[ad_1]

Med klimaændringer og transportemissioner tæt på toppen af ​​den globale dagsorden i 2019 tager vi et kig på, hvordan e-cykelens bidrag til at løse de enorme udfordringer, der ligger foran os, er gået videre i 2019.

Her fokuserer vi på udviklingen inden for sikker cykel-infrastruktur og elektrisk mikromobilitetsordninger, der åbner fordelene og glæderne ved sund elektrisk transport for alle.

Tjek del 1 af højdepunkterne i El-cyklen i 2019 for at se på mere adgang og mere inspiration!

Mere infrastruktur

Selvom der er mange måder at hjælpe folk med at komme ud på deres e-cykler, er cykelstier af høj kvalitet beskyttet mod motortrafik en vigtig del af puslespillet.

I 2019 overvejede EBR betydningen af ​​infrastruktur fra hele verden.

USAs infrastruktur

Hvis du leder efter en cykelvenlig by, er denne liste over de bedste cykelbyer i USA muligvis nyttig.

Selvom der er de sædvanlige mistænkte derinde, såsom Portland (se her for dens progressive politik for beskyttede cykelstier) og Minneapolis, er det bemærkelsesværdigt, at Seattle er sprang op fra 5. til 1. position på bagsiden af ​​fuldt beskyttet cyklusinfrastruktur.

Som artiklen opsummerede ‘har Amerika en masse arbejde at gøre. Men et par byer går foran, og at se det arbejde, de lægger i, gør os håbefulde, at andre områder snart følger efter. ‘

New York var også i overskrifterne, delvis for dets nedbrud på brug af e-cykler af fødevareleveringsarbejdere.

Juni oplevede en vis succes for e-cykelleveringsarbejderne (og e-cyklister generelt) med Albany ved at vedtage en lov, der legaliserede brug af e-cykler og e-sparkerscootere, men derefter guvernør Cuomo for nylig nedlagde veto mod lovforslaget med henvisning til manglende hjelmkrav og anden sikkerhed bekymringer.

Opmuntrende nyheder om fremtidig infrastruktur kom i slutningen af ​​året med planer om yderligere 250 mil beskyttede baner i de kommende år.

Byen introducerer også en ny grøn bølge ved lys for at hjælpe cyklister og langsom motortrafik.

Med hensyn til virkelig national infrastruktur skal et af de mest lokkende udsigter for e-motorcyklister i USA være Great American Rail-Trail, der vil køre gennem 12 stater og District of Columbia og betjene mere end 50 millioner mennesker inden for 50 miles fra ruten – mange sektioner er åbne nu.

Rails to Trails Conservancy skubbede dette fantastiske klingende projekt i februar, e-mailede medlemmer for at fortælle dem mere om det.

På trods af sådanne fremskridt er der stadig meget, der skal gøres, og nogle meget specifikke klæbepunkter.

En af de mest ikoniske cykelstier i USA, hvis bygget, ville være den planlagte 0,6 mil cykelbane i den østlige ende af Great American Rail Trail, Washington DC, ned ad Louisiana Avenue mellem Union Station og US Capitol.

Vi nævnte Washington Post-artiklen om dette tilbage i januar og projektet stadig venter på et grønt lys fra bakken.

Her er en videooversigt over situationen:

Det handler ikke kun om infrastruktur – i USA, hvor og hvordan du kan bruge e-cykler, er reguleret af staten efter statsbasis.

2019 har set store fremskridt i stater, der vedtager modellovgivning, hvor antallet gør det fordoblet i midten af ​​året.

Mennesker til cykler har dette fremragende kort og denne tilstand efter statslige guide, der viser de ajourførte fremskridt.

I Storbritannien er London berømt for sine ekstremt vellykkede cykeltrafikveje, men EBR har bragt dig rapporter om, hvordan store nordlige byer Manchester og Leeds muligvis er klar til at indhente.

Vi kiggede især på, hvordan den ikoniske ‘cykelslange’, der blev foreslået til Stockport i udkanten af ​​Manchester, muligvis hæver profilen for cykling i området.

Når vi taler om ikonisk infrastruktur, åbnede Newcastles fodgænger- og cykeltunnel igen, hvilket gav et løft til cykling og e-cykling i Storbritanniens nordøstlige del:

Selv Birmingham, en by med et ry for at være en af ​​de værste for UK-cykling, har lanceret sin egen Cycling Revolution.

Hvis du ønsker at sigte mod den ‘guldstandard’ for infrastruktur, er der naturligvis ikke noget bedre sted end Holland, og EBR gjorde det, opsummeret af de bemærkelsesværdige ændringer, der fortsætter med at finde sted i byen Utrecht:

Flere Share-e-cykelscootere

Uber Jumping Ahead

Ubers Jump-branded-e-bike-aktieordning har utvivlsomt haft et godt år.

Og selvom det endnu ikke er slået sammen Bird eller Lime, rapporterede vi, at virksomheden havde ‘udrænket sit eget produkt og produceret næsten 1.000 Jump-brandede el-cykler om dagen. I år har virksomheden et budget på 1 milliard dollar til scootere, cykler og andre mobilitetsinitiativer … ‘. Uber selv rejste over 8 milliarder dollars efter at have været offentlig.

Jump bestræbte sig også på at forbedre deres ‘hardware’ på gaden såvel som deres forretningsmodel med et nyt udskifteligt batterisystem til deres e-cykel-aktiemodeller og et helt nyt design af e-kickscooter.

Uber investerer mere i sin Jump eBike og eScooters for 2020, især i Europa på grund af den høje mængde brug.

Uber og andre amerikanske cykelaktieselskaber vil også uden tvivl blive styrt af det faktum, at den kinesiske boom på cykelandele ser ud til at have haft sin bobleprængning i 2019.

Den kinesiske cykelandegigant Ofo trak sig ud af alle oversøiske operationer i 2019, tilsyneladende symptomatisk på de enorme investeringspenge i kinesisk cykelandel, der blev udtørret.

Jump er også målrettet mod nye territorier uden for USA, idet Auckland i New Zealand er et af de seneste og hævder at være det første Asien-Stillehavs-center til at se Jump e-bike-rollout.

Europa er også bestemt på deres seværdigheder med udrulning i Bruxelles, London og Paris

Andre e-cykel-delesucces – og fiaskoer

Naturligvis var det ikke kun Uber, der lancerede nye e-bike-aktieordninger.

2019 så også følgende:

NiceRide, Minneapolis (e-cykler betjent af Lyft, med planer om flere e-cykler i 2020)

CitiBike, New York (4.000 ekstra e-cykler – igen et Lyft-selskab siden 2018)

Lime, London (over 1.000 el-cykler i fem London-bydele – Brent, Ealing, Islington, Croydon og Bromley og den sydlige by Milton Keynes).

Madison, Wisconsin BCycle annoncerede planer om at fratræde de originale ikke-assisterende cykler og konvertere sin flåde til 300 nye elektriske cykler til pedalassistent.

Bay Wheels, Bay Area Lyft lancerede nye elektriske hjælpecykler til sine Bay Area-bikeshare-programmer og gav dem et nyt navn. I stedet for Ford GoBike kaldes programmet nu Bay Wheels.

Der var endda forslag om, at e-cykelproducent Giant var klar til at deltage i e-cykels aktie-revolutionen.

Der var tekniske hak på vejen for e-cykel-ordninger.

I januar i januar fjernede det amerikanske firma Lime midlertidigt alle sine 550 elektriske scootere fra gaderne i Zürich og Basel på grund af en teknisk defekt, der synes at have forårsaget automatisk betjening af forbremserne.

Senere på året blev e-cykler, der drives af Lyft-ejede virksomheder i New York City, San Francisco og Washington, fjernet på grund af bekymring over bremser og rapporterede batteribrande, og nogle Uber Jump-kunder rapporterede også tekniske problemer.

Ved udgangen af ​​året skønt det ser ud til, at problemerne stort set var løst.

2019 var også det år, hvor mange bymyndigheder forsøgte at pålægge en grad af kontrol over udlejningscykel og e-cykeludlejning, som mange mente var dybest set ureguleret for mange steder tidligere.

Lyfts retssag mod San Francisco hævdede, at byen forsøgte at tillade andre udbydere af bikeshare at komme ind, efter at Uber’s licens udløb, på trods af Lyfts påstand om eksklusivitet.

Kravet blev derefter afgjort efter spørgsmålene om, hvem der skulle betale for det, der ser ud til at være løst.

Det Forenede Kongerige, det ser ud til at den dockløse (hovedsagelig uassisterede) cykelandelstrend er faldet.

Og selvom den meget anerkendte Derby-e-cykel-ordning også kollapsede, var der i det mindste nogle positive nyheder for e-bike-andel med udvidelsen af ​​Exeters mangeårige og succesrige e-bike-andel CoBikes.

Skotland er muligvis den britiske e-bike-aktiehotspot i 2020. Glasgow oplevede, at en ordning blev lanceret i slutningen af ​​2019 og foråret 2020, hvor han var opmærksom på det meget ventede Edinburgh-program.

E-sparkescootere sætter i gang med en ny lejemål?

E-kickscooter-brug blev banebrydende i USA, og udviklingen fortsætter her, for eksempel med det amerikanske outfit Spin, der introducerede hårdere scootere i Washington DC.

Men det ser ud til, at Europa kan være det næste store vækstområde, hvis tidlige indikatorer der er noget at gå hen.

Mens e-sparkcootere blev forbudt fra franske fortove og led af en nedbrud i Storbritannien, hvor de er ulovlige at bruge i langt de fleste tilfælde i det offentlige rum, blev de officielt legaliseret i både Frankrig og Tyskland.

Denne BBC-film fremhæver forskellene i kickscooter-optagelse mellem Frankrig og England.

Europæisk opstart af e-mobilitet Voi ser ud til at være målrettet mod ikke kun e-kickscooter-brugere, men også dem, der vil transportere last med e-cykel.

Voi blev lanceret i Sverige i august 2018 og er nu til stede i 18 byer i ni lande.

Kunne bilfabrikanterne begynde at muskulere ind i e-kickscooter-boom?

Mens BMW og Audi annoncerede nye modeller (sidstnævnte et interessant 4-hjulet design), det ser ud til, at de endnu ikke har gjort nogen væsentlig indsats i e-kickscooter-andelsverdenen.

Tjek ud Del 1 af 2019’s el-cykel højdepunkter for at se på mere adgang og mere inspiration!

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply