[ad_1]

Et aspekt af e-cykler, der ikke diskuteres så ofte, men som er et meget almindeligt råd for e-cykelbutikens personale, er spørgsmålet om den ‘bedste’ e-cykel for tungere ryttere.

Som du kunne forvente er der ingen enkelt ‘bedste’ e-cykel, men de fleste e-cykelproducenter giver en anbefalet maksimal ryttervægt for hver enkelt e-cykelmodel. Disse kan være en nyttig guide, men bestemt ikke mere end en guide. De er måske blevet konservativt vurderet for at sikre, at e-cykler ikke indlæses overalt i nærheden af ​​deres sikre maksimale grænse, eller en producent kan have været overentusiastisk med vurderingen i et forsøg på at øge ydeevnen til deres e-cykler. Under alle omstændigheder er det op til fabrikanten at klarlægge, hvad der er den maksimale egnede vægt, og mange producenter går ud over den minimumsgrænse, der måtte være specificeret i national lovgivning, eller den, der er specificeret i internationale standarder. På nogle e-cykelspecifikationer finder du overhovedet ingen anbefalet maksimalvægt, mens andre ligesom Rad Power, annoncer vægtvurderinger fremtrædende.

Rad Power Cykler giver klare, fremtrædende beskrivelser af vægtgrænser for alle deres e-cykler

Hvad er en tung rytter, og hvilken bedømmelse skal man lede efter

Den gennemsnitlige amerikanske mand vejer omkring 200 kg / 90 kg og den gennemsnitlige hunner på rundt 170 kg / 77 kg, så du kan finde ud af, om du klassificerer dig selv som en tung rytter baseret på disse benchmarks!

Et indlysende første skridt i at lede efter en e-cykel, der passer til din vægt, er at se på e-cykelspecifikationen for at se, hvad vægtklassificeringen er. Det er vigtigt, at du er klar over, om figuren inkluderer vægten på e-cyklen eller bare henviser til rytteren og eventuel ekstra last eller passagerer, som de indlæser på e-cyklen. Så for eksempel giver Riese og Muller 2020 e-cykelkatalog “Brutto køretøjs vægtkapacitet”, så du er nødt til at trække e-cykelvægten væk fra dette for at få den maksimale vurdering af rytter og bagage. Du kan også se en ‘total vægtgrænse’, som andre producenter har givet, og ofte inkluderer dette cyklens vægt. I modsætning hertil vil sætninger som ‘maksimal ryttervægt’ eller ‘maksimal belastning’ klart udelukke vægten af ​​selve e-cyklen. Hvis der er nogen tvivl, skal du sørge for at afklare med forhandleren (helst skriftligt) nøjagtigt, hvad den henviser til, hvis beskrivelsen overhovedet er uklar.

Riese & Muller e-cykler er meget godt fremstillet, og virksomheden specificerer hjælpsomt bruttovægtvurderinger for hver model

Ja – det kan være forvirrende, men det er bedst ikke at blive for hængende på, hvad en e-cykels angivne vægtgrænse er – som vi siger, de er kun en guide, og producenternes vægtvurderinger kan variere fra de alt for forsigtige til de snarere optimistisk! Lige så vigtigt er det at bruge din egen vurdering af, hvad der er en passende e-cykel til din vægt, og om en testtur afslører, at den kan fungere, som du ønsker. Så lad os dykke ned i, hvilke særlige funktioner der giver en god e-cykel til tungere ryttere.

Hvad skal man kigge efter i en eBike til en tungere rytter

En meget stærk udseende ramme på denne Riese og Muller Nevo model

Rammeopbygning: Dette kan bestemt være en anelse om en e-cykels potentielle styrke. Tykke rammer med store sektionsfuger og masser af svejsning mellem elementerne i en cykelramme er generelt et godt tegn. Når det er sagt, er konstruktion og styrke af cykelrammer blevet revolutioneret i de senere årtier, og de fleste e-cykelrammer fra velrenommerede producenter vil være af meget høj kvalitet og meget stærke.

Et specifikt punkt at overveje er på rammer med fuldt ophæng, hvor en masse rytter vægt vil være over bageste ophæng – du skal kontrollere, at der er tilstrækkelig kørsel og tilstrækkelig modstand i den bageste ophængsenhed til at stoppe bunden ud af ophængningen, hvilket forårsager skade på det. En god forhandler skal kunne konstatere, om en bageste ophængsenhed er egnet til din vægt.

En kraftig midtmotor er et godt valg for tungere kørere

Motorstyrke og batteristørrelse: Jo mere vægt din e-cykel skal bevæge sig, desto vigtigere bliver en mere kraftfuld motor og et god størrelse batteri. Midt-drev er i sig selv gode til at bevæge tungere belastninger, da de udnytter gearene over en række hastigheder for let at bevæge belastningen. Når det er sagt, kan større navmotorer, der er gearet korrekt, også gøre et godt stykke arbejde (se efter en med en høj Nm-drejningsmomentvurdering); mindre, lette navmotorer er ikke det ideelle valg for meget tunge kørere.

500Wh er en god benchmark for batterikapacitet til en daglig pendler til en tungere rytter, der dækker moderate afstande. Der er masser af muligheder over 500Wh også (til langt over 1000Wh) – tilrådeligt for meget tungere kørere, der dækker længere afstande, og selvfølgelig er ekstra batterier normalt en mulighed, da de fleste e-cykler lader rytteren bytte batterierne ud.

Små hjul, brede dæk, masser af eger og hydrauliske skivebremser er en fantastisk kombination for tungere kørere

Stærke fælge og brede dæk

Dobbeltvægsfælge er temmelig standard og tilbyder masser af styrke og bærende. Bredere er også bedre, da det vil hjælpe med at sprede kræfter over kanten. Flere og tykkere eger er bedre – 36 eger per hjul (36H) er en god standard. Mindre hjul er stærkere end større, alle andre faktorer er ens, men har en prøvekørsel, da mindre hjul generelt tilbyder et livligere køretur end større. Brede dæk er også gode til bærende, greb og stabilitet – over 2 ″ kan betragtes som bred. Thru-aksler er større tykkere aksler og en anden god funktion at passe på (almindeligere på emtbs).

Sæde og sædepost

Sænkning af sædepind og sæde kan gøre en god kombination

En bred platform at sidde på med masser af komfort på robust konstruerede sædeskinner er en god idé for tungere ryttere; ikke kun for komfort, men for at isolere spændinger fra din kropsvægt, der rejser ind i sædepinden og rammen. En ophæng sædepude kan tjene samme formål, selvom de er sjældne som en standardfunktion på e-cykler, men det kan være en værdifuld opgradering. Nogle modeller tillader endda slutbrugeren at skifte fjeder eller elastomer til en sværere at tage ekstra ryttervægt.

bremser

Hydrauliske skivebremser giver masser af stopkraft til tungere kørere

Hydrauliske skivebremser tilbyder nu langt mere stoppekraft end ældre systemer som kabeldrevne v-bremser og er meget almindeligt spekuleret på e-cykler af god kvalitet, og en tungere rytter vil bestemt have dem – større rotorer giver også mere stopkraft og alt andet end 160 mm er en stor rotor på en e-cykel.

Gears og Drivechain

Tyngre kørere kan trampe hårdere og lægge mere kraft gennem pedalerne, krumtapen, kæden og cykelhjulene. Pedalaksler kan klikkes af, så en kraftig spec-pedal er en god idé og opgraderes let til uden for store ekstraomkostninger, hvis ikke på den originale cykel. Hvis du regelmæssigt cykler op ad stejle bakker, er den kraftige motor, der er nævnt ovenfor sammen med lavere gear på cyklen, især vigtig. Hub-gear er lave vedligeholdelsesmuligheder tendens til at være mere robuste end derailleur gearingssystemer.

Fem valg af e-cykel til tungere ryttere

Her er vores udvalg af tunge e-cykler til tungere ryttere – bemærk at e-cargobikes og emtbs er inkluderet, da de ofte er et godt valg for tungere ryttere, da de efter deres natur er bygget til at tage masser af henholdsvis vægt / sporstraf, og det er ofte ‘overbygget’ til mange af de formål, de faktisk ender med at blive brugt til. Vi fokuserer også på hæderlige mærker, da de ofte har udtømmende og strenge teststandarder, der sikrer, at deres e-cykler virkelig er egnede til de vægte, de specificerer.

Rad Power RadRunner

Lille, men supertrang, Rad Power RadRunner

Vurderet: Nyttelastkapacitet 300 kg / 136 kg

En mini-lastcykel med superstrege små hjul og en ramme, der er beregnet til at tage en masse vægt. Den eneste boks, der ikke er krydset, er en bred vifte af gear, da dette er en en-trinscykel – selvom den superhøje drejningsmoment navmotor vil hjælpe med at imødegå dette.

Riese & Muller Supercharger2 GT Vario

Riese og Muller Suercharger2 integrerer to batterier i rammen. Tyngre kørere bruger mere batterikapacitet.

Bedømt: Max cyklistvægt 275lbs / 125 kg

Riese og Muller bygger e-cykler til ekstremt høje standarder og deres HS-option på egnede modeller betyder sadel, sædepude og pedaler er alle opgraderet til tungere kørere. Supercharger2 GT Vario ser ideel ud til tungere, tunge ridende e-motorcyklister, da den har enorm 1000Wh batterikapacitet, megastyrke Enviolo kontinuerligt variabel nav gearing, ophæng sædepude og HS opgradering.

Tern GSD S00

Bedømmelse:

Maks. Totalvægt: 200 kg / 200 kg

Maks. Ryttervægt: 264 kg / 120 kg

Masser af kraftige funktioner på denne lille, men utroligt alsidige e-cykel, små, stærke brede fælge med thru-aksler og en meget stærk ramme, der kan tage to Bosch-batterier til en luksuriøst lang rækkevidde. S00-varianten er udstyret med den superstabile Enviolo-variabel nav gearing.

BULLER Copperhead HD Wave

Nominel: Max bæreevne 330 kg / 150 kg nyttelast inklusive rytter

HD står for heavy duty med den ekstra fordel af en let trin-gennem ramme og rammestørrelse egnet til kortere tungere ryttere.

Denne BULLS-model pakker ægte off-road kapacitet i form af en Performance Line CX-motor, 612Wh batteri, 120 mm frontophæng, 2,6 ″ brede knastdæk og en stor 203 mm forbremserotor, alt sammen på en super stærk ramme. En 42 tand bund gear betyder også mange bakke klatring evne.

Extracykel eStoker X1

Nominel: Max bæreevne 400 kg / 181 kg inklusive rytter

En god mulighed, hvis du har brug for at transportere rummelig last eller endda små børn på bænkestolen. Ser meget behagelig ud og stabil håndtering. Det vil let vove off-road, ligesom brandveje og jernbanestier.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply