[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • Cuomo Vetos New York eBike-lovgivning
  • Nye eBikes fra Aventon, Rad Power Cykler & BULLS
  • Blix sænker priser og går direkte til forbruger
  • Semi-lukket eTrike på CES
  • Tilbehør: Spejle og QR-bremselinie
  • eMountain Cykel på Rubicon Trail
  • Skotske eBike-lån
  • Og meget mere!

Overskrift Nyheder

Guvernør Cuomo blokerer New York State E-bike Bill

Streetsblog NYC rapporterede for nylig om, hvordan New York statsguvernør Andrew Cuomo blokerede passagen i loven om en populær e-cykelregning.

Stykket begynder ‘Gov. Cuomo har nedlagt veto mod et lovforslag, der ville have legaliseret en type el-cykel, der er populær blandt meget forfulgte leveringsarbejdere – en regning, der passerede begge kamre i Albany tidligere på året med knap en håndfuld modstandere. ‘

EBR har dækket passagen af ​​regningen i tidligere nyhedsindlæg, men i resumé er den blevet sponsoreret af senatorerne på vegne af tusinder af leveringsarbejdere, der er udsat for hyppige nedbrud af NYPD, fordi de gasskontrollerede cykler, de foretrækker, er teknisk ulovlige under staten lov.

Artiklen angiver også de grunde, som guvernør Cuomo angav for sit veto mod lovgivningen:

‘I en erklæring sagde Cuomo, at lovgivere “uforklarligt udeladte flere af sikkerhedsforanstaltningerne”, der var inkluderet i hans budgetforslag til legaliserede e-cykler og scootere, såsom obligatoriske hjelme, lavere hastighedsgrænser og en lov mod anvendelse af køretøjer, hvis en kørsel var nedsat af stoffer eller alkohol. Cuomo kaldte gashåndtaget e-cykler “ikke skelnes” fra knallerter … ‘

I hendes egen erklæring lovede en af ​​sponsorerne for regningen, senator Jessica Ramos, at fortsætte med at vende tilbage med regningen, indtil den er vedtaget. Hun udstedte også denne brændende irettesættelse for Cuomos logik, som han citerede for at have udstedt sit veto, som citeret i et efterfølgende Streetsblog NYC-stykke:

‘Hvis guvernøren er interesseret i at engagere lovgivere i kendsgerninger, vil han blive mindet om, at det er vist, at hjelmlovene reducerer cykling (hvilket gør cyklister mindre sikker), gør intet for at øge sikkerheden for cykelryttere, der er blevet kørt over af 10.000 pund lastbiler (som flertallet af dette års omkomne i byen har), undergrave cykelandelprogrammer (som ofte bruges af afslappede ryttere), ville ikke have nogen indflydelse på fødearbejdere, der allerede er pålagt at bære hjelme (og gøre!), og bestemt ikke øge sikkerheden for fodgængere (som ikke bliver skadet i et væsentligt antal af cyklister, men alligevel fremkaldes ofte af guvernøren, borgmesteren og nogle bestyrelsesmedlemmer i Manhattan som årsagen til deres “sikkerhedsmæssige bekymringer” om e-cykler). ‘

Fødevarearbejdere ser også nu ud til at have tyveri af e-cykler at kæmpe med som et stigende problem.

NY-borgmester Bill de Blasio forsvarede byens holdning til e-cykelhåndhævelse som beskrevet i HJÆLN, hvis artikel også indeholder interessante kommentarer om People for Bikes ‘bestræbelser på at få en ensartet tre-klasse regel anvendt i staten New York.

Cuomo-vetoet anvendte også legalisering af e-kickscooter-ordninger i staten New York, og guvernør Cuomo udtrykte også sikkerhedsmæssige bekymringer om disse, som er beskrevet i denne NY Times-artikel.

Flere detaljer om selve lovforslaget kan findes her, herunder et resume, der siger “Denne lovgivning tillader tre klasser af elektriske hjælpecykler og elektriske scootere til at operere i New York State, underlagt lokal regulering.”

Nye eBikes & eBike-systemer

Rad Power Cykler RadRover Step-Thru

Rad Power Bikes drillede os tidligere med deres nye RadRover Step-Thru fed eBike, og den er nu tilgængelig for forudbestilling til $ 1.499.

Denne lave trin gennem eBike har de 4 ″ brede Kenda-fedtdæk, der tilbyder en meget stabil og behagelig ridefølelse. Andre højdepunkter er en 750 watt bagnavmotor, 48V 14ah litiumbatteri, RST-ophængsgaffel, Shimano-drivhjul, Tektro-bremser og et dejligt udvalg af tilbehør.

Rad Power Bikes har også opdateret en række af deres andre eBike-modeller.

To nye E-cykler fra Aventon

Den californiske e-cykelproducent Aventon har været i kontakt for at fortælle os om to nye lanceringer af e-cykelmodeller, der kommer op i februar.

De beskriver niveauet som ‘en klasse III elektrisk cykel med både gasspjæld (20 MPH max) og pedalassistent (28 MPH max). Den drives af en 500 Watt (vedvarende) / 750 Watt (peak) motor og 672Wh Samsung-batteri… ‘.

Niveauet tilbydes i stengrå, 3 størrelser (S, M, L), og kan købes til $ 1.599.

Sinch beskrives som ‘en klasse II sammenfoldelig fedt-e-cykel, der udsender 500 watt (vedvarende) / 750 watt (top) og bruger et 672Wh Samsung-batteri…’.

Sinch leveres i Crest White og rails til $ 1.499.

Begge cykler er tilgængelige for demo på CABDA West stand nr. 562 15. januar 16-16 i San Diego og ved udrulning i februar hos Aventons forhandlerpartnercykelbutikker og Aventon.com.

BULLS Bikes USA lancerer ny Trekking Model

BULLS Bikes USA har netop lanceret den seneste tilføjelse til sin eTrekking-lineup, LaCuba EVO Lite.

De vigtigste funktioner inkluderer:

– Gates Carbon Belt Drive erstatter den traditionelle kæde

– BULLS ‘proprietære 750Wh Supercore® batteriteknologi

– Brose Drive S Mag (eMTB-motor) med op til 410% assistance

– Flex strømtilstand med kadenceeffektstyring og progressiv pedalrespons. BULLS siger, at dette giver ‘ekstra støtte til en lettere tur i tider med ellers anstrengende pedalering.’

LaCuba EVO Lite leveres i tre rammevariationer: Wave, Step-Thru og Diamond og flere størrelser. Lacuba fås nu til forudbestilling gennem enhver certificeret BULLS-forhandler.

Ved ankomst vil den også være tilgængelig på bullsbikesusa.com fra US $ 4.799.

Blix går direkte til forbruger for bedre værdi

Blix eBikes har annonceret, at de nu sælger udelukkende online, så de kan tilbyde mere overkommelige priser og samarbejdspartnere med showrooms i hele USA, men også ‘ved at tage en unik tilgang ved at oprette showrooms med lokale cykelbutikker. Showroom og udlejningssteder vil give kunderne mulighed for at se og prøvekøre en Blix ebike, før de køber online direkte fra blixbike.com. Partnernetværket inkluderer udvalgte cykelbutikker og specialiserede ebike-butikker, der er tidligere Blix-forhandlere, men også hoteller, touring og andre udlejningserfaringsfirmaer. ‘

Blix siger, at ændringen også bringer fordelene ved strømlinede operationer og andre omkostningsbesparelser, som de vil videregive til kunden gennem prisnedsættelser på alle Blix-modeller.

Sol cruiser-modellen er nu $ 1499 (tidligere $ 1699)

Aveny-pendlermodellen er nu $ 1599 (tidligere $ 1899)

Vika + foldemodellen er nu $ 1599 (tidligere $ 1699)

Packa-ladningsmodellen starter nu ved $ 1599 (tidligere $ 1999)

Mød Wellos Veloce E-trike

Denne pæne video fra CES 2020-show introducerer dig til en innovativ, fransk e-trike.

Tilsyneladende er Veloce nu tilgængelig for forudbestilling fra 4900 euro. Ekstraudstyr inkluderer solpaneler på taget.

E-cykeltilbehør

Mirrcycle

Mirr Bike er baseret i Boulder, Colorado og har været i kontakt for at fortælle os om fordelene ved at bruge spejle på e-cykler: ‘Et spejls evne til at være fuldt justerbar til enhver betragtningsvinkel er et absolut must, ligesom positionen er af spejlet i forhold til cyklistens blik, hvilket gør styret til et ideelt sted at montere et spejl. Vi mener også, at spejlet skal være i stand til at folde sig væk, når det ikke er i brug.

Mirrycle Mirror opfylder alle disse krav. Mirrycle Mirror’s linse er lavet af glas og giver et klart, langvarigt og konsistent billede, mens den konvekse form giver et bredt synsfelt. ‘

Hurtig frigivelse af hydrauliske bremsekabler

EBR er altid på udkig efter cykelinnovationer, og dette hydrauliske bremsesystem med hurtig frigørelse fandt vores øje, da det kunne vise sig at være meget nyttigt til hurtig vedligeholdelse af e-cykler af hydrauliske bremser (som kræver periodisk blødning for at fjerne luft fra systemet) eller hjælpsom hvis demontering af cykler til ting som langdistanceflyvning.

Blive inspireret

Krydser Rubicon med E-cykel

Pink Bike har denne fantastiske funktion om, hvordan Mark Weir, en veteran mountainbiker med en 20-årig løbekarriere bag sig, tager til de californiske bakker for at nyde 4x4ing, fiskeri og selvfølgelig e-mtbing.

Weir udrækker dyderne ved e-cykler: ‘e-cykler har åbnet helt nye dele af Rubicon. Vi har fisket i søer, som vi aldrig havde været i før, og vi konkurrerer i bjergbestigning-udfordringer på dele af stien, som næsten ville være umulig på en almindelig cykel. Det er så specielt at være i stand til at dække den slags jord med effektivitet og med dine venner, selvom de ikke er så fit. e-cykler har skabt en helt ny måde at opleve på. ”

Rentefri lån til skotske e-cykelkøbere

Den skotske regering har stillet frisk finansiering til rådighed for at hjælpe flere mennesker med at købe el-cykler ifølge The National.

De siger, at det har afsat i alt 700.000 pund fra sit lav-CO2-køretøjslånbudget til en ordning, der giver folk mulighed for at tage et rentefri lån på op til 6000 pund med en tilbagebetalingstid på op til fire år for køb af e-cykler. Lånet kan støtte op til to e-cykler, der er bundet til £ 3000 hver, en familie e-cargo-cykel med et loft på 6000 £ eller en adaptiv e-cykel, der er begrænset til £ 6000. ‘

E-cykel Biz

Ny tysk AI-campus til Bosch

Cycling Industry New rapporterer, at ‘Bosch vil støtte sit kørsel ind i verdenen af ​​AI tech med en investering på 100 millioner euro i en ny campus, der skal være baseret i Tübingen, Tyskland.

Forøgelse af enheder, køretøjer og brugere i stigende grad på stadig mere smarte måder. Det forventes, at Consumer Electronics Show i Las Vegas vil se adskillige lanceringer, der viser frisk kapacitet, inklusive smarte briller, der kan oprette forbindelse til en elektrisk cykel, der tilbyder data, der spænder hastighed til batterikraft direkte til øje. ‘

Panasonic Hold et samarbejde med UL om at producere sikkerhedsstandard for cykler

Se denne video fra Panasonic USA, der beskriver, hvordan de har engageret sig i test- og sikkerhedsstandardspecialister UL for at producere en e-cykelspecifik sikkerhedsstandard, der vil gælde for Panasonic e-cykler og i fremtiden også kan udvides til andre mærker.

Et kig rundt på FLYER-fabrikken

Schweizes FLYER-cykler var en af ​​pionererne i den europæiske e-cykelindustri. De fejrer deres 25-års jubilæum i 2020, og Paul Tolme fra Gates Carbon Drives besøgte det ærverdige schweiziske mærke for at se, at arbejderne samler deres premium bæltedrev eBikes.

EBR vil også holde dig orienteret om den kommende video, som Paul satte sammen, mens han var der.

Ny Motinova-fabrik i Vietnam

Bike Europe afslører, at ‘Motinova, et partnerskab mellem de to kinesiske virksomheder HL Corp. og TTium åbnede en ny e-cykelmotorfabrik i det sydlige Vietnam i sidste uge.’ Det er klart identificeret som et skridt som svar på toldhindringer fra EU og USA.

Den nye midtmotorproducent har afsløret, at den sigter mod at fremstille 100.000 motorer på den nye fabrik i 2020.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply