[ad_1]

I disse uger nyheder:

 • Ny Yamaha eRoad-cykel på 28 km / t
 • Crosscountry og Downhill eMTBs fra Mountain Bike Specialist Niner
 • Vekkit letvægts eftermonteringssæt fra Polen
 • Vittorias nye grafinedæk
 • Hvad pakker du til en eBike-rejse?
 • Elektrisk monowheel verdensrekord
 • ‘Gratis’ eBike-brug til Nord-Londonere
 • Batteriteknisk opdatering
 • Cargobike Boom i Europa

Nye eBikes og eBike-systemer

Ny Yamaha Civante – En 28 mph eRoad Bike

Klasse 3 e-cykler er tilladt med en topassisteret hastighed på 28 km / h i USA. De er populære for dem der føler 20 mph grænsen for klasse 1 og klasse 2 e-cykler er utilstrækkelig. Den større hastighed betyder naturligvis, at du går længere, hurtigere. Ulemperne er:

 • Adgang til alle cykelstier kan være begrænset, så du kan finde ud af, at du blander mere med biltrafik
 • Kortere batteriområde og levetid på grund af de større strømkrav på batteriet for at nå de øverste understøttede hastigheder

På trods af eventuelle ulemper, Yamaha har annonceret lanceringen af ​​en ny klasse 3 e-cykel Civante eRoad-cykel. Den ser også temmelig lys ud og hævder at være en under 20 kg e-cykel på trods af at han har pakket en kraftfuld PWSeries SE midtdrevsmotor og et 500Wh batteri. Der er også 20 derailleurhjul og LED-lys og hydrauliske skivebremser. Der er også monteringspunkter for rack og fender.

Niner lancerer nyt eMTBS

Amerikansk brand Niner der er begyndt at producere 29 w-hjulede mountainbikes tilbage i 2005, indtaster en verden af ​​e-mtbs med to nye modeller. RIP e9 og WFO e9 har forskellige hjulstørrelser og ophængning. Begge modeller har Bosch Performance Line CX midterdrevs øverste ende og store 625 Wh powertube-batterier integreret i rammen, men let aftagelige.

RIP e9 er udråbt som en ‘allrounder’ e-mtb med 150 mm kørsel på den forreste luftophæng og 150 mm bagkørsel, 29 ″ dæk, 25,2 kg krævet vægt og en RRP på US $ 5995 / € 5.999.

WFO e9 er en downhill emtb med 180 mm kørsel på den forreste luftophængsenhed, 29 bageste og 27,5 ″ forhjul, 25,2 kg krævet vægt og en prispris på 6295 US $ / 6.499 €

Her er Niner’s eget resume:

Vekkit eBike Kit

Det polske firma Velotton er kendt mere for cykeltasker. Men de har nu diversificeret sig i, hvad der ser ud til at være et meget minimalistisk eftermonteringssæt til e-cykler Vekkit. Det indeholder kun tre hovedkomponenter; batteri, fornavmotor og trådløs sensor, der fastgøres til pedalhjulet.

Det har en påstået samlet vægt på kun 3 kg, med priser startende fra € 535. Vekkit siger, at de har muligheder for bycykler, turneringscykler og mapper. Elektrisk hjælp er begrænset til europæiske specifikationer på 25 kmh, men Vekkits websted antyder, at de vil blive sendt til mange lande globalt, inklusive USA. Her er en video, der viser en tidlig prototype af Vekkit:

Cykeltilbehør

Vittoria lancerer eBike-dæk med Graphene

Ebiketips-rapport ‘Dækeksperter Vittoria har lanceret deres første e-cykeldæk-sortiment og hævder dristigt, at de faktisk kan forlænge din batterilevetid. Dette er takket være grafenforbindelsen, der reducerer rullemodstanden, siger Vittoria, og de hævder også, at ‘E-Tire’-serien er den mest robuste konstruktion, de nogensinde har udviklet til ultimativ punkteringsmodstand.’ De forskellige dækmodeller er rettet mod by-, langrends-, trail- og enduro-ridning.

Vittoria hævder, at dækkene på grund af reduceret rullemodstand kan udvide e-cykelområdet. Graphene er et mikroskopisk tyndt lag grafit og blev opdaget i 2002. I de senere år har det fundet vej til dækteknologi og mange andre produkter, hvor dets styrke og termiske og elektriske ledningsevne siges at være nyttige. Men ved at holde sig til dæk erfarne kørere hos mtbr ligesom netop dette grafenforbedrede MTB-dæk så dette ser ud til at være en teknologisk udvikling, der er værd at holde på din e-cykelradar …

Blive inspireret

Hvad ville du tage på din eBike Tour?

Et evigt spørgsmål i e-cykelverdenen, da det naturligvis afhænger af rytteren, turen og e-cyklen! Der er dog nogle gode tip og tricks i denne video, der viser, hvad en e-cykelrytter tog på en tur omkring Mount Adams i delstaten Washington. Jeg elsker især udseendet på vandflasken, der fungerer som en lanterne!

Prøv ikke dette hjemme – Elektrisk monowheel-hastighedsrekord (i øjeblikket 72 km / h)

Et team af ingeniørstuderende ved Duke University arbejder på at bryde den hurtigste monowheel-rekord med et elektrisk monowheel.

Flere detaljer her.

eMicromobility

‘Gratis’ eBike-forsøg i London

Intelligent transport rapporter at der nu er i gang en retssag med 200 dokke-delte e-cykler-retssager med yderligere tusind e-cykler, der angiveligt skal rulles ud over det centrale London i de kommende måneder.

HumanForest står bag ordningen, der tilbyder 20 gratis minutters ridning pr. dag og ingen oplåsningsgebyr. Når de 20 gratis minutter er opbrugt, opkræver ordningen 12p pr. Minut af brug.

Batteriur

Mere kapacitet på vejen?

Alle, der laver eller kører en e-cykel, ønsker mere batterikapacitet uden vægtforøgelse – med andre ord mere energitæthed. Da denne klare video om emnet viser, at stigningen i energitæthed i de senere år har været nede til bedre fremstilling og design af batterier snarere end et grundlæggende fremskridt inden for batterikemi. Energitætheden forbliver fast omkring 250Wh pr. Kg-mærket.

Men ændringer kan være i horisonten. Videoen skitserer muligheden for et solidt batteri fra Toyota i 2025 med en påstået 350Wh pr. Kg energitæthed, skønt elektriske køretøjer snarere end e-cykler vil være de første modtagere. Mere skal du straks passe på lanceringen af Teslas batteridag den 15. september – forbedringer af energitæthed og levetid kunne være i rørledningen.

eBike Biz

Euro Cargobike Boom

Bike Europe rapporterer det ‘Det EU-finansierede CityChangerCargoBike-projekt har frigivet centrale resultater af den første europæiske cargo Bike Industry Survey. 38 lastcykelmærker bidrog med data anonymt, hvilket afslørede mange positive for Europas lastcykelindustri, inklusive en forventet markedsvækst på 53% i 2020.

Resultaterne af undersøgelsen, koordineret af cargobike.jetzt, viste, at i 2019 voksede salget af lastcykel af deltagere i undersøgelsen med ca. 60%. Og på trods af tidspunktet for undersøgelsen under nedlukningen af ​​Coronavirus i maj, forventer de en fortsat hurtig stigning på 53% for 2020 op til over 43.000 solgte enheder. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

[ad_2]

Source link

Leave a Reply