[ad_1]

Brug for at få lidt frisk luft? Bruger du din tid på sofaen og føler dig langsom? En foldbar elektrisk cykel kan være svaret, du leder efter.

Mange mennesker grøfter deres biler og bytter dem efter en el-cykel på grund af deres alsidighed, hastighed og omkostningseffektivitet. En sammenklappelig e-cykel kan give et bæredygtigt boost til din hastighed og hjælpe dig med at reducere dine samlede kulstofemissioner. Du tænker måske på at blive medlem af e-cykelbesætningen og spekulerer på, hvor du skal starte.

Da e-cykler er stigende, er markedet fyldt med splinterny cykler i alle former og størrelser, så du vil være i stand til at finde den nøjagtige rette cykel til dig. Eksperter forventer, at verdensomspændende salg af e-cykler vil ramme $ 23,8 milliarder i 2025, så nu er det tid til at hoppe ind på dette marked.

Sammenklappelige e-cykler. Maggie og jeg havde en eksplosionstest med Blix Vika + sammenklappelige elektriske cykel nede på Puget Sound
Foldning af e-cykler kan være meget sjovt. Maggie og jeg havde en eksplosionstest med Blix Vika + sammenklappelige elektriske cykel nede på Puget Sound

Sammenklappelige e-cykler

Relativt nyt på markedet er den sammenklappelige e-cykel, en e-cykel, der kan foldes til let opbevaring og transport.

Foldede e-cykler bliver mere og mere populære, især i store byer, hvor folk har begrænset lagerplads. Efterhånden som batteriteknologien er forbedret, er det sammenfoldelige e-cykelmarked udvidet til at omfatte forskellige sammenklappelige e-cykler, der passer til dine behov, hvad enten det er pendling, mountainbiking eller rejser.

Mens de er relativt overkommelige, er det stadig en investering at købe en sammenklappelig e-cykel. På et så blomstrende marked kan det føles overvældende at vælge en cykel, så vi har oprettet denne guide til foldning af e-cykler for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

Hvad er forskellen mellem en almindelig cykel og en sammenklappelig e-cykel?

Den første ting at indse er, at dette ikke er din barndomscykel. E-cykler understøttes af batteridrevne motorer. Hvordan motoren bruges, og cyklens begrænsninger afhænger i vid udstrækning af den model, du vælger.

En af de største fordele ved en e-cykel er klatreeffektivitet. Hvis du lider af nogen form for fysiske begrænsninger, kan en e-cykels motoriske kraft hjælpe dig med at overvinde disse mangler.

Og selvfølgelig, hvis du får en folde e-cykel, det er meget nemmere at transportere den til det sted, hvor du vil bruge den. Og at gemme det, når det ikke er i brug.

Dette billede viser, hvor let det kan være at folde en sammenklappelig e-cykel. Dette er den foldede e-cykel FuroSystems

Klasser af sammenklappelig e-cykel

Når du har besluttet, at en foldbar e-cykel er noget for dig, er det næste trin at finde ud af, hvilken klasse af e-cykel der passer til dine behov.

Som en generel regel er der tre slags e-cykler, der angiver den mængde støtte, de giver, og også den hastighed, som motoren er i stand til at nå.

Denne video forklarer de tre klasser af e-cykler:

Med en Klasse 1 e-cykel, kræver motoren, at du trækker pedal for at hjælpe, og når du først er nået 20 km / h vil den ikke længere yde hjælp. Dette er den cykel, som de fleste e-cykelkøbere starter med. Det har den største fordel, at du garantert får træning. Inden for denne klasse er en bred vifte af effekt tilgængelig fra 250 watt. Jo højere effekt, jo kraftigere motor.

På en Klasse 2 e-cykel, de samme begrænsninger, men gælder, men det inkluderer også en gassdrevet tilstand, som ikke kræver pedalering fra brugeren. Dette giver brugeren valget mellem at få træning eller slet ingen. Gashåndtaget kan også være nyttigt, når man starter fra et rødt lys eller på en bakke.

EN Klasse 3 e-cykel svarer til en klasse 1-cykel, men med den vigtigste forskel, at den er i stand til at nå 28 km / h. Disse cykler er bedre til at klatre bakker og kan håndtere tungere vægt, hvis du bærer en masse ting med dig. På grund af deres hastighed kan de imidlertid ikke køres på cykelstier i mange byer.

Relateret indlæg:

FuroSystems nye E-cykler med kulstoframme – E-cykel, der skal foldes sammen, og E-cyklen på bjergene

Hvad skal man overveje, når man vælger en sammenklappelig e-cykel

Når du beslutter at begynde at lede efter en foldbar e-cykel, skal du tage et par overvejelser, før du køber.

Overvej først hovedformål. Har du brug for en cykel, der kommer dig til og fra arbejde hver dag, så den mest bruges i bytrafikken? Eller har du brug for en cykel, der kan håndtere hårdheden ved mountainbiking? Måske gør du dig klar til at cykle camping, og du har brug for en ekstra stærk cykel, der kan bære en belastning.

Den næste overvejelse er slags hjælp du vil have fra din cykel. De fleste foldede e-cykler kræver, at brugeren skal trampe, inden de yder hjælp, og understøttelsen er afkortet ved 20 km / h. Det er dine klasse 1 e-cykler.

Inden for denne klasse er der en stor række af hjælp ledig. Nogle leverer 250 watt strøm, mens andre er tilgængelige med 500 eller 750 watt strøm. Hvis du er i rimelig god form, skal du bare have brug for lidt hjælp til at hjælpe med bakkerne. Vi har altid fundet, at 250 watt er rigeligt.

Der er hurtigere e-cykler tilgængelige, men i mange områder kræver de en særlig licens til at køre, så du skal overveje, om det er noget, du vil forfølge.

En sammenklappelig e-cykel kan være en stor investering at gøre. Uanset om du er en bypendler, eller du bare ønsker at tilføje lidt fitness og aktivitet i dit liv, kan en e-cykel forbedre din livskvalitet.

Før du køber din første foldede e-cykel, skal du undersøge og tænke nøje over dine behov. Den rigtige e-cykel til dig afhænger af dine individuelle behov, budget og erfaring med cykling.

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 135 gange, 1 besøg i dag)

[ad_2]

Source link

Leave a Reply