne indbyggede skærm fortæller dig, hvilket gear du befinder dig i. Det skifter automatisk op og ned, når rytternes pedaladgang øges, og terrænet ændres.

Det vil endda føles, når du er stoppet og øjeblikkeligt nede skifter ned til et lavt gear, så du kan være sikker på, så snart lysene lyser grønt, tager du af med en blink. Både Gocycle GX og GXi bruger et fuldstændigt indbygget, skudsikkert Shimano Nexus 3-hastighedsnavgear på bagsiden.

Gocycle Daytime Running Light

Gocycle GXi er udstyret med en indbygget Daytime Running Light (DRL for kort). DRL tilbyder overordnede mængder af sikkerhed med hensyn til synlighed for andre trafikanter. Det er LED-rørkonstruktion er fuldt integreret i selve styret.

Gocycle GXi og GX Daytime Running Light

Ny europæisk lov hedder, at alle biler skal have DRL’er, der giver forbedret sikkerhed for trafikanterne for at øge synligheden for al transport.

Selvom det ikke er vigtigt, er vi nødt til at huske, at Gocycle er udviklet af en ex-formel 1-ingeniør med indsigt i fremtiden for biler og sikkerhed.

Derfor leveres Gocycle GXi med en fuldt integreret DRL indbygget i GXi-instrumentpanelet, selvfølgelig tager Gocycle det til et helt nyt niveau ved hjælp af patenteret lysrørteknologi, der tilbyder en enorm stigning i Gocycle-ryttere, der ses. Standard Gocycle GX indeholder ikke en DRL.

Gocycle-styrets display

Mens begge Gocycle-modeller har et indbygget display – Gocycle GXi bringer det til et andet niveau. Det tilbyder en helt kant-til-kant-skærm, der viser væsentlige legitimationsoplysninger til rytteren.

Gocycle GXi og GX LED kontrolpanelets display

LED’erne på tværs af toppen repræsenterer både hastighed og batterikapacitet. Mens midtlysene viser rytteren, hvilket gear de er i, og lysindstillingen på Daytime Running Light også.

Gocycle GX har 4 lysdioder i midten af ​​styret, der viser batterikapaciteten i trin på 25%. Det er vigtigt at huske på både Gocycle GX og GXi, at du også kan montere din smartphone på styret.

Dette giver dig adgang til bestemte cyklusparametre som afstand / rejsetid, kalorieforbrænding, mpg, liter gemt, batterikapacitet, juster den øverste understøttede hastighed og endda tjek vejret!

Gocykelfarver

Ikke bemærkelsesværdigt fra hardware-synspunkt, men de traditionelle Gocycle-farver forbliver på både Gocycle GX og GXi. Selvom lidt forskellig på hver model.

Gocycle GX-farveindstillinger

Gocycle GX fås i enten elektrisk blå, mat sort eller hvid / sort glanskombo.

Gocycle GXi-farveindstillinger

Hvor Gocycle GXi kommer i både hvid eller grå. Eller du kan vælge Matt Black. Gocycle GXi er ensartede farver overalt.

Gocycle oplader

Gocycle GX leveres som standard med standard 2Amp opladeren. Dette genoplader batteriet (fra fladt) på cirka 7 timer. Den har en indbygget LED, der viser, når opladningen er fuldført.

Gocycle GX og GXi Batteriopladere

Gocycle GXi leveres dog som standard med den opgraderede 4Amp Fast Charger. Selv med det større batteri på GXi bringer det ladetiden ned på ca. 4 timer.

Begge opladere arbejder på en indgangsspænding på 100 – 240v, så det nemt kan bruges på tværs af kontinenter med en anden stikadapter. Det er værd at bemærke, at vi lagerfører Gocycle Fast Charger som et valgfrit tilbehør, som du kan købe med Gocycle GX, hvis det er nødvendigt.

Justering af styresnor til styret

Gocycle GXi har et andet styr end GX. Kablerne er internt dirigeret på GXi, hvilket giver et renere samlet udseende. Men vidste du, at de også kan justeres i højden?

Gocycle GXi og GX styret kan justeres

Dette er muligt, fordi gearskiftet er elektronisk på GXi, så det gør det muligt for rytteren at løsne styret og fastgøre dem i den passende højde. Det er ikke muligt på Gocycle GX på grund af kabling og design.

Mens vi taler om styret, har både Gocycle GX og GXi fælles greb om fælles. Disse tilbyder overlegen støtte og komfort til rytteren på grund af deres ergonomiske design.

Gocycle batterikapacitet

Gocycle-batteriet er indbygget på både GX og GXi, rytteren kan enten oplade in situ eller fjerne helt fra rammen (noget er ikke muligt på deres forgængere).

Gocycle GXi og GX Batterikapacitet

Begge modeller har 22V lithium-ion-battericeller, men batterierne er forskellige i kapacitet mellem de to modeller. Gocycle GX har et batteri på 13,7Ah (300Wh), der tilbyder op til 65 km afhængigt af rytterens input.

Gocycle GXi har et større batteri, ca. 25% mere rækkevidde opnås med 17Ah (375Wh) batteri. Hvilket leverer op til 80 km (80 km) afhængigt af rytter og terræn.

Vigtigt at bemærke, at 300Wh-batteriet på GX kan opgraderes længere nede på linjen, hvis nødvendigt, til det 375Wh-batteri, der leveres som standard på GXi.

Gocycle Saddle Style

Selvom de er meget ens, adskiller sadlerne på hver Gocycle sig lidt. Gocycle GX leveres med Velo Sport sadlen. Mens GXi leveres med Velo D2 Comfort sadlen.

Gocycle GXi og GX Comfort Saddle Styles

Har du allerede din yndlingssadel? Ingen grund til bekymring; Gocycle har samme sadelmontering som hver anden cykel. Dette betyder, at du kan skifte sadel (ikke sædepost) til enhver sadel, du vælger. Selvom superkomfortabel forstår Gocycle, at alle er forskellige, er det derfor, at sadlen ikke passer til alle.

Gocycle Pedaler

Gocycle GX bruger foldepedaler. Disse er praktiske at bruge og foldes ned for at reducere den samlede bredde, når du transporterer cyklen.

Gocycle GXi og GX Foldbare / aftagelige pedaler

Hvor Gocycle GXi bruger en ny stil aftagelige pedaler. Dette betyder, at rytteren simpelthen kan slå pedalerne af efter behov. Det bringer cyklens samlede bredde (foldet) ned med yderligere 20 mm, når den fjernes. Bare rolig, der er et praktisk opbevaringssted for dem også!

Gocycle GXi og GX nedfældede størrelse

De overordnede dimensioner af Gocycle GXi og GX er 88 cm lange og 61,5 cm høje. Med de sammenklappelige pedaler er GX 39 cm bred og med de aftagelige pedaler (GXi) 37 cm bred.

For at opsummere forskellene

På det tidspunkt skulle du have lært nøjagtigt, hvad forskellene er. Men generelt vil begge Gocycle-modeller få dig til at smile og naturligvis få dig op ad bakken.

Gocycle GXi og GX Foldede elektriske cykler

Bortset fra nogle komfort og visuelle forskelle, er de vigtigste hardwarepunkter, der er Gocycle GX, et opdateret batteri, indbygget Daytime Running Light, styr på displayet og også komplet elektronisk skift over Gocycle GX. Ikke at glemme hurtigopladeren.

Batteriet & hurtigopladeren kan opgraderes på standard Gocycle GX, men med disse varer, der koster over £ 800 for at opgradere, er det værd at overveje Gocycle GXi-prisforskellen på £ 800, når du køber begge modeller, og ikke glemme alle de andre ekstra funktioner, du får også på GXi.

Du kan lære mere og læse alle funktioner / specifikationer på begge modeller: Gocycle GX & Gocycle GXi.

Om Martin Brown

Martin har været i el-cykelindustrien i over 10 år og har hjulpet den med at vokse fra starten. Fremme af eBikes overalt i England ved arrangementer og tilbyde de allerbedste rådgivning, tech-artikler, blogs og videoer. Især er Martin en vigtig spiller for fremskridt med brugen af ​​eMTB’er, i dag ejer af e-bikeshop.co.uk – Storbritanniens største eBike-leverandør med speciale i Bosch & Yamaha, europæiske eBikes af god kvalitet.[ad_2]

Source link

Leave a Reply