[ad_1]

Evans Cycles har genoptaget Sir Ridley Scotts ikoniske tv-annonce fra 1973 for at demonstrere den elektriske cykels klatringskraft for nutidens publikum.

Carl Barlow, nu pensioneret brandmand, medvirkede, da den unge baker dreng kæmper for at skubbe sin brødbelastede cykel op ad den berømte brostensbelagte gade til ‘toppen af ​​verden’ for 44 år siden.

Hovis-drengen beskrev sin nylige stigning på en Pinnacle-pedelec som “at glide op ad bakken, først gå.”

Mens power-assist på stejle stigninger er en velsignelse for dem, der kommer rundt i det landlige England, er Evans Cycles også ivrige efter at fremhæve fordelene ved elektriske cykler for byboere.

Ved at flytte baggrunden fra Dorset til indre by, bestilte Evans Cycles en undersøgelse af pendlere for at fremhæve de sundhedsmæssige fordele og omkostningsbesparelser ved at skifte fra offentlig transport til e-cykling – med pendlere, der ikke cykler, angiveligt “bruger et årligt gennemsnit på £ 1.855” komme på arbejde.

Overraskende få i deres undersøgelseseksempel på 2000 britiske pendlere var opmærksomme på el-cykler.

Joel Natale fra Evans Cycles sagde:75 procent af de britiske pendlere, der ikke ved, hvad en e-cykel er, viser, at det i øjeblikket er en ukendt løsning på mange folks pendlingsproblemer. Efter at have fundet, at hektisk, overfyldt offentlig transport er en vigtig frustration for mindst en ud af fem pendlere, kan dette nu være fortiden, og med kraftig pedalhjælp er bekymringen for at komme til et møde rødvendt og sved elimineret.

”Vi håber, at det at besøge en sådan elsket annonce og hjælpe Carl med at erobre bakken en gang for alle, vil inspirere flere mennesker til at komme på to hjul, spare på deres pendlingsomkostninger og undslippe frustrationerne over, hvordan de i øjeblikket får arbejde.”

Evans Cycles ambassadør, Sir Chris Hoy, tilføjer: ”Mine synspunkter er ændret på e-cykler… oprindeligt kunne jeg simpelthen ikke se pointen med e-cykler. Jeg tænkte, at hvis du vil cykle og træne, skal du bare bruge en cykel – og hvis du vil komme rundt med en motor, skal du købe en knallert eller en motorcykel.

”Men efter at have rent faktisk kørt en, har mine meninger ændret sig massivt. Jeg synes, de er dejlige for folk at pendle på over afstande, der muligvis ikke kan klare sig uden den elektriske motor. Jeg tror, ​​de giver folk mulighed for at gå ud og nyde at køre på deres cykel med folk, der måske er stærkere og hurtigere, da de kan holde trit med lethed. Kort sagt, de er en rigtig dejlig kombination af at bruge din egen menneskelige kraft, din egen indsats og have en lille smule hjælp også. Jeg tror, ​​når du først har kørt på en e-cykel, ‘får du den helt’ ‘.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply