[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • Hase-lancering, omdesignet, multifunktionel elektrisk pino
  • Detaljer om Foes 2021 New eMTB
  • Kinekt Suspension Stem
  • Nyt låsemateriale?
  • Fordele ved at grøfte bilen til en eBike – et førstehåndsperspektiv fra det nordlige Canada
  • Det britiske cykelforsikringsagentur skærer eBike-præmier
  • Fremskridt inden for eBike-delingsordninger i Portland, Oregon og Watford, UK
  • VOI eKickscooter Share Company giver fortjeneste
  • Infrastrukturpotentiale i amerikansk enorme, mens Storbritannien cykler netværkskontrakter
  • Alle de nyeste eBike forretnings- og juridiske nyheder

Nye eBikes & eBike-systemer

Hase-start Bemærkelsesværdig multifunktionel eBike

De bemærkelsesværdige Hase Pino trin i tandem ridetilstand – sædet kan fjernes, så det bliver en lastcykel

Tysk selskab Hase har gjort det multifunktionelle Pino cykel i et antal år, men fra denne oktober vises den i en redesignet form og vil være tilgængelig som en elektrisk version. Det fleksible Pino-design betyder, at cyklen kan fungere som både en lastcykel og en tandem med den forreste rider, der trækker liggende stil på et komfortabelt udseende sæde. Nye designfunktioner inkluderer foldbare styr og en sammenklappelig ramme for lettere opbevaring og transport af cyklen.

Den bruger den velkendte Shimano Steps mellemdrevsmotor og et 504Wh batteri. Vejledende pris vil være € 8.276 / £ 8.561, tilgængeligt oktober 2020. Du kan finde Hase-forhandlere her.

Masser af plads til to voksne ryttere og masser af bagage på Hase Pino

Fjender 2021 E-Ticket

Singletrack rapporter på 2021-designet af den håndlavede Foes E-ticket emtb.

Foes E-Ticket, en ny eMTB til 2021

E-Ticket bruger et Shimano Steps E8000 midtdrev med et 504Wh batteri gemt i det håndssvejsede legerings-downtube. Den interne strømpakke kan enten oplades i rammen eller fjernes fra cyklen via en skjult batteridør, frigivet med en 4 mm unbrakonøgle.

Priserne starter ved US $ 6999, og du kan få flere detaljer direkte fra Foes her.

Nyt cykeltilbehør

Kinekt Suspension Stem

Cirrus Cycles, designere og producenter af Kinekt Suspension stamme til cykler har været i kontakt for at sige, at omkring 1.200 Kinekt-ophæng stammer er nu sendt og nydes af tidlige tilhængere af deres Kickstarter- og IndieGogo-kampagner. Et andet produktionsløb starter snart, og stængler kan bestilles nu fra deres hjemmeside, der sendes 1. august.

https://www.youtube.com/watch?v=7CyaI-bxMqE

Nye internationale distributører i forår, vores Kinekt-produkter fås nu i 18 lande over hele verden!

Bike Tech

Nyheder om cyklindustri rapporterer at ‘Forskere ved University of Stirling har skabt det, de siger, er det første kunstige materiale, der ikke kan klippes; uudskåreligt materiale kan være perfekt til cykelsikkerhedsapplikationer. Inspireret af hierarkiske strukturer i naturen, såsom dem i fiskeskalaer og grapefrugt, har det nye materiale fået navnet Proteus, opkaldt efter den græske gud. Denne moniker henviser til de formskiftende egenskaber, som materialet viser, som effektivt metamorfoseres mod forskellige former for angreb. ‘

eBike-fordele

Leon bytter bil til eBike

En beboer i byen Edmonton i Canada byttede sin bil efter en e-cykel. Find ud af de mange fordele i denne video, fordele, der inkluderer at kunne købe en e-cykel til mindre end de månedlige betalinger for parkeringspladser på hans arbejdsplads, og muligheden for at køre på arbejde i vintersnæ….

Det britiske cykelforsikringsfirma Bikmo skærer præmier for eBike-forsikring

Ifølge UK’s ebiketips internet side ‘Bikmo (specialiserede cykelforsikringsselskaber) har annonceret, at de vil nedskære præmier for e-cyklister, med ny forskning, der viser, at e-motorcyklister var 38% mindre tilbøjelige til at fremsætte et krav i forhold til ikke-assisterede ryttere. ‘

Artiklen tilføjer, at Bikmo gennemførte en undersøgelse af over 3.000 ryttere fra Storbritannien, Irland, Tyskland og Østrig for at nå frem til disse tal, hvilket førte til den konklusion, at e-cyklister har en tendens til at være mere risikovillige, og at e-cykler primært bruges til pendling (formodentlig mindre risikabelt end sportscykling, der tidligere har domineret cykelscenen i England). Resultaterne har ført til, at Bikmo har reduceret deres præmier for e-cykler med 25% “i et forsøg på at tilskynde til udbredt optagelse af elektrisk-assisteret ridning.

Interessant siger Bikmo, at tyveri ikke nødvendigvis er et så stort emne, som folk måske tror: undersøgelsen fandt, at e-motorcyklister stadig var fem gange mere tilbøjelige til at hævde for utilsigtet skade end en stjålet cykel, med tyveri ranking som den fjerde mest almindelige årsag til et krav.

e-Micromobility

Portland tilføjer 1500 nye eBikes til Bike Share-skema

1.500 nye e-motorcykler er på vej til Portland

Fra Bike Portland websted:

‘Portland Bureau of Transportation har annonceret en ny 5-årig kontraktforlængelse for Biketown-cykeldele-systemet. Kontrakten opretholder partnerskaber med Lyft og grundlægger sponsor Nike og vil gå foran byrådet til godkendelse den 22. juli.

Kontrakten betyder, at vi kan forvente en større udvidelse, der inkluderer en helt ny flåde på 1.500 pedalassisterede elektriske cykler med en tophastighed på 20 km / h. Det nye system vil blive startet i september med et serviceområde, der vil omfatte øst Portland, Jade District, dele af Lents, Gateway og mere. ‘

Ny eBike-aktieordning til UK’s Watford

Beryl e-cykel i brug

Watford er den første by, hvor folk nu kan bruge Beryl at dele e-cykler. Beryl startede i 2012 med at fremstille bycykelprodukter, men har siden forgrenet sig til at køre cykel-aktieordninger i byer i det sydlige England. Tidligere gjorde disse ordninger ikke-e-cykler tilgængelige til brug for offentligheden, men nu signaliserer Watford-ordningen en overgang til e-bike-andel.

Oprindeligt vil 25 e-cykler være tilgængelige i Watford med planer om at rulle 75 mere ud i de kommende måneder. Der er allerede mere end 200 ikke-elektriske Beryl-cykler i brug over Watford.

E-kickscooter Deling Voi In Profit

Efter de seneste uslebne tider, elektriske kickscooter-delingsordninger har haft fans af denne praktiske transportform muligvis at blive hørt for at høre nyheder fra Sverige. Det er her Voi Technology er baseret og Electrive rapporter Virksomheden er ‘på vej til at opnå en årlig fortjeneste i 2021 efter at have været jævn i juni. Det er det første store firma, der deler elektrisk scooter, der gør det. ‘

Infrastruktur

Hvordan føderale infrastrukturinvesteringer kan hjælpe Bike Boom

“Væsentlige budgetforhøjelser til føderale programmer ville hjælpe med at bygge cykelstier, stier og tilsluttede mobilitetsnetværk” siger People for Bikes og har arrangeret et webinar til 30. juli for at hjælpe med at fremme en sådan aktivitet.

Den 1. juli godkendte det amerikanske repræsentationshus en fejrende infrastrukturpakke på 1,5 billioner dollars, hvoraf næsten 500 milliarder dollars ville være afsat til transportprojekter i de næste fem år. ”Deltag i vores webinar den 30. juli kl. 12 MT for at lære mere om Parlamentets forslag til transportinvesteringer og hvad nye politikker og finansiering ville betyde for cykelindustrien, øge kørestyret og det voksende momentum bag den nuværende cykelbom. Mens vejen til at blive lov er lang, deler vi, hvordan du kan gribe ind og hjælpe med at skubbe efter cykler med os hvert skridt på vejen ‘siger PfB.

Tilmeld her.

Sustrans Cut UK’s National Cycle Network med 25%

The Guardian rapporterer, at Det Forenede Kongeriges National Cycle Network (NCN) har mistet næsten en fjerdedel af sine 16.000 miles af UK-dækkende cykel- og vandreruter som en del af en løbende plan for at forbedre sikkerhedsstandarder. Nogle af Storbritanniens foretrukne cykelruter i lang afstand, inklusive Coast to Coast (C2C) fra Whitehaven til Tynemouth, vil nu ikke længere være en del af det officielle netværk, fordi det har en hurtig strækning på 4,5 m på vej over Hartside Pass i Cumbria.

eBike Biz & eBike lov

Tern eBikes Pass tyske eCargobike standardtest

Terns HSD har gennemgået et nyt lastcykelspecifikt testregime

Urban mobilitetsspecialist, Tern, annoncerede, at dens GSD- og HSD-elektriske cykler er blandt de første, der passerer og endda overstiger en ny international godssikkerhedsstandard. På trods af deres popularitet i Europa og ud over dette blev lastcykler aldrig inkluderet i tidligere internationale sikkerhedsstandarder, såsom ISO 4210-standarden for by, trekking, ung voksen, bjerg- og racercykler eller EN 15194-standarden for e-cykler. Men tingene ændrer sig. En ny tysk standard (DIN 79010: 2020-02 Cykler – Transportcykler og lastcykler) trådte i kraft tidligere på året og blev den første til at specificere testmetoder og sikkerhedskrav for elektriske og ikke-elektriske lastcykler.

GSD og HSD har begge bestået denne standard til deres angivne vægtvurderinger. Faktisk har Tern gået ud over DIN-standarden og brugt EFBE Tri-Test til lastcykler, der bygger på den tyske standard, men tilføjer proprietære maksimale og overbelastede teststadier til testsekvensen defineret i DIN 79010 for at verificere, at produktet holder enestående spidsbelastning ved kanten af ​​design. Det sikrer også, at cyklen forbliver sikker, selv når den skubbes ud over dens grænser og ikke risikerer rytternes eller passagerernes sikkerhed, når de er overbelastede. Tri-testen inkluderer 10 forskellige rammestresstest. Ved at kræve, at en enkelt ramme består alle 10 test, overføres enhver skade forårsaget af en test til de resterende tests.

Calling Bike Industry Execs

People for Bike’s fakturerer deres kommende industrikonference:

‘Bicycle Leadership Conference (BLC) er verdens førende konference for ledere af cykelindustrien. Dette er muligheden for at netværk og forme cyklens fremtid. Deltag i inspiration og uddannelse om emner som: opretholdelse af cykelens hidtil uset fremdrift, adgang til e-cykel, teknologi og de nyeste datatrends og mangfoldighed, egenkapital og inkluderingstræning til din virksomhed.

Du kan registrere dig her.

Europæiske eBike-produktionsrapporter med 60% stigning

Idet e-cykelindustrien i mange dele af verden krymper for at komme i gang igen i kølvandet på fabrikkens lukninger og vanskeligheder med forsyningskæden kommer en opmuntrende rapport fra Cykel Europa. De fortæller os, at ‘Produktionen af ​​pedalassistente e-cykler i Europa vokser i hurtigt tempo: Fra 2018 til 2019 udgør stigningen i enheder næsten 60%. Dette blev rapporteret af Confederation of the European Bicycle Industry (CONEBI) i deres årsrapport. Sammenlignet med 2018 steg produktionen i 2019 af cykler og e-cykler kombineret med 11%, hvilket viser den store virkning af e-cykelbommen. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

[ad_2]

Source link

Leave a Reply