[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • At køre roligere veje under Coronavirus
  • NYC legaliserer eBikes
  • Aventon & EVELO Doner medicinsk udstyr
  • Salg op til Raleigh og Insynch i England
  • Program for leje af el-cykelfirma
  • Hummingbird eFolder Oversigt
  • Bliv inspireret af rejseideer
  • eCargo-leverancer i London
  • Og meget mere!

Opdatering om coronavirus

Roligere veje under krisen

Støjsvagere veje under pandemien kan være en ting, der er at tilskynde folk til fods, cykel og e-cykel og hjælpe salg af cykler og e-cykler, som man kan se i de følgende historier.

Bare for at give et eksempel antages det, at motoriserede ture er faldet med ca. 80% i Los Angeles, siden martsbegrænsningerne blev annonceret.

Nogle steder er der gået længere og lukket veje for at muliggøre en mere sikker træning og mere effektiv social afstand. Denver Post rapporterer, at:

‘Dele af adskillige Denver-gader vil lukke til køretøjer lørdag for at give mulighed for fodgængere og cykeltrafik, når beboerne overvåger byens uges lange ophold i hjemmet for at bekæmpe spredningen af ​​coronavirus, sagde byens embedsmænd i en udgivelse.

”Vi vil opfordre folk til at komme udendørs for at hygge sig,” sagde borgmester Michael Hancock i en video, der blev sendt på Twitter. ”Uanset om du går, tager en dejlig joggingtur eller en dejlig cykeltur, gør os alle en fordel: Øv dig på fysisk afstand. Det er ekstremt vigtigt, uanset hvilken gade eller vej du er på; det er vigtigt, at vi praktiserer disse retningslinjer. ‘

I New Zealand har regeringen lanceret en pilotfond på $ 4,1 mio. For at omfordele vejpladsen til vandrere og cyklister, der nu bruger vejen til at hjælpe til social distancering, mens de er ude med at træne.

Nogle har påpeget, at nedlukningen faktisk er et stort globalt eksperiment med at fjerne motoriseret trafik fra gaderne.

For eksempel luftkvaliteten er enormt forbedret mange steder i verden, da smog og forurening dramatisk faldt.

BBC rapporterer også at forskere fra Colombia University i New York City mener, at sidelinjen af ​​mange af verdens biler allerede har bidraget til en 50 procent reduktion af drivhusgasser sammenlignet med samme tid sidste år.

Den samme BBC-rapport giver også en stemme til dem, der argumenterer for, at enhver post-virus-regeringsinvestering for at få økonomien i gang igen skal være vedvarende baseret på ikke fossil brændstofbaseret – en fejl begået med stimulansindsats efter det sidste finanspolitiske kræs i 2008/9.

Hvis det kunne gentages i løbet af de kommende år gennem fremskridt med let elektrisk køretøjsteknologi snarere end de forfærdelige omstændigheder ved et virusudbrud, ville lignende dødbringende sygdomme, alle relateret til luftforurening, falde – som beskrevet i denne interessante Now You Know-video:

Slutningen af ​​New Yorks kamp for at holde eBikes væk fra gaderne?

Electrive rapporter at ‘New York City officielt har legaliseret brugen af ​​pedelecs op til 20 km / h, e-cykler op til 25 km / h og elektriske spark scootere op til 15 km / h tophastigheder. Dette ser ud til afslutningen på New Yorks kamp for at holde elektriske cykler væk fra gaderne. Sidste måned blev der vedtaget en midlertidig foranstaltning, der gjorde det muligt at bruge e-cykler under Covid-19-krisen, og nu er foranstaltningen blevet permanent. ‘

New Yorks lokaliteter har nu muligheden for selv at bestemme, hvordan de lette elektriske køretøjer skal reguleres. Dette betyder, at dele af elektriske scooterfirmaer som Bird and Lime bliver nødt til at søge individuel tilladelse fra lokaliteterne, inden de starter operationer der.

Regningen kategoriserer små elektriske køretøjer (PLEV) i tre afdelinger: Klasse 1 er pedalassisteret uden gaspedal (pedelec); Klasse 2 er gashåndteret med en maksimal hastighed på 20 mph (e-cykel), og klasse 3 er gassdrevet med en maksimal hastighed på 25 mph. Elektriske sparkescootere skal have deres tophastighed lukket ved 15 km / t, og hjelmkrav er også på plads for kørere i klasse 3-køretøjer.

Flere detaljer også her.

Aventon donerer masker til hospitaler

eBike-producenten Aventon har været i kontakt med at sige:

Aventon Cykler, en Ontario, Californien-baseret e-cykelproducent og -forhandler, giver tilbage til samfundet ved at donere tusinder af kirurgiske masker og N95-masker til to hospitaler i Los Angeles-området i nød.

Luis Razo, chef for operationer ved Aventon Bicycles, siger, at samfundet har støttet virksomheden, så nu er det tid til at give tilbage – 4.000 kirurgiske masker og 1.000 tusinde N95-masker – til Loma Linda University Medical Center og Pomona Valley Hospital Medical Center, hvor forsyninger kører kort.

Virksomheden donerede også 2 E-cykler til Loma Linda University Medical Center. Det er en personlig mission for Luis Razo. Hans kone Gracie er en RN på Loma Linda Hospital på frontlinierne af denne pandemi. ‘

EVELO har GoFundMe-side til PPE

Med deres produktionsforbindelser har EVELO startet en kampagne for at købe beskyttelsesudstyr til medicinske arbejdere der mangler.

Boris Mordkovich, administrerende direktør for EVELO forklarer, ”Vi er startet EVELO tilbage i 2011, og i løbet af de sidste 9 år har vi samarbejdet med en række leverandører og fabrikker i Kina og Taiwan for at producere el-cykler og andre produkter til vores virksomhed og vores kunder .

Heldigvis har vores leverandører for nylig givet os adgang til at bestille det meget nødvendige personlige beskyttelsesudstyr direkte fra fabrikker i Kina og Hong Kong og fået det sendt til USA

Forsyningerne kan generelt bestilles og leveres til USA inden for 2 uger. Som sådan ønsker vi at bruge vores adgang til pålidelige leverandører til at købe det personlige beskyttelsesudstyr og distribuere det til lokale medicinske fagfolk, der har behov. ”

Brompton Gå direkte til kunde

Retail Gazette rapporter at Brompton, der laver regelmæssige og elektriske foldecykler, har lanceret en ny service direkte til hjemmet som en del af en prøve for at give kunderne mulighed for at købe cykler direkte fra fabrikken. Forsøget er iværksat på grund af øget efterspørgsel efter levering til hjemmet under coronavirus-krisen.

Jul i påsken til InSync og Raleigh

Det engelske BikeBiz rapporterer, at salget af cykler for begge InSync og Raleigh har set et stort løft efter koronaviruslåsen i de seneste uger med; hos Raleigh er børnecykler over 800% højere end året før, og e-cykler viser også stærk vækst, mens InSync siger, at salget er på juleniveau.

Sidste uge lancerede Insync Bikes en rabataftale for NHS og nødhjælpsansatte for at købe en række e-cykler og landevejscykler. Chef for europæisk operation, Eddie Eccleston sagde, at serien tilbydes for at hjælpe NHS og nødhjælpsansatte med at gennemføre essentielle rejser og pendle til arbejde, i stedet for at risikere infektion på offentlig transport, samt for at holde sig i form og styrke immuniteten.

Eurobike mediedage annulleret

På grund af Corona-krisen og de deraf følgende begrænsninger har den enorme messe og mødested for e-cykelvirksomheder fra hele verden, der er Eurobike, besluttet, at mediedagene i Sölden og Frankfurt / Main ikke finder sted.

Det vigtigste Eurobike-begivenhed 2.-5. September 2020 ‘arbejdes der stadig med fuld forpligtelse’, men en ny dato kan annonceres, hvis Eurobike ikke kan finde sted i september som planlagt.

Nye eBikes & eBike-systemer

Ny Hummingbird Electric Video

Mens Hummingbird Electric er en nyere snarere end en splinterny e-cykel denne video fra Now You Know er ny og giver en dejlig oversigt over den ekstremt lette mappes hovedfunktioner.

Blive inspireret

Kom omkring med Bikabout

Hvis du planlægger at besøge nogle byer med din e-cykel, når virussen er forvist, ser Bikabout ud som en god ressource.

Der er en mine af oplysninger, fra tager din cykel på Amtrak (nogen derude, der har taget e-cykler på Amtrak? EBR vil meget gerne høre fra dig ..) til bedste by- og byruter i USA.

Ny lejeforretningsmulighed fra Electric Bike Company

The Electric Bike Company har været i kontakt for at fortælle om deres nye lejeprogram, alt sammen forklaret her:

https://www.youtube.com/watch?v=n_hAH4JzEFk

Flere leverancer af eBike end Van Finds London Logistics Firm

Absolut var et traditionelt firma med mand og van kurerer, der opererer i det centrale London, men henvender sig nu i stigende grad til fordelene ved e-cargobikes som beskrevet i denne Forbes-artikel.

For at citere artiklen:

”Vores varevognkørere gennemsnitligt mellem 10 og 12 leveringer om dagen, mens e-cargobike-ryttere kan udføre mere end 30 leveringer om dagen,” sagde Doug Hutchinson, chef for Absolut Sameday, et kurerfirma i Central London. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply