[ad_1]

For nogle mennesker kan det være en udfordring at komme i træning nok. Med travle arbejdsplaner, familie, venner og gøremål – kombineret med det faktum, at nogle mennesker bare ikke kan lide at træne – kan en tur til gymnastiksalen virke som den sidste ting i folks sind. Men hvis du ønsker at tabe dig, komme i form eller generelt bare ønsker at være sundere, kan det at ride på cykel være en god måde at nå dine sundhedsmål!

Du tænker muligvis, at det at tage en cykel til træning tager mere tid end at gå på gymnastiksalen eller jogge rundt i dit kvarter, men når du bruger den rigtige cykel, kan du faktisk se frem til at slå vejen til noget træning! Leeds Bicycle mener, at vi har den rigtige cykel til dig – en el-cykel eller et elektrisk cykelkonverteringssæt.

Hvad er en elektrisk cykel?

Hvis du nogensinde har kørt på din cykel og kæmpet for at gøre det op ad en stor bakke, kan du forestille dig at kunne gøre det op på den samme bakke med lidt hjælp. En el-cykel er udstyret med en batteridrevet motor, der giver dig lidt ekstra kraft, hvilket gør det lettere at pedalere hårde bakker. En elektrisk er ikke fuldt motoriseret, så du bliver stadig nødt til at pedal for at få cyklen til at bevæge sig, men med den ekstra hjælp er turen sjovere, og du kan høste en række sundhedsmæssige fordele!

Sundhedsmæssige fordele ved at køre på en elektrisk cykel

Aerob kardiovaskulær træning

Aerob træning er vedvarende fysisk træning, der spænder fra lav til høj intensitet, og at køre på en cykel er en fantastisk form for aerob træning. Dette betyder, at din krop leverer ilt til musklerne gennem dit blod. Hjertetræning, hvor dit hjerte pumpes hurtigt, hjælper med ilt-infunderet blod at rejse gennem din krop mere effektivt og giver dine muskler og organer vigtige næringsstoffer. Hjertetræning kan hjælpe med at forbedre dit immunsystem, hvilket gør det lettere at bekæmpe sygdom og sygdom samt kræft, diabetes og depression. Det lyder som en fantastisk sundhedsmæssig fordel i 30 minutter på din el-cykel.

Kør mere ofte

Når du laver squats i gymnastiksalen eller derhjemme eller prøver at løbe på en løbebånd, kan disse typer øvelser være hårde på leddene. Det er lettere at køre på en cykel på samlingerne, fordi der ikke er en konstant banking på asfalt, som der er, når du løber. Og mens der er en gentagen bevægelse, fungerer musklerne i hele dine ben, hvilket reducerer belastningen på dine knæ. Alt dette gør det lettere at køre oftere uden at bekymre sig så meget om ledssmerter, når du stiger af din cykel. Det anbefales, at folk får mindst 30 minutters træning, tre eller fire gange om ugen – ville du ikke træne mere, hvis du ikke behøver at bekymre dig om at komme dig efter ledssmerter?

Kør længere

En betydelig fordel ved at cykle er, at du kan udforske mere af verden omkring dig ved at rejse længere og ride videre. Selv når der er stejle bakker på din rute, med en elektrisk cykel, er turen meget lettere at håndtere, så du bevæger dig, dit hjerte pumper og dine muskler er i længere tid. Selv når du kun kan gøre dette en gang eller to gange om ugen, vil du snart bemærke, at du har større udholdenhed. Dette gør at cykle mere underholdende og kan øge de samlede sundhedsmæssige fordele.

Styrke muskler og led

Det kan se ud som at ride på cykel kun fungerer benmusklerne, og selvom denne muskelgruppe helt sikkert udfører størstedelen af ​​arbejdet, får meget af din krop en træning. Dine glutes understøtter dine benmuskler, din kerne tilbyder støtte til dine ben, og dine arme får en træning, når du styrer og ved at støtte din overkrop.

En elektrisk cykel er også lidt tungere end en traditionel cykel, hvilket hjælper med at forbedre styrken i hele kroppen. Træning af hele din krop vil styrke muskler, knogler og led, hvilket reducerer risikoen for osteoporose, gigt og andre tilstande.

Mentalt helbred

Det har længe været kendt, at træning kan forbedre den mentale sundhed. Når vi træner, frigiver vores krop en række hormoner, inklusive endorfiner, dopamin og serotonin. Endorphiner interagerer med receptorer i hjernen, hvilket hjælper os med at føle os mere positive og endda reducere opfattelsen af ​​smerte. Dopamin er et fornøjelseskemikalier, der ofte er forbundet med at få folk til at føle sig gladere, for eksempel efter at have spist eller i dette tilfælde trænet. Og serotonin er et kemikalie, der også hjælper os med at føle os lykkeligere og mere positive. Kombinationen af ​​disse hormoner er en kraftfuld måde at forbedre vores mentale helbred, der opnås gennem regelmæssig træning.

Alle kan ride

Elektriske cykler er nemme for alle at køre på, inklusive mennesker i alle aldre og fitnessniveauer. Hvis du ikke har trænet i årevis, hvis du kæmper med visse sundhedsmæssige forhold, eller hvis du er ældre og er bekymret for fælles- eller hjertesundhed, er det en god måde at begynde at forbedre din e-cykel på sundhed. Konditionstræningen med lav effekt er let på dine led, og endda 30 minutter med lav til moderat intensitet kan gøre vidundere for din krop.

Det er forståeligt, at ikke alle elsker at gå i gymnastiksalen, men en af ​​de største hindringer for at træne er ikke at have en aktivitet, som du virkelig ser frem til. Hvis stejle bakker har forhindret dig i at nyde din cykel, har Leeds Bicycle en løsning! Vores elektriske cykler og cykelkonverteringssæt gør det nemt at komme på vejen og begynde at nyde en række sundhedsmæssige fordele. Køb vores elektriske cykler og e-cykelsæt i dag![ad_2]

Source link

Leave a Reply