[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • Nye funktioner til tern GSD
  • Pinarellos nye by eBike
  • Lettere motorsystemer fra Mahle og Yamaha
  • Hollandske rundkørsel til Cambridge, UK og hollandsk cykelopbevaring til London
  • Simon Cowells ryg og hans ikke-eBike
  • Genbrug af batteri
  • Dorel Salgetal

Nye eBikes og eBike-systemer

Nye funktioner til tern GSD

Tern har netop bebudet lanceringen af næste generation af GSD, deres flagskib 20 ″-hjulede longtail e-cargobike. Tern siger, at “den nye GSD forbedres med den foregående iteration og tilbyder en stærkere, stivere og endnu mere stabil ramme, der er i stand til at transportere op til to børn eller en voksen passager plus dine dagligvarer.”

Andre nye funktioner inkluderer en mere kraftfuld motor, nyt design af dobbelt kickstand, forgaffelgaffel, integrerede fodplader, Rohloff navudvekslingsmulighed, bedre høj ryttergeometri og nye bagageindstillinger.

Lanceringen er også rettidig i lyset af EBR’er nyere funktion på e-cykler til tungere ryttere. Tern har samarbejdet med EFBE Prüftechnik, et af Europas førende laboratorier for cykeltestning, for at teste GSD ved hjælp af EFBE Tri-Test, der er baseret på den nyligt annoncerede tyske lastcykelstandard. GSD har bestået Tri-testen op til den påståede belastningsgrænse på 440 lb, hvilket betyder, at cyklen ikke kun opfylder, men overstiger den nyeste tyske lastcykelstandard.

Den nye GSD-opstilling inkluderer tre modeller fra $ 4599 i USA og fra £ 4499 i Storbritannien. Cykler begynder at ankomme i butikkerne i 4. kvartal 2020.

Pinarello går mod centrum med eTreviso

Pinarello er bedst kendt som producenter af landevejscykler par excellence. Dog har de allerede vovet sig ind i e-cykelverdenen med, naturligvis nok, en e-roadcykel (the Nytro) og en e-gruscykel (the Nytro grus).

Nu kommer en bycykel, eTreviso. Som Pinarellos Nytro modellerer eTreviso bruger letvægten Fazua motorsystem – selvudnævnt ‘letteste og mest diskrete motorsystem på markedet’. Ikke kun tilføjer hele systemet kun ca. 4,6 kg til cyklen, det er også næsten helt aftageligt, hvilket gør det muligt for cyklisten at vende tilbage til almindelig cykling, hvis de ikke har brug for elektrisk hjælp.

Selvom Pinarello siger, at cyklen er designet som en let e-cykel på grund af en hydroformet aluminiumsramme og kulstofgaffel, giver de underligt ikke en faktisk vægt. Specifikationen inkluderer rammeintegreret batteri, hydrauliske skivebremser, derailleur gearing, LED-belysning, behageligt udseende 2-tommer dæk på 700c hjul, mudguards, bageste pannier rack og kickstand.

Yamaha annoncerer deres letteste midtdrev endnu

Yamaha er en af ​​de vigtigste producenter af midtdrev til e-cykler af høj kvalitet, der findes i Europa og Nordamerika, sammen med Bosch, Brose, Panasonic og Shimano.

Bike Europe-rapport at Yamaha introducerer PWseries CE-drivenhed og det eksterne Crossover 500-batteri til modelåret 2021. Yamaha siger, at det har “skabt sin letteste, støjsvage og mest kompakte drivenhed – og et batteri, der giver øget alsidighed og praktisk.”

Den nye PW CE-midtdrev er vurderet til 250W med 50Nm drejningsmoment, og den nye enhed vejer kun 2,9 kg (coasterbremseversion), hvilket gør den til ‘den letteste drivenhed nogensinde skabt af Yamaha’, siger rapporten.

Mahle’s New Lighter Hub Drive

Fortsætter med temaet stadig lysere e-cykelmotorer, Mahle har netop frigivet detaljer om det nye X35 + -system baseret på en lille hubmotor. Sammen med et 245Wh rammeintegreret batteri og kontrolsystem udpeges den samlede vægt som kun 3,5 kg.

Et andet ‘extender extender’ batteri med 208 watt timer er også tilgængeligt, monteret vandflaske stil på sæderøret. Systemet har ingen skærm, men systemet har en app, som ryttere kan vælge at bruge, hvis de har brug for flere data, men systemet fungerer uden det.

Mahles eksisterende X35-system, også mærket som ebikemotion, bruges på et stigende antal lette e-cykler fra den slags Ribble og måske mest imponerende af alle Wilier, der siger deres Cento10 Hybrid e-roadcykel vejer kun 10,5 kg.

Blive inspireret

Mød Storbritanniens første ægte hollandske rundkørsel

Fodgænger- og cykelvenlige rundkørsler i hollandsk stil behøver ingen introduktion, hvis du har nydt de vidunderlige cykelforhold i Holland. De er et fælles træk i transportsystemet og lader cyklister og fodgængere prioritere frem for motorkøretøjer, hvilket gør deres rejse hurtigere og mere sikker. Nu har Storbritannien sin første rundkørsel i hollandsk stil i cykelvenlige Cambridge. Se …

Londons Carnaby Street har nu gratis sikker cykelparkering

I 1960’erne var Carnaby Street i London et ord for dagens mode. I dag er det et smart, fodgængende shoppingområde, og det har nu sit eget gratis ‘dobbeltdækker’ cykelopbevaring. Som Carnaby-webstedet rapporterer, er der plads til 50 cykler fra kl. 7 til kl. 21, og området kan prale af et 24/7 sikkerhedsteam og CCTV.

Berømtheder på eBikes

Simon Cowell går igen efter at have slået sig tilbage efter at have faldet en eBike (ikke)

Det britiske Daily Mail rapporter ‘Simon Cowell knækkede ryggen, da hans kraftfulde nye $ 21.500 elektriske cykel’ fløj op i luften og lavede en utilsigtet Wheelie ‘, efter at han træt af at skifte gear. Mediemogulen, 60, gennemgik seks timers operation for at indsætte en metalstang i rygsøjlen lørdag aften efter at være faldet fra sin nye Swind EB-01 elektriske cykel, som tidligere er blevet kaldt den ‘hurtigste cykel på jorden’.

Hans bedring ser ud til at gå godt, og han er ved at gå.

Lloyd Alter på Treehugger påpeger de almindelige misforståelser og fejlnumre, der forekommer i den populære presses rapportering af hr. Cowells ulykke, der er beskrevet af Daily Mail ovenfor:

‘”Det bankende hjerte af dette udyr er en elektrisk motor med 15 kW strøm.” det er 20 gange det maksimalt tilladte for e-cykler i Nordamerika, 60 gange grænsen i Europa. Det er blevet kaldt “den hurtigste cykel på jorden” – det kan klare 80 miles i timen eller fire gange klasse 1 eller 2-grænsen i Nordamerika, fem gange Euro-standarden. ‘

Han konkluderer helt med rette ‘Jeg ved, at e-cykler er relativt nye i Nordamerika, men disse journalister gør e-cykelindustrien en enorm bjørnetjeneste. I de næste 10 år vil vi høre, at e-cykler er farlige, “se hvad der skete med Simon Cowell.” Det er bare nødder. ‘

Batteriur

Hvor går Al Lithium hen?

Dette er spørgsmålet denne fremragende artikel om Singletracks spørger. Det tager dig gennem de forskellige metoder til at genanvende litium og se på påvirkningen på de områder, hvor det er udvindt, samt give et link til Canadas Call2Recycle hvor du kan finde ud af om lithiumgenvindingsfaciliteter i nærheden af ​​dig.

Et spørgsmål det ikke spørger, hvorfor kan ikke lithium-ion-batteriproducenter fremstille dem med udskiftelige celler? Mange e-cykelbatterier kan muligvis skrotes, fordi en enkelt celle er mislykkedes.

eBike Biz

Dorels stærke Q2 vækst – men lagrene løber lavt

Den canadiske-baserede Dorel er blandt andet en af ​​de største globale volumenproducenter af cykler og e-cykler. Bike Europe rapporterer ‘Dorel Industries Inc. rapporterer om en øget efterspørgsel efter alle typer cykler i løbet af andet kvartal af 2020. For ejeren steg salget af mærker som Schwinn, Mongoose og Cannondale dramatisk og blev opretholdt i hele kvartalet.’

Bike Europe rapporterede også ‘Som næsten alle andre i e-cykel- og cykelindustrien blev Dorel Sports konfronteret med en mangel på forsyning af visse modeller til trods for asiatiske leverandører, der genåbnede i februar, hvilket begrænsede salget. Som følge heraf faldt lagerbeholdningen markant, hvilket bidrog til vores samlede lagerreduktion i kvartalet. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

[ad_2]

Source link

Leave a Reply