[ad_1]

Det kan være frustrerende og endda skræmmende at købe et elektrisk konverteringssæt til din cykel. Det er svært at vide, om virksomheden, der sælger e-cykelsæt har god support, fejlfinding, garanti osv. Hos Leeds Bikes er vi stolte af at have chatstøtte og telefonstøtte. Vi er her for at hjælpe. For at gøre tingene lettere har vi samlet alle vores support blogindlæg i denne artikel.

Hvis du har brug for hjælp uden for vores normale timer, kan du henvise her for at se, om der er en øjeblikkelig løsning. Men hvis du støder på et problem efter timer, kan du altid kontakte os direkte på [email protected] Vi vil gøre vores bedste for at besvare spørgsmål hurtigt og ofte, før vi åbner den næste dag eller efter weekenden.

Fejlfinding 101 | Elektriske konverteringssæt

E-cykelmontering

Generelt er installation af et Leeds Bikes Electric Conversion Kit en enkel proces. Vores 250-serie kan tage så lidt som 5 minutter – nogle gange mindre, afhængigt af hvor handy du er ved at installere. Hvis der dog er problemer med kompatibilitet, vil installationen tage lidt længere tid. Vi har løsninger til at sikre, at vores kit passer til din cykel. Vores sæt passer til DE MESTE cykler! Vores 500-serie sæt tager mindst 45 minutter at installere, da der er flere funktioner at installere. Hvis du har problemer med installationen, så kig på følgende artikler for en løsning. Du kan også altid kontakte os direkte!

Video | Installationsvejledning til 250-serien (250 watt) E-Bike Kit

Video | Installationsvejledning til 500-serien (500 watt) E-Bike Kit

500-serie elektriske cykelsæt bageste monteringsvejledning

Video | Elektrisk cykelmotor gnider mod gaflen

Video | Elektrisk cykelmotoraksel passer ikke ind i cykelgaffeludfaldet

Installation efter konvertering

Elektrisk cykelmotor laver en sjov lyd

Elektrisk cykelsæt vedligeholdelse

Den bedste måde at forhindre, at der opstår problemer, er ved at vedligeholde dit elektriske sæt og din cykel. Denne artikel vil gennemgå ins og outs ved korrekt vedligeholdelse af din cykel. Ved at følge denne guide vil du sørge for, at dit kit vil vare i mange miles og mange års fantastisk ridning!

Generel vedligeholdelse af dit Leeds-sæt

Leeds Bikes-garanti

Undertiden opstår der et større problem på trods af vedligeholdelsesmængden. Hvis der kræves en garanti, skal du kontakte os direkte på [email protected], så vi kan behandle garantien. Læs vores garantipolitik her.[ad_2]

Source link

Leave a Reply