[ad_1]

Forleden da jeg var ude med at ride (og ødelægge) mine ebikes i sneen begyndte jeg at prøve at beregne, hvor meget det koste mig for hver ebike-ride. I mit hoved besluttede jeg ”Eh, det er sandsynligvis omkring $ 5 pr. Ride”. Det var et håbløst optimistisk tal, da jeg begyndte virkelig at knuse tallene var det cirka 10 gange højere end det. Jeg er noget af en ebike horder, og jeg har en tendens til at købe og reparere mine ebikes og cykler selv. Efter at jeg skrev denne artikel blev det pludselig klart, at e-cykler var væsentligt dyrere end pedal-drevne mountainbikes. Jeg opdagede også, at hvis jeg ikke selv var så forpligtet til at ordne mine e-cykler, ville ridning af fatbikes med 2500 W højdepunkt midtmotordrevne motorer i dyb sne hurtigt blive økonomisk uholdbar. (Jeg skulle faktisk faktisk begynde at arbejde for at støtte mine dårlige vaner)

Sammenlignet med ejerskabsomkostningerne til biler, skinner ebikes virkelig (hvis jeg kun kunne bruge $ 650 om året på ebikes)

Hvor meget koster min ikke-så-elektriske-pedal-drevne mountainbike-sport mig per tur?

I mindst 8 måneder ud af året kører jeg uden motor. Årsagerne til dette er mange og varierede, men den største grund er, at min kone ikke elsker mig, hvis jeg bliver fed. Selvom jeg ikke kan lide at slæbe op ad bakke uden en motor, foretrækker jeg faktisk at gå ud og køre på en 25lb cykel end at køre på en 60 lb ebike. Om vinteren har jeg ikke noget valg, hvis jeg vil ride i sneen, skal jeg bare køre på elektriske fedtcykler, eller det er bare helt elendigt.

Jeg er noget af en ‘ebike-forræder’, idet jeg stadig elsker at køre på ikke-elektriske cykler i cirka 70% af året

Her er en liste over mountainbikes, jeg har købt i de sidste 20 år

  • Giant Marlin XXL $ 500 fra Cayuga Ski and Cyclery i 2000
  • Fuld suspension Sette Ace $ 1000 fra Pricepoint i 2009
  • Frontophæng 22 ″ Sette Razzo $ 1200 fra Pricepoint i 2010
  • Fuld affjedring åben kasse Carbon Prescott til $ 1300 fra Lunacycles i 2018 (MSRP $ 3400)

Det bringer totalbeløbet op til omkring $ 4000 plus giver mulighed for at tackle endnu $ 2000 oven på det til reparationer, afgifter og opgradering af dele i løbet af 20 år. Husk, at jeg er utroligt sparsommelig, at de fleste af de mennesker, jeg kører med, er på $ 4000 + cykler og tænker intet på at tabe tusinder på nye gafler og carbonhjulsæt.

At købe en kulfiber fuld ophæng mountainbike var et af de bedste køb, jeg nogensinde har foretaget (ramme er ikke kompatibel med BBSxx drevsenheder)

Jeg prøver så hårdt som muligt at køre hver dag, men realistisk set i de sidste 20 år har jeg sandsynligvis skubbet pedaler ca. 150 dage om året i gennemsnit. Det betyder, at jeg har omkring 3000 sessioner i de sidste 20 år, og disse sessioner koster mig omkring $ 6000, så jeg betalte ud af lommen omkring $ 2 pr. Tur. De fleste af disse forlystelser var cirka 2 timer lange, så det går ned til omkring $ 1 i timen. Dette handler om, hvad jeg ville have forventet, at omkostningerne ville være.

Omkostningsdelingsomkostninger fordelt på gennemsnitsprisen pr. Ride pr. Mil

Hvor meget koster min ebike-vane pr. Ride?

Dette antal er lidt sværere at beregne, fordi da jeg startede med e-cykler var industrien i sin spædbarn. Jeg brugte omkring $ 2000 på billige kinesiske batterier og hubmotorer, der hurtigt blev ødelagt og kørte i sneen. Jeg eksperimenterede også med Lipos, men fandt, at de var for svære at håndtere og ikke varede længe nok til at være værd. Jeg vil ikke medtage nogen af ​​disse udgifter i denne artikel, fordi det bare var penge, jeg var nødt til at brænde igennem for at lære, hvad der virkelig ikke virkede. (Hubmotorer, LifePo4’er og Lipos)

Den Ludicrous BBSHD slår stadig Ludicrous Ultra Max i super dybt pulver, men kun bare næppe

Min hele virkelighed ændrede sig med det første BBS02 og 18650 batteri, jeg købte. Ved hjælp af en højere effekt (1300W + peak) midtdrev, der var gearet langt ned, gjorde det muligt for mig at bruge mine billige fedtcykler i den dybe sne. California Ebikes frigav en ekstra bred BBS02 akselkonvertering, som jeg endte med at få 3 af og konvertere billige kinesiske købte BBS02 med mig selv. Her er en liste over cykler, jeg har købt og indbygget i ebikes.

En typisk dag med Christini AWD Fat-E Abominable 2XL

At holde styr på batterierne er lidt vanskeligere, da jeg har købt og solgt en masse ebike-batterier i de sidste 6 år. Jeg har ødelagt omkring $ 2000 værd af batterier i de sidste 6 år fra misbrug og forsømmelse, så jeg tror, ​​det er et nøjagtigt antal at tilføje til det samlede beløb.

Dette betyder, at det samlede beløb, jeg har brugt på ebikes, er omkring $ 22.375 + yderligere $ 2000 i døde batterier, hvilket sætter det samlede beløb på $ 24.375. Om vinteren går jeg ud og kører bogstaveligt talt hver dag, så et godt skøn på ridedage er ca. 100 dage om året i de sidste 6 år. Dette nedbrydes til omkring $ 40 pr. Ride, men tager ikke højde for omkostningerne ved reparationer og vedligeholdelse.

Kraftig våd slush dræber ebike-komponenter, men det kan være forfærdeligt sjovt at køre i, hvis du ikke er knyttet til at være i stand til rent faktisk at styre ebike

Beregning af omkostningerne ved reparation af cykelkomponenter er det sværeste antal at komme på. Jeg vil sige, at jeg i gennemsnit bryder en cykel hver 2-3 kørsel, og reparationen koster normalt omkring $ 25 i gennemsnit. Dette kan forventes, når du kører 1500-2500W gennem et ebike-drevet tog, der er designet til mindre end 400W strøm. Det forværres af det faktum, at jeg slår den levende crap ud af mine ebikes. Hvis vi tilføjer yderligere $ 25 for hver 2,5-tur, ender vi med yderligere $ 6000 i ebike-reparationer i løbet af de sidste 6 år. Det tilføjer yderligere $ 10 til omkostningerne ved hver enkelt session, hvilket bringer det op til en smertefuld $ 50 pr. Session. Da de fleste af mine ture i gennemsnit er 2 timer lange, betyder det, at det koster mig omkring $ 25 i timen for min ebike-vane.

Jeg elsker dette ‘vinduesklistermærke’ til ebikes fra Prodecotech.com

Du kan se, hvordan du bliver nødt til at håndtere at betale din venlige lokale cykelbutik for at ordne dine e-cykler hurtigt, så din snowbike-vane eskalerer ude af kontrol. Disse reparationsnumre er heller ikke tegn på nogen normal brug af ebike, dette er min brug, som jeg regelmæssigt kører under forhold, som normale mennesker bare ikke engang ville prøve. I gennemsnit kører jeg i 2-4 tommer sne, men nogle gange kan det være over 8 tommer dybt. Op ad bakke. Disse forhold ødelægger bare cykeludstyr, der er virkelig ingen vej omkring det.

Der er kun en ebike, jeg har, der virkelig skinner, når det kommer til pålidelighed

Som en sidebemærkning vil jeg nævne, at Christini Abominable Fat-E 2XL (fås her til $ 6295) har været bemærkelsesværdigt pålidelig af grunde til, at jeg ikke rigtig kan forstå. Tilføjelse af mindre tilpassede kædebånd har virkelig hjulpet med at fjerne belastningen fra motoren, og jeg tror, ​​at AWD-systemet har en tendens til bare at arbejde bedre med mindre indsats på komponenter som den bageste freehub end et RWD-system gør.

Christini har et unikt tilpasset, fremstillet mekanisk AWD-drevsystem

Jeg har haft problemer med at krumboltene gentagne gange falder af Ultra Max og har været nødt til at udskifte dem med længere M15 x 14mm titaniumbolte fra ebay her (jeg kunne ikke finde de længere bolte i stål). Locktit crap’en ud af disse bolte, og vær opmærksom på, at lagerbeholdningen Ultra Max crankbolts bare ikke er lang nok og kan stribe let ud. Desuden fik nålelageret på mandens drivaksel vand og salt i sig og begyndte at gribe fat i, så jeg var nødt til at tage den fra hinanden og smøre skiten ud af den. Disse spørgsmål er solidt Bafangs mangler og ikke Christinis.

Jeg har ikke haft problemer med resten af ​​cyklen, og dette er den ebike, jeg altid tager ud under de værste forhold, da AWD-systemet sporer utroligt godt under dårlige forhold. Hvis jeg kun kunne have det en cykel i min samling til sne ridning, dette er den ebike, jeg ville købe. At have AWD i sne gør det meget sjovere og sikkert end uden, og denne ebike er chokerende pålidelig sammenlignet med den billige kinesiske Bikes Direct-crap. Jeg foretog en gennemgang af denne ebike, da jeg først fik den her, og der er også en BBSHD-version tilgængelig, som jeg har gennemgået her. Det skal også bemærkes, at bestanden Ultra Max lægger ca. 1500 W peak, og jeg har kørt den med Ludicrous controller fra Lunacycles, der lægger 2500W peak. Hvis jeg ikke ser ud til at bryde denne ebike ordentligt med den ved 2500W, er det usandsynligt, at du vil være i stand til at bryde den med kun 1500W.

Sur Ron Light Bee er min elektriske ‘muldyr’

Hvordan kan en Sur-Ron sammenlignes med e-cykler på en pris pr. Forbrugsudgift

Så jeg ville holde Sur-Ron Light Bee helt adskilt, da jeg aldrig kører med den, men jeg bruger den på gården flere gange om ugen. Sur Ron købte jeg for 3 år siden for $ 3300 fra Lunacycle. Jeg har tilføjet omkring $ 100 i fendere i frontlygter, men bortset fra at cyklen er på lager. Sur Ron har overraskende brug for absolut ingen reparationer i de 3 år, jeg har haft det. Jeg har haft omkring 400 sessioner i alt med cyklen, men kører sjældent i mere end 15 minutter ad gangen. Dette nedbrydes til ca. $ 8,50 om køreturen, men da min gennemsnitlige køretur kun er 15 minutter, fungerer det til ca. $ 34 i timen. Den interessante ting, man skal være opmærksom på, er, at selvom mine e-cykler er temmelig godt spændt med flere, der har ødelagte rammer og lignende problemer, har Sur Ron bogstaveligt talt ingen problemer overhovedet (undtagen jeg har virkelig brug for at blæse bagbremsen på et tidspunkt, det er mere kløet end Stay Puft Marshmallow Man). Jeg tror, ​​at det sandsynligvis vil vare yderligere 10 år, så længe jeg tager mig af batteriet og holder det inde om vinteren og ikke misbruger det. Når jeg ejer Sur Ron i længere tid, vil omkostningerne pr. Brug fortsat falde meget dramatisk over tid. At være klar, at bruge Sur-Ron til at komme rundt på gården er meget mindre misbrug end at køre på singletrack og hoppe med det. Din kilometertal varierer.

Jeg byggede et aftageligt kassesystem ud af noget aluminiumsskrot og en flok lynlås på cirka en time, der vil bære omkring 40 kg lort med mig på gården

Hele denne artikel er et interessant eksperiment med at evaluere omkostningerne i forbindelse med at gøre det, vi elsker. Jeg kan virkelig godt lide at køre elektriske fedtcykler i sneen, så jeg kan acceptere de omkostninger, der følger med det. Hvis jeg skulle gøre det igen, ville jeg ikke købe andet end Ludicrous-drevet BBSHD og fedtcykler, der kan understøtte Snowshoe 2XL dæk foran og bag. Jeg tror, ​​at det er nok at have 2 cykler nok for de fleste, da når en cykel går i stykker, vil du have en sikkerhedskopi, og så længe du bliver på toppen af ​​at udføre din cykelreparation rettidigt, skal du altid have noget at køre på. Jeg har alle mine 4 BBSHD’er i rotation, og for det meste kan jeg finde noget at ride, som ikke er ødelagt.

Kør, bryde, rette, spise, sove, gentage.

Her håber, at min kone aldrig læser denne artikel, jeg ville aldrig høre slutningen på den.

Kør videre.

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply