[ad_1]

Hollywood Racks har været meget progressive i udviklingen af ​​mange elektriske cykelstativer til køretøjer, og den seneste tilføjelse til deres line up er en eCargo-cykelindstilling.

Hollywood Racks Sport Rider SE til lastcykler kan bruges til længere og bredere lastcykler, der generelt også vejer mere end traditionelle cykler.

Dette rack kan understøtte eBikes op til 80 pund vægt pr. cykel!

Det kan være 2 eCargo-cykler eller en række eBike-typer, herunder eBikes med fedtdæk.

Basisprisen for Sport Rider SE for lastcykler er $ 439.99.

En god test af Sport Rider SE til lastcykler trækkede Xtracycle Edgerunner el-lastcykel med de brede U Tube nedre skinner og Cube Stereo Hybrid 160 HPC SL eMTB.

Edgerunner, da den er sat op, vejer 68,3 pund og Stereo Hybrid 160 HPC SL, når den er konfigureret, vejer 55,5 pund. Det er i alt 123,8 pund.

Selve racket vejer 51,8 pund i denne anmeldelse.

Racket holdt disse 2 eBikes godt med minimal bevægelse, og meget af dette tilskrives “No Wobble” -systemet, som vi vil se på lidt.

I denne visning kan du se, at selv med U Tube nedre skinner på Xtracykel-lastcyklen har det stadig god plads mellem Cube eMTB.

Dette rack er alsidigt med evnen til at transportere en bred vifte af eBikes, der inkluderer eCargo-cykler, plus dæk eBikes i størrelse (3 ″ dækbredde), fedtcykeldæk (5 ″ dækbredde) eBikes og konventionelle størrelse eBikes.

Der er muligheder for hjulholderbredde, når du bestiller rack.

Et andet vidnesbyrd om styrken ved dette rack er, hvordan det er i stand til at vippe tilbage for at åbne bageste luge på bilen, mens det understøtter op til 160 pund total cykelvægt.

Jeg fandt ud af, at skubbe lidt op på cyklerne hjalp med at losse stiften, der er fjernet for at tillade reolens funktion.

Dette er en afbildning af reolsystemet, der er vippet tilbage, efter at snappestiften er blevet fjernet, og den forreste fjederstift er trukket tilbage.

De forreste og bageste fjederstifter låser stativet i de forskellige positioner: foldet position, bæreposition og vippeposition.

Her er et kig på racket i den foldede position. Det er let og hurtigt at rotere stativet i den foldede position ved hjælp af fjederstiftsystemet.

Her er nogle af de dimensioner, der leveres af Hollywood Racks:

Sport Rider SE har “No Wobble System”, hvilket er rart, fordi nogle monterede stativer har en tendens til at slingre.

Dette er et enkelt og hurtigt system til opsætning og spænding til solid fastgørelse. Videoen herunder viser, hvordan det fungerer.

“No Wobble System” fungerer godt og giver en solid fastgørelse af stativet til køretøjet. Når du kører rundt med begge cykler, føltes racket meget stabilt og sikkert.

Som du kan se i videoen er låsesystemet også indbygget i løftestiften. Den samme nøgle bruges til alle låsesystemer på stativet.

Det øverste rør på cyklen understøttes af krogklemmen, der stabiliserer cyklen på stativet.

Hvis du har en cykel med et trin gennem rammen, sælger Hollywood Racks en adapter, der giver et virtuelt toprør til krogen for at sikre cyklen.

Krogklemmerne skraldes langs en lodret stolpe mellem cyklerne og har hver en låsemekanisme, der bruger den samme nøgle til løftestiften og kabellåsen, der følger med stativet.

Hjulholderne til dette rack er strukturelt forstærket for at bære den ekstra vægt af en eBike. Der er hjulholdere til rådighed for fede dækcykler med dæk op til 5 ″ bred.

Hver hjulholder har en justeringsknap for at bevæge hjulholderen langs hjulstøtterøret.

Det er en god ide at indstille hjulholderpositionen, inden du lægger cyklen på stativet, for med den ekstra vægt af en eBike er det noget svært at flytte hjulholderen, når cyklen er på stativet.

Hollywood Racks anbefaler, at batteriet fjernes fra cyklen for at gøre det lettere at lægge på stativet, og det vil hjælpe med at flytte hjulholderne, hvis det er nødvendigt.

De anbefaler også at placere forhjulet først i hjulholderen og derefter løfte bagsiden af ​​cyklen og placere baghjulet for at undgå at tage hele cyklen ad gangen. Det gør indlæsningen af ​​en eBike lettere.

Hjulspændingssystemet er et temmelig grundlæggende velcro-system, der gør jobbet med at holde hvert hjul på plads.

Kabellåsen på 8 fod, der leveres med stativet, bruger den samme nøgle, der bruges til krogklemmer og låsestifter.

Kabellåsen er god til at fastgøre hjulene og rammen til stativet.

Installation var temmelig ligetil med de inkluderede instruktioner og følgende video som en generel guide (lignende Hollywood-rack, ikke det nøjagtige rack i denne anmeldelse):

Hollywood Racks gør det klart, at Sport Rider SE for Cargo Bikes er nDet skal bruges på enhver trailer, femte hjul eller et køretøj.

Der er tre muligheder til rådighed for Sport Rider SE til lastcykler:

1 eCargo-cykel og en traditionel eBike op til 3 ″ brede dæk: $ 439.99

2 eCargo-cykler: $ 449.99

1 eCargo-cykel og og en fed eBike op til 5 ″ brede dæk: $ 449,99

Sport Rider SE til Cargo Bikes er en af ​​de dyrere sider af platformhængstativer, men det er dejligt at kunne bære en række eBikes, der inkluderer eCargo-cykler og eFat-cykler.

Hollywood Racks tilbyder mange andre elektriske cykelstativer inklusive et rack, der bærer en elektrisk trike!

Du kan lære mere om Sport Rider SE til lastcykler her.

Gennemgangsanvisning: Disse produkter blev givet til ElectricBikeReport.com uden krav om retur.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Pete

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply