[ad_1]

Ampler har åbnet dette års udfordring for offentligheden og søger nogen til at påtage sig det 500-1000 km “livstest”. Fuldfør turen med succes, og du kommer til at gå væk med e-cyklen gratis.

For at ansøge skal deltagere vælge en rute op til 1000 km lang, vælge en Ampler-cykel til udfordringen og udfylde en kort oversigt over dig selv, og hvorfor du gerne vil tage udfordringen inden fristen på 26th Maj 2019. Ansøgere kan deltage i udfordringen her.

Udfordringen i 2019 følger sidste års succesfulde debut, da en hollænder tog 6 dage at køre 800 km fra Amsterdam til Berlin.

Ampler bruger udfordringen til at fremhæve fordelene ved e-cykling og er ivrige efter at påpege, at Alain Buffings succes sidste år var “uden rytteren forberedte sig fysisk til det på forhånd på nogen speciel måde.”

Virksomheden tilføjer, at dette “viser, at elektriske cykler fjerner både fysiske og mentale barrierer fra at cykle – og at enhver kan gøre det.”

Ampler siger: ”Dette års Ampler Challenge kan foreslås af alle i offentligheden, så længe ruten er op til 1000 km lang og ligger i Europa. Ampler giver rytteren en cykel, indkvartering på vejen og support. Og da det er en prøvetur, hvis rytteren kan lide cyklen i slutningen af ​​den, skal de beholde den. ”


[ad_2]

Source link

Leave a Reply