[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • Ny trin-gennem RadRover eFat Bike
  • Merida eAdventure Bike
  • Christini firehjulstræk
  • Køleskab eCargo Bike
  • Cowboy & Modmo-opdateringer
  • National Parks eBike-opdatering
  • Inspirerende eBike-ture for 2020
  • Solar eBike Parkeringspladser
  • eCargo-cykler til Irish Postal System
  • Og meget mere!

Nye eBikes & eBike-systemer

Nyt RadRover-trin gennem

Rad Power Bikes har annonceret en yderligere model til deres serie for 2020, RadRover Step-Thru.

Som den originale RadRover har den store 4-tommers fedtdæk og en 750 W-hubmotor, men denne nye model, som navnet antyder, er også en lettere at komme af og på med trin gennem ramme-design.

Fendere er nu inkluderet som standard, og der er et nyt Halo-lys for bedre synlighed.

Vi gennemgik den originale ikke-trin gennem version af RadRover her og her.

Det vil sælge for $ 1.499. For forhåndsbestillinger og andre nyheder om opdateringer til eksisterende Rad Power Bikes-modeller, se her.

Meridas nye eBIG Tour

Merida er en af ​​de største e-cykelproducenter i verden, og de har for nylig annonceret, hvad der ser ud til at være en af ​​de mest alsidige e-cykler derude, da det kombinerer mange komfort ‘trekking’ funktioner med e-mtb funktioner, der giver mulighed for masser af off-road eventyr også.

Som deres blurb siger ‘Med en ramme, der er baseret på eBIG.NINE og en mountainbike gaffel såvel som MTB dæk, giver cyklen en mere behagelig ridefølelse end en trekking cykel, men er samtidig udstyret med skærme , transportør og lys. Cyklen er den bedste måde at komme fra A til B eller gøre dine vandreture sjovere, men med den ekstra viden om, at du kunne tage MTB-stien som en genvej, hvis du vil. ‘

Ingen tvivl om, at Shimano-mellemmotor og 504Wh-batteri vil fungere godt, og der er også gode designfunktioner, ligesom rammeintegrationen af ​​batteriet og bagagerumets integration af baglyset.

Rammen har et øverste rør, men det er meget lavt anbragt, hvilket gør det let at komme af og på.

UK detailhandel £ 3250.

Overflade 604 Shred Testing og gennemgang

Den nye Surface 604 Shred emtb del 1 anmeldelse er nu offentliggjort.

Denne klasse 3 eMTB har nogle interessante funktioner såsom 28 mph drejningsmoment sensor baseret pedalhjælp, gasspjæld til 20 mph, 2 batterimuligheder og store 27,5 ″ x 2,8 ″ off road dæk.

Nogle af specielle højdepunkter er en 500 watt Bafang gearet bagnavmotor, et lagerbatteri på 48V 10,4ah (14ah valgfrit), Tektro Dorado hydrauliske skivebremser og en SRAM X5 drivetrain.

Basisprisen $ 2.099 inkluderer gratis forsendelse.

Christini Fat E-cykler

Vi har præsenteret de virkelig unikke Christini AWD (alle hjulstræk) e-cykler for ganske lang tid siden, men i 2019 så de følge med tiden ved at lancere mid-drive versioner som denne Fat E-5 Ultra.

Ved hjælp af et genialt system til tilslutning af drivstænger og gear kører motoren ikke kun baghjulet, som du kunne forvente, men forhjulet også.

Se denne video for at se den i drift under den type forhold, den var designet til:

Storbritanniens EAV-lancering køleskab med E-fragt

Electrive rapporterer, at ‘engelsk opstart EAV (Electric Assisted Vehicles) har lanceret en fuldt temperaturstyret eCargo-cykel. EAVcool Cargo er designet til bylevering af kølet eller frossent gods i en kontinuerlig koldkæde og er en specialbygget firemålscykel med nulemission.

Udviklet med producenten af ​​kølede køretøjskonverteringer Solomon Commercials …. (det har) to helt uafhængige bagerste temperaturstyrede rum til frosne (ned til -18) eller kølet gods.

Den lille og manøvrerbare størrelse af denne EV giver dette leveringskøretøj adgang til områder med høj densitet, hvilket kræver mindre plads og energi end en lastbil eller varevogn.

Producenten har designet den køleelektriske lastcykel specifikt for at imødekomme de aktuelle udfordringer for leveringsfirmaer i byerne og allerede lanceret varianter til andre leveringstyper i august i år.

E-cykler og nationalparker

E-cykel Ruleing Wrangle fortsætter med yderligere retssager

EBR har entusiastisk rapporteret om de mange nye muligheder for e-cykeltilgang i amerikanske nationalparker efter udstedelsen af ​​et memorandum i sommeren af ​​det amerikanske indenrigsministerium om, at e-cykler skal behandles som almindelige ikke-assisterede cykler angående Nationalpark adgangsrettigheder.

En juridisk udfordring fra offentlige medarbejdere med hensyn til miljøansvar PEER er fulgt, og nu rapporterer Press Herald, at ‘to regelmæssige besøgende af Acadia National Park er tilsluttet en retssag, der udfordrer Nationalpark Service og Department of the Interior beslutning om at tillade “e-cykelbrug i hele National Park System. ”

Ifølge retsdokumenter er de, der deltager i retssagen, Phyllis Koenig og David Perel, et gift par fra New Brunswick, NJ, der har ferieret i Acadia i 25 år.

Den juridiske udfordring synes at være argumenteret på grundlag af processer og juridiske tekniske forhold snarere end at bestride fordele og ulemper med at lade e-cykler gå, hvor almindelige cykler gør.

Som det fremgår af artiklen, baserer sagen sine argumenter på sin overbevisning om, at ‘National Park Service-embedsmænd, der tog beslutningen om at tillade e-cykler i parkerne, aldrig blev ordentligt bekræftet til deres holdninger, og derfor manglede myndighed til at tage denne beslutning . I sagen anføres det også, at beslutningen blev truffet uden korrekt miljøanmeldelse. ‘

Dette er den anden retssag mod at tillade e-cykler på nogle ikke-motoriserede stier i de sidste to måneder.

En gruppe af trail- og skovforkæmpere sagsøgte US Forest Service i oktober for at have tilladt klasse 1 e-cykler på ikke-motoriserede stier i Tahoe National Forest i Californien uden først at gennemføre en offentlig undersøgelse.

Mens Department of Interior overvåger NPS, har Landbrugsministeriet jurisdiktion over skovvæsenet.

Der er også yderligere kontroverser om nationalparkerne, da E&E News rapporterer, at ‘National Park Service har opløst en branche-domineret rådgivende gruppe for el-cykler, efter at en advokatsorganisation klagede over, at den overtrådte føderal lov.

Offentlige medarbejdere for miljøansvar (PEER) sagde, at E-cykelpartner- og agenturgruppen ikke overholdt føderale gennemsigtighedskrav, fordi parktjenesten aldrig gav offentlig meddelelse om sine møder. ‘

Blive inspireret

E-cykelture til 2020

Forbes har fremhævet fem lokkende lydende nye e-cykel-ferier, der vil blive tilbudt af e-cykelselskaber i 2020:

Vancouver-baserede BikeHike Adventures tilbyder deres første dedikerede e-cykeltur, Kroatien til Montenegro, en 8-dages tur med e-cykel, der dækker det vestlige Balkan.

Butterfield & Robinson afslører deres første e-cykeltur i 2020. Alsace E-Biking turen starter i Strasbourg og følger den berømte Route des Vins og til den smukke Colmar gennem den utrolige natur i Vogesbjergene.

Deluxe cykeludstyr DuVine Cycling & Adventure Co tilbyder kun en e-cykeltur med deres underskrevne Provence Bike Tour. Det er seks dage med vin, oliven og lavendelmarker i Luberon-området.

Det østrigske firma Edelweiss vil lede dig gennem Norge på deres Telemark-tur, der beskrives som en blanding af gletschere, gedepladser og stavkirker!

H + I Adventures tilbyder nogle temmelig udfordrende forlystelser rundt om i verden, herunder deres E-MTB Tour i Schweiz, hvor du kører gennem Graubünden-regionen ved hjælp af enkeltsporede stigninger og nedkørsler, switchbacks, klipper og rødder og ægte backcountry-eventyr, der inkluderer at tage IMBA Epic Trail.

Borgmester i Bristol overtager e-bike Challenge

Bikebiz rapporterer, at Marvin Rees, borgmesteren i Bristol, har lykkedes med at gennemføre den udfordring, som den britiske e-cykelproducent Volt har lagt ham:

‘Volts e-cykel-udfordring – at cykle til så mange af hans mayoraliske forpligtelser over en to-ugers periode som muligt. Marvin Rees afsluttede udfordringen i sidste uge, og i løbet af perioden havde cyklet til og fra arbejde hver dag, samt ridetur til alle aftaler i Bristol, bar en. ‘

eTech

Solcelledrevet eBike-parkering

Bike Europe detaljer, hvordan ‘Solar Bicycle Parking Facility er en ny udvikling af ECOpro Technology BV, en hollandsk producent af præfabrikationssystemer og specialist i soltag.’

Der er indlysende applikationer til e-cykelparkering og opladning.

eCargo Watch

eCargo Bikes for Irish Post

Cycling Industry News har afsløret, at Irlands statsejede posttjeneste vil skifte mod brug af en elektrisk lastcykelflåde for at opnå effektivitetsgevinster, har CI.N lært.

Den store skala, som den irske specialforhandler og distributør GreenAer landede, vil oprindeligt se omkring 138 bagladede Radkutsche-lastbiler, der distribueres til posttjenesten med efterpleje leveret af specialisten.

CIN tilføje ‘… udrullingen begynder oprindeligt i Irlands største byer, med Dublin, Galway, Cork og Limerick alle tidlige modtagere. Hver af disse større byer vil oprindeligt være vært for en elektrisk lastcykelflåde på omkring fem enheder, mens mindre byområder begynder med op til tre.

Infrastruktur

Fakta om cykeldeling deles

Dette er en temmelig ligetil Forbes-artikel, der er et anmodning om mere sammenføjet cykelinfrastruktur i byer og mere cykelandele og e-cykeldelingsordninger for at bruge den.

Det fortæller os, at prognoserne er for ‘mere end 130 millioner enheder, der er solgt globalt mellem 2020 og 2023,’ tilføjelse ‘Antallet af cykeldelingsmuligheder i byer rundt om i verden er fordoblet siden 2014, og antallet af cykler, der er i drift er steget tyve gange.

Det er også et anbringende om at kontrollere carbonhydriddrevne biler i bycentrene, hvori det anføres ‘at tvinge virksomheder til at stoppe med at gøre dem, være fornuftige, når omkring 8,8 millioner mennesker i verden hvert år dør af sygdomme relateret til luftforurening.’

E-cykel Biz

Cowboy smadrer Crowdfunding-mål

BikeBiz beskriver denne supersnelle succes med e-cykel crowdfunding:

‘Bruxelles-baseret opstart Cowboy har overgået sit 1,4 mio. EUR crowdfunding-kampagnemål på kun 12 minutter og samlet et samlet beløb på 3,2 mio. € … crowdfunding-kampagnen er nu åben for offentligheden, hvilket betyder, at indtil 10. januar 2020 har individer mulighed for at investere 20 € og derover i Cowboy. ‘

Modmo opstart

Silicon Republic rapporterer om den futuristiske udseende e-cykel-opstart, Modmo, der er beregnet til at indeholde en berøringsskærm indbygget i styret, der kører Android og viser navigation-for-sving-navigation, så du kan se Google Maps plus en rammeintegreret GPS.

Forvent ikke at se det snart dog; målet er til sidst at samle € 400.000 i ‘engleinvestering’ for at betale for den endelige værktøjsmulighed og brugerdefinerede dele, der er nødvendige for at masseproducere en Modmo-cykel.

Commodule åbner Estlands fabrik

Telematik er det område, hvor transportteknologi møder informationsteknologi og især gør lette elektriske køretøjer i stand til at kommunikere og reagere på andre informationssystemer (som f.eks. En e-cykelbrugers mobiltelefon).

Commodule er specialister på dette område og åbner en ny fabrik i Talinin, Estland. De har annonceret:

‘Comodule, et firma, der har tilsluttet over 150.000 elektriske køretøjer til internettet, besluttede at bygge en fabrik hovedsagelig på grund af den høje efterspørgsel efter internet af ting (IoT) -produkter til elektriske scootere og cykler. Det gør det muligt for Comodule at producere op til 20.000 telematikapparater om måneden … Fabrikken, der ligger tæt på Comodule-hovedkvarteret i Tallinn, Estland, vil begynde at producere telematikelektronik, som vil blive tilsluttet eller sat inde i køretøjerne for at forbinde den til internettet og aktivere tjenester som e-cykel eller e-scooter deling. Forbløffende var fabrikken og produktionslinien bygget på mindre end et år. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply