[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • OHM’s nye lette eBikes
  • Canyon Pathlite: PÅ E-Trekking eBike
  • Aventon Sinch Ride Egenskaber & Video
  • Ny eBike verdensrekordforsøg
  • Intelligent hastighedskontrol til speed pedelecs i Holland
  • Tysklands RS1 Superfast Bike Highway Progressing
  • Bafang China Factory genåbner igen efter Coronavirus
  • Sea Otter Classic & Håndlavet Bike Show udsat
  • Og meget mere!

Nye eBikes & eBike-systemer

OHM’s nye letvægtsmodeller med Shimano-trin

Den canadiske e-bike-pioner OHM har netop afsløret deres næste generation af fuldstændigt redesignede elektriske cykler på BC Bike Show i Vancouver, BC.

Alle tre af de nye modeller er bygget op omkring Shimano STePS midtdrevsmotor og integrerer fuldt integrerede batterier med større kapacitet.

De nye Cruise- og Discover-modeller læner sig mere mod markedets begyndende ende, eller simpelthen dem, der er tilfredse med en lidt blødere tur, når de bruger Shimanos E6100-motor, mens Quest bruger det stødende E7000-midterdrev.

OHM understreger cyklernes lette vægt – fra 48 kg / 21,7 kg – hvilket faktisk er ret imponerende for e-cykler, der leveres med 504Wh batterier, pannier rack, kickstand og mudguards som standard.

Der er også smartphone-integration, der tillader tilpasning af indstillinger og flere rammestørrelser. Cruise og Discover modeller for detailhandler til US $ 2.899 og Quest til US $ 3.399.

Canyon Pathlite: ON – Høj kapacitet, høj kvalitet E-trekking cykel

De tyske cykel- og e-cykelproducenter Canyon har netop lanceret en imponerende udseende e-trekking-model, Pathlite: ON rettet mod langdistance, på og off-road ture og eventyr ridning, men det kunne selvfølgelig presses til brug for enhver dag for at dag e-cykelopgave også.

Den har den nyeste Bosch Gen 4 Performance Line CX-motor – den mindste, letteste og mest kraftfulde Bosch midtmotor. Der er forskellige modelindstillinger, men tjek Emountainbikes virkelige verdenstest af et dobbelt batterimodel her for en fuld vejtest.

I Det Forenede Kongerige ligger intervallet på £ 2349 til £ 4649.

Andre steder på EBR

Aventon Sinch Fat Folding eBike – Del 2 med video

Aventon Sinch er en sjov og eventyrlysten eFolding fedtcykel, der er fantastisk til at udforske byen og baggrundsvejen, og del 2 af vores anmeldelse – ride-rapport med video – er nu offentliggjort.

For del 1 – detaljerede specifikationer og billeder – se her.

Blive inspireret

Aiken Resident sigter mod at eBike ind i Guinness Book of World Records

Aiken Standard rapporterer, at 63 år gammel bosiddende i Aiken, South Carolina, Michael Wiltse, ‘bestræber sig på at bryde Guinness Book of World Records for den længste rejse på en motoriseret cykel inden for de næste par måneder.’

Tilsyneladende er Wiltse’s endelige mål at dokumentere problemet med hjemløshed, når han rejser rundt i landet. Wiltse, der selv kæmpede med hjemløshed i årevis, konverterede sin Schwinn DSB Hybrid-cykel til en elektrisk cykel og tilføjede yderligere støtte til ham – næsten 200 pund udstyr og hans 100 pund bulldog, Bella, der følger med på turen i en bærbar hundebærer.

Artiklen fortæller os, at den aktuelle rekord for den længste rejse på en motoriseret cykel i øjeblikket ejes af Ravindra Kempaiah, der cyklede over 5.100 miles i 34 dage gennem 12 stater i 2016.

Det allerbedste for Michael på sin rejse – EBR holder dig orienteret om hans fremskridt! I mellemtiden kan du besøge Michaels GoFundMe-side her.

Speed ​​Pedelec News

Verge rapporterer, at Schiphol lufthavn nær Amsterdam, forbereder sig på at teste et nyt system, der automatisk bremser 28 km / h / 45 kmh elektriske cykler til hastigheden af ​​’almindelige’ e-cykler, når de nærmer sig lufthavnen.

Selvom salget af disse speed pedelec-modeller vokser hurtigt i nogle europæiske lande, udgør de problemer med, hvordan og hvor de passer ind i det aktuelle trafiklandskab.

Den smarte klingende teknik involverede, at cykelstierne omkring Schiphol blev kortlagt og fotograferet til at indeholde trafikskilte. Kortene kombineret med GPS og hastighedsbegrænsere på s-pedelecs elektriske drev kan automatisk bremse de såkaldte s-pedelecs.

Denne automatiserede ‘intelligente hastighedskontrol’ tilgang er kun en tilgang til at tilskynde til en sikker og ansvarlig brug af speed pedelecs for at få flere mennesker ud af deres biler og cykle til at arbejde med fokus i Schipols sag at være på medarbejdere, der bor inden for 15,5 miles / 25 km fra lufthavnen.

Mens optagelsen af ​​speed-pedelecs i Holland for nylig har været ret stærk, er der nogle ulemper sammenlignet med at køre langsommere pedelecs – ryttere af s-pedelecs skal bære hjelme og er forbudt at bruge nogle cykelstier på grund af den utrygge hastighedsforskelle, de skaber.

Som artiklen påpeger, er S-pedelecs også dyre, men en ny regeringsstøttet ordning, der blev indført i januar, giver de ansatte mulighed for at leje en for mindre end omkostningerne ved et Netflix-abonnement. En € 3.000 (ca. $ 3.260) e-cykel, for eksempel, kunne lejes gennem en arbejdsgiver for ca. 7 € eller omkring 7,60 USD pr. Måned.

Infrastruktur

Tysklands hurtige cykelbane skrider frem – langsomt

Nature Knows rapporterer, at ‘Tyskland har åbnet den første tre-mils strækning af en cykelvej, der til sidst vil spænde over 62 miles, og forbinde 10 vestlige byer, inklusive Duisburg, Bochum og Hamm, samt fire universiteter. Og denne motorvej er en helt separat kørebane, der forbliver fuldstændig bilfri. ‘

Hvad posten faktisk henviser til er RS1 – Rad-Schnellweg eller ‘hurtig bikeway’, der har været mange år i planlægning og burde have været åbnet i år. Tyske sproglige rapporter siger, at der for nylig blev åbnet en 10 km lang strækning i Bochum, men de rapporterer, at ‘det sandsynligvis vil tage mindst tre år, indtil RS1 er færdig. Der har dog været forsinkelser i konstruktionen, for eksempel på grund af forurenet jord eller planlægning af hulhuler. ‘

Det lyder som om det vil være en fantastisk facilitet, når den er færdig, og EBR vil holde dig orienteret om dens fremskridt. I mellemtiden er her den officielle lanceringsvideo fra 2016 – selvom du ikke forstår tysk giver den en idé om kvaliteten af ​​bygningen, de sigter efter:

E-cykel Biz

Bafang Factory genoptager produktionen

Bike Europe rapporterer, at en af ​​verdens største producenter af e-cykelmotorsystemer, Kinas Bafang er tilbage i branchen efter en lukning på grund af coronavirus. Virksomheden har genoptaget produktionen på sit Suzhou-anlæg.

Rapporten fra Bafang om, at den har genoptaget produktionen, er et af mange signaler, der tyder på, at coronavirus er på tilbagetog i Kina. Tidligere rapporterede Bike Europe om Giant og Merida om genåbning af produktionen på deres kinesiske fabrikker.

Sea Otter Classic udsat

Sea Otter Classic-cykelbegivenhed nær Monterey Californien er blevet udsat på grund af bekymringer om coronavirus. SOC-personalet har en ny dato for begivenheden tilgængelig i næste uge.

Håndlavet cykelshow udsat

Ligesom Sea Otter Classic omplanlægges det nordamerikanske håndlavede cykelshow til 21. til 23. august i Dallas, Texas.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply