[ad_1]

I denne uges roundup:

  • Santa Cruz Heckler eMTB
  • Trek’s nye 28 mph eRoad
  • Urwahn’s 3D-trykt eBike
  • M2S eFat Bike Upgrade
  • Babboe Business E-fragtcykler
  • Kinesis Adventure og Flat Bar
  • Electric Bike Company’s nye racksystem
  • Golden Gate eBiking
  • Og meget mere!

Nye eBikes & eBike-systemer

Santa Cruz går elektrisk

Et af de mest respekterede navne inden for mountainbiking er endelig gået elektrisk med lanceringen af ​​deres nye Heckler-model.

Det bruger et Shimano E8000-drevsystem i en kulstoframme og har en vægt på 46,3 pund på 21 kg til den øverste ende. Priser starter ved US $ 7399.

Se nærmere på, hvad der ser ud til at være et nøje gennemtænkt design her:

Trek’s Super hurtige nye E-roadcykler

Trek beskriver deres nye Domane + HP som ‘en drop-bar elektrisk landevejscykel, der gør længere, hurtigere vejkørsler muligt. En carbonramme med IsoSpeed ​​og en stabil udholdenhedsgeometri, et let og kraftfuldt Bosch-drevsystem og et slankt design med integrerede belysningsfunktioner gør Domane + til det ideelle ride for cyklister, der ønsker hastighed, all road performance og uendelig stil. ‘

Der er også et 500Wh-batteri, en kraftig Bosch Performance Speed-motor, der hjælper op til 28 km / h, et Bosch Kiox-display, 1 × 11 drivhjul, hydrauliske skivebremser og en kickstand.

Med al den høje kvalitetsteknologi og en kulstoframme starter det måske ikke nogen overraskelse, at priser starter ved US $ 6999 med dyrere varianter, inklusive funktioner som kulstofhjul og elektronisk skift.

Et usædvanligt aspekt af cyklen er IsoSpeed ​​justeringsfunktionen til stelstamme:

Urwahns 3D-trykte Ebike

eBikes med 3D-trykte rammer er stadig meget sjældne, men vises nu på markedet for salg (eller i det mindste forudbestilt i dette tilfælde). Det seneste eksempel er Platzhirsch fra Tysklands Urwahn.

Det karakteristiske rammedesign er lavet af stål, der er 3D-trykt, hvilket betyder, at der ikke er nogen svejseforbindelse.

Den usædvanlige bageste ramme er designet til at give en mere behagelig kørsel, idet den drager fordel af stålets evne til at bevæge sig lidt under belastning, i modsætning til aluminium, der generelt er ret stift.

Drivsystemet er det stadig mere almindelige MAHLE baghjulnav med en enkelt kontrolknap på det øverste rør. Andre pæne funktioner inkluderer et Gates Carbon belt drive og integrerede lys.

Kan fås ved forudbestilling nu med en rabat på 500 euro (3.999 euro i stedet for 4.499 euro).

Opgraderet E-fat Bike fra M2S

North Carolina M2S (Mountains to Sea) lancerer en helt ny version af deres bestselling All Terrain R750-model på Kickstarter.

Den bruger en 750W Bafang baghubmotor, et 614Wh batteri (kan opgraderes til 768Wh) og 4,5 ″ fedtdæk samt kommer fuldt udstyret med skærme, lys og reol.

Nøgleopgraderinger inkluderer air ophængsgaffel med lockout, nye dækmuligheder, flere rammestørrelser, fuldfarve display med USB-port, opgraderingsbart batteri med udvidet rækkevidde til ekstra lange kørsler, nyt rammedesign med øget styrke og børstet svejsefinish og forbedret tilbehør med opgraderede stativer, skærme og lys.

M2S tilbyder et depositum på 299 USD på Kickstarter med en restbeløb på $ 1000, og forsendelsen er generelt mellem 75 $ og 150 $ med estimeret levering maj 2020.

Babboe Goes Pro

Indtil nu har hollandske firma Babboe været kendt for deres familievenlige sortiment af meget konkurrencedygtige priser på fragt og e-fragt.

De har for nylig lanceret Pro-serien, der sigter mod last, snarere end at tage de mindre familiemedlemmer ud og omkring.

Pro-serien åbner også deres tilbud til virksomheder med mulighed for at tage 350 liter gods rundt.

Der er navmotor- og mellemmotorvarianter (og ikke elektriske) med valget af en flyvemaskine eller sammensatte kasser. Elektriske versioner starter ved 4199 euro. De tilbyder også en god værdi for e-fragt til 2799 euro.

UK’s Kinesis lancerer nye sortimentet eBikes

UK-baserede Kinesis har lanceret to nye Range eBikes, en drop bar-model kaldet Adventure og en ensartet Flat Bar-model, begge drevet af det aftagelige tyske designede, aftagelige Fazua-system.

Begge modeller har en fuld carbongaffelgaffel med bagagemonteringspunkter, Fazua evation-drevsystem med fjerntliggende rør fjernet, aftageligt 252Wh batteri og er kompatible med rack og mudguard. De sælger til henholdsvis £ 3 og £ 3.

Nyt cykeltilbehør

Californiens Electric Bike Company har afsløret, at de har indgået et samarbejde med MiK og Basil for at levere deres eget MiK “Click” rackmonteringssystem.

https://www.youtube.com/watch?v=aTVcSjXiuqw

Det passer til deres model S og C og er allerede indbygget i deres model X, Y og R rygholdermuligheder

MiK “Click” -tilbehøret leveres alle med en adapterplade, der er knyttet til tilbehøret, så du skal blot klikke på det på stativet, når du går på en tur, og “uncick”, når du er klar til at bruge dit bagagerum tilbehør.

Du kan tjekke mere detaljeret om, hvordan systemet fungerer og det brede udvalg af tasker, der findes her.

Blive inspireret

På e-cykler i Golden Gate National rekreative område

Tjek denne detaljerede artikel om e-cykling omkring Golden Gate National rekreative område, inklusive mordere klatrer og betagende udsigt.

Det giver også detaljer om myndighedernes løbende bestræbelser på at åbne stier, hvor regelmæssige cykler er tilladt, men endnu ikke eBikes:

”Der foregår en masse gode samtaler på lokalt og nationalt niveau omkring dette emne,” siger Golden Gate-talsmand Charles Strickfaden…. ”Så vi kan ikke give en tidsramme for, hvornår vi forventer at afslutte en e-cykel-godkendelse. Indtil den tid kan Golden Gate NRA ikke tillade e-cykler [beyond the roads] i parkerne administrerer det. ”

Forhåbentlig er det snart, men i mellemtiden er her en video af en e-cykeltur rundt og over selve broen, måske en tur at overveje….

Ude med diesel-van, ind med e-cargo-cyklen

British Baker rapporterer, at Newcastles Pink Lane Bakery skifter leveringstransport fra diesel van til e-cargo cykel, da det samarbejder med e-cykel leveringstjeneste ZMove.

E-fragtcykelopgaver vil omfatte flytning af materiel fra produktionsanlæg til butik og levering af buffeter til kort rækkevidde.

Tilsyneladende forventes e-cargo-cyklerne at dække ca. 2400 miles om året, hvilket sparer over et ton CO2 og 2,3 kg nitrogenoxider.

Infrastruktur

Trafikken i London gennemgår stadig trods populære cykelstier

Dette fascinerende Guardian-stykke fortæller os ‘Tall fra Transportdepartementet viser, at trafikhastigheden er faldet over Storbritannien i det sidste årti, især i byområder. Genopretning efter finanskrisen plus billige kreditaftaler har betydet flere biler på vejen. ‘

Ifølge David Brown fra GoAhead-gruppen, der kører London-busser, er “Congestion steget med 14% over alle britiske byer”, og artiklen siger, at det er et særligt problem i London.

Så hurtigt som London har formået at begrænse brugen af ​​privatbiler med opladning af trængsler og hæve cykleniveauet med en vis fantastisk infrastruktur, ser det ud til, at andre tendenser har annulleret alt det gode arbejde, og der er en skyldige, især artiklen identificerer:

”Det hurtigste multiplikerende element i trafikken overalt er det lette erhvervskøretøj – bedre kendt som leveringsbussen. Van-rejser er steget med 25% i det sidste årti i Storbritannien, da online-shopping har givet anledning til, hvad Travers kalder ”det vilde vest for leverancer”. Selv logistikfirmaer, hvis forretning drives af shoppere, mumler privat om galskaben med Amazon Prime og lignende løfter til næste dag: leverancer, der kunne have været effektivt kombineret, fremskyndes i stedet for at gyde flere ture. ‘

Der er også masser af detaljer om Uber som en skyldige, og nogle beskylder endda cykelstier (uden at tro at cykelstier er en del af løsningen ikke en del af problemet).

E-cykel konkurrencer

Maaris Meier slutter sig til Miranda Factory Team og tager op E-cykling

Den estiske rytter, Maaris Meier, en tidligere universitetets verdensmester, underskrev for nylig til Miranda Factory Team. Den erfarne langrennsatlet har boet i Portugal i flere år, hvilket også er hvor Miranda har base.

I denne sæsonens raceprogram deltager Maaris i XCO Portuguese Cup, XCM European Championship samt deltager i de europæiske etaper på eBike EWS og WES.

”En nyhed er eBikes. Jeg har allerede haft mulighed for at træne, og feedbacken var meget positiv. Ud over det allerede beskrevne program vil jeg også være til stede ved ekstra begivenheder i Spanien ”sagde Meier.

Blandt de komponenter, atleten vil bruge på deres cykler, er Miranda XMOD (XC) og krumtap / hjul med Miranda-patenteret teknologi plus ChainFlow3D-kædeophæng til e-cykler.

E-cykel Biz

Bom i EU E-cykelproduktion

Den europæiske cykelproducentforenings præsident, Moreno Fioravanti, siger, at e-cykelproduktion i EU har oplevet en vækst på mere end 100 procent på kun et år i henhold til denne artikel om Bike Europe.

Bike Europe citerer store e-cykelfabrikationsfaciliteter, der åbnes i Rumænien og i Bulgarien plus investeringer i produktion af store legeringsrammer i Polen og Tyrkiet og en ny kulstofproducerende fabrik i Belgien

Artiklen tilskriver produktionsskiftet ikke kun EU’s antidumpingtold på kinesiske e-cykler, men også de hurtigere nødvendige tidspunkter, der er blevet bedt om ved voksende internettsalg. Et andet fænomen, der finder sted nu, er, at tidligere kinesiske eksportører afvikler produktion i Europa, og at EU-baserede importører også forvandles til producenter.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply