[ad_1]

Med mange byer rundt omkring i verden, der nu søger at fremme cykling og e-cykling, ser EBR på nogle af de bedste eksempler, der kan føre til mere langvarig cyklus og e-cykelpendling.

Canada

CBC rapporter ‘Kommunale regeringer over hele Canada bevæger sig hurtigt for at oprette tydeligt markerede cykelstier for at folk kan rejse sikkert gennem byer. En række byråd har godkendt vejafslutninger, enten delvis eller komplet, som et nødsalternativ til offentlig transport.

Vancouver, Victoria, Calgary, Winnipeg, Ottawa, Kitchener, Toronto, Montreal og Moncton har alle for nylig udvidet deres cykelnetværk, ifølge Vélo Canada Bikes, en national fortalergruppe for cykling. ‘

Som med mange af disse ‘viruscykelbaner’ er der håb om, at de vil blive permanente og føre til flere tohjulede ture på lang sigt. Artiklen citerer byplanlægger Jennifer Keesmaat:

”Det er simpelthen umuligt for alle, der tager transit at komme ind i en bil, og for det andet er det ikke overkommeligt,” sagde hun. ”Mange mennesker har ikke adgang til en bil eller har ikke råd til en.”

Keesmaat håber, at de nye cykelbaner bliver permanente.

Hun er hovedarkitekt for 2020-erklæringen om modstandsdygtighed i canadiske byer, en erklæring underskrevet af 100 velkendte canadiere, der opfordrer politiske ledere til at bruge COVID-19-pandemien som en mulighed for at “kickstart” en bevægelse mod mere tilgængelig, retfærdig, og bæredygtige byer.

Listen over 20 prioriteter på erklæringen inkluderer beskyttede cykelstier.

Chicago

Rapporterer Chicago Tribune at ‘Byen Chicago drager fordel af de udfordringer, som coronavirus-pandemien udgør for at prøve at bruge gader på nye måder, ved at åbne dem for spisning, fodgængere og cykling.’

De tilføjer:

”Udover at skabe åbne gader, der begrænser køretøjstrafikken og lukker dele af nogle gader til middag i weekenden, vil transportafdelingen tilføje op til 30 mil nye bikeways i år sammenlignet med 13 mil sidste år. Byen planlægger også at male frisk stribe på 40 miles af cykelstier sammenlignet med de 10 miles, der blev omskrevet sidste år.

Denver

Denver har en meget proaktiv plan med åbne gader og delte gader som forklaret i denne video fra Bikeshop Girl:

En nylig optælling af cykler og fodgængere blev udført af Denver Streets Partnership viser, at nogle delte gader har set fodgænger- og cykelbrug af gaden hoppe fra 351 pr. Dag til 1.700 under COVID-19.

New York City

Da New York City var et episenter for virusudbruddet i USA, faldt mængden af ​​motortrafik hurtigt i de tidligere faser af virussen, og cykelforbruget steg massivt, som det vidnes i Streetfilms-videoen:

Kan overspændingen i cykelbrug oversættes til en enorm permanent cykelbaneinfrastruktur til byen?

Onsdag den 17. juni offentliggjorde New Yorks Regional Planning Association det vision for et 425 mil netværk af beskyttede cykelstier der ville forbinde mennesker over New York Citys fem bydel.

Regional Plan Association siger, at netværket kunne bygges i løbet af de næste fem år ved at inkorporere det nuværende patchwork på mere end 100 mil beskyttede baner, der er koncentreret i Manhattan.

Hele netværket ville være fysisk adskilt fra trafik ved hjælp af foranstaltninger som forhøjede kantsten, parkeringsbaner og pullerter.

Kortet til venstre nedenfor viser New Yorks nuværende cykelbaneinfrastruktur og den til højre NPA’s ambitiøse planlagte netværk af fuldt beskyttet infrastruktur:

Den Europæiske Union har fremsat nogle overskrifter, der griber fat om, hvor vigtig cykling der vil være for genopretning efter virus.

Her ser vi på nogle af byerne og landene i spidsen for foranstaltninger til fremme af cykeltur.

Bruxelles

Måske er en overraskelsesindgang på listen, da den belgiske hovedstad er kendt for at have et af de værste problemer med motorisk overbelastning i EU.

Tidligere betød cykling i Bruxelles at tackle ”løse brosten og halvfærdige cykelstier” ifølge denne City Metric-artikel.

Forandring er dog på foden. Nødvirusforanstaltninger har betydet, at 16 Bruxelles-kommuner har installeret områder med lav trafik, parkering er blevet fjernet for at skabe mere vejplads, og hastighedsgrænser for travle veje er blevet sænket 18 km / h. Biler er blevet forbudt fra flere parker og skove.

Der er også forslag til 25 miles af ny cykelbane, Uccle kommune har tilbudt et € 250-e-cykeltilskud, Bruxelles mobilitet har lanceret en plakatkampagne #Blijven Trappen (“keep pedaling”) og midlertidigt tilbudt gratis brug af delte cykler fra byens Villo-ordning, hvilket resulterer i 7.000 nye abonnenter.

Irland

Rapporterer Forbes:

”En tidligere ejer af cykelbutikker har sikret sig en betydelig økonomisk afvikling for aktive rejser i Irland. I de næste fem år modtager cykel- og vandreordninger – inklusive beskyttede cykelnetværk og udvidede fortove – årligt 360 millioner euro.

Forliget blev sikret af Eamon Ryan, leder af Irlands grønne parti, en tidligere medejer af Belfield Bike Shop i Dublin, og stiftende formand for byens cykelprospektkampagne. ‘

Aftalen er genstand for en forestående afstemning i det irske parlament – de irske grønne har været i stand til at udnytte det faktum, at de sidder midt i en magtnedbrydning mellem Fianna Fail og Fine Gael, irske partier, der har været i odds, siden de kom ud fra Irlands borgerkrig i 1920’erne.

Lahti, Finland

Denne Smartcitiesworld-artikel rapporterer om et spændende skema til opmuntring af bæredygtig transport, herunder cykling og e-cykling, ved at tilbyde økonomiske incitamenter, der vokser med antallet af bæredygtige kilometer tilbagelagt:

‘Byen Lahti i Finland har indført en personlig carbon trading-ordning (PCT) for at hjælpe med at reducere emissioner fra transport ved at tilskynde til et skifte til bæredygtig mobilitet. Lahtis strategiske mål er at reducere C02-emissionerne med 70 procent fra 1990-niveauerne i 2030.

Hver byboer kan downloade den gratis mobilapp, der automatisk sporer de anvendte transportmidler. Hvis appen sporer, som brugeren har erstattet med at køre en bil med at gå eller cykle, tildeler appen automatisk brugerne virtuelle mønter. Disse mønter kan bruges til at købe billetter til lokale busser eller svømmebassiner, tasker og fodgængerreflekser, for eksempel. ‘

London

Af alle steder på denne liste har London måske de mest ambitiøse planer med virussen, der udfælder introduktionen af ​​dens Streetscape plan at fokusere på tre nøgleområder:

  • Den hurtige konstruktion af et strategisk cyklenetværk ved hjælp af midlertidige materialer, herunder nye ruter, der sigter mod at reducere trængsel på undergrunds- og toglinjer og på travle buskorridorer.
  • En komplet transformation af lokale bycentre for at gøre det muligt for lokale ture at gå og cykle hvor det er muligt. Bredere gangveje på høje gader vil lette en lokal økonomisk opsving, hvor folk har plads til at stå i kø for butikker såvel som nok plads til at andre kan gå forbi, mens de er socialt distancerede.
  • Reducering af trafikken i boliggader, skabelse af små trafik kvarterer over hele London for at gøre det muligt for flere mennesker at gå og cykle som en del af deres daglige rutine, som det er sket under lockdown.

Allerede er konstruktionen af ​​nogle imponerende planer som denne cykelbane langs den ikoniske Park Lane praktisk talt afsluttet.

I områder uden for centrum indfører nogle ydre bydele også nye foranstaltninger som Richmond Council, der introducerer denne pop-up-cykelbane nær den verdensberømte Kew Gardens. Denne video beskriver banen og antyder, at den bliver permanent:

Paris

“Mens Paris længe har ønsket at blive verdens største hovedcykel i cykling, var det ikke, før coronaviruset fik udbredt frygt for transmission på offentlig transport, at parisere virkelig begyndte at pedalere.” Frankrig 24 artiklen fortæller os.

Den franske hovedstad har tilføjet mere end 30 miles ‘coronapistes’ eller korona cykelstier med det formål at gøre så mange som muligt permanente. Der er også et nationalt tilskud på € 50 pr. Person til cykelreparationer og et € 500-tilskud til e-cykler.

Artiklen citerer sagen om parisisk Mina:

‘Mina, der stadig venter på, at hendes cykel skal leveres efter at hun bestilte sin ordre for en uge siden, siger, at regeringen tilbyder op til € 500 i tilskud til dem, der køber en elektrisk cykel, vejes ind i hendes beslutning. Hun bemærkede også, at Paris planlægger at holde langt de fleste af sine “korona-cykelstier” åbne i en overskuelig fremtid. ‘

Kunne cykler og e-cykler spille en rolle i en større grøn økonomisk genopretning?

Europa-Kommissionen gjorde klimaprogrammer til et centralt element i dets € 1,85 ton opsving, skønt planen stadig drøftes af medlemslandene.

Ser man på det større billede ser det ud til, at e-cykler helt sikkert har en plads i en ny grøn økonomi. Denne interessante Financial Times-artikel genkender den knusucces, som e-cykler er blevet:

‘For al hype omkring elbiler er den mere betydningsfulde innovation ebike indtil videre. Cirka 3,3 mio. Pedalassisterede e-cykler blev solgt i EU sidste år, eller næsten seks gange antallet af plug-in-elbilsalg, skønner Confederation of the European Bicycle Industry (Conebi). Og e-cykler klarede dette uden tilskud til firmabiler og andre skattemæssige pauser, der skaber bilproducenter. ‘

Men som forfatteren påpeger, koster en ny e-cykel kun en lille procentdel af en ny bil, og godt lavet en vil vare så længe eller meget længere. Bilindustrien genererer langt flere penge til regeringen og beskæftiger mange flere mennesker, simpelthen fordi at bruge to ton masse og en brændstofshungerig motor på op til 350 hk for at flytte en 80 kg beboer er så latterligt ineffektivt og derfor har brug for en sådan relativt arbejdsintensiv industri langs med dets tilknyttede tjenester til støtte for det.

Forfatteren konkluderer, “Vi står nu over for et valg mellem BNP og planetenes levedygtighed – og ingen politiker er nogensinde valgt til at love mindre BNP.”

Der er et modargument; som meget samme avis rapporter, ‘Flere regeringer og investorgrupper har kastet deres vægt bag et sæt klimavenlige genopretningsforanstaltninger fra Det Internationale Energiagentur, der ville udnytte massive coronavirus-stimuluspakker for at hjælpe med at føre en grøn overgang.’

“Transformationen, der er skitseret i IEA-rapporten, der strækker sig over 2021-23, ville skabe 9m arbejdspladser om året og hjælpe med at reducere de årlige drivhusgasemissioner med 4,5 mia. Ton, når foranstaltningerne er gennemført” rapporterer FT og understreger, hvor store sol- og vindprojekter er en kerne del af planen.

Men som EBR har rapporteret om flere gange er der en hel verden af ​​teknologi, der ligger mellem elbiler og elcykler i form af lette elektriske køretøjer, hvis indtægter og jobskabende evne endnu ikke er testet.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report-gruppen for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply