[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • 2020 Vintage Cafe
  • Opdateret Canyon Neuron: ON eMTB
  • Bafangs nye indgangsniveau midtdrev
  • Danny MacAskill-video på New Santa Cruz eMTB
  • Veloves fantastiske eCargo Armadillo
  • Opmuntrende eBike-ideer fra Chicago og New York
  • eMTB Race Team
  • Store sanktioner for ændring af eBikes i Frankrig
  • Sea Otter flytter til oktober
  • Seneste eBike Biz nyheder & mere!

Nye eBikes & eBike-systemer

2020 Vintage Electric Bikes Cafe

Vintage Electric Cykler har lanceret deres 28 km / t 2020 Cafe med den nye 2020 Vintorque ™ Drivetrain Technology for $ 3.995.

Fra Vintage ‘Pedalhjælp-indgangen, som inkluderer Vintage’s mest finjusterede moment sensor, reagerer øjeblikkeligt og problemfrit på bevægelsen af ​​dine fødder, der smelter dig til maskinen. Det øjeblik, du har brug for strøm, har du det, hvilket resulterer i en super-glat tur, hvad enten det er op ad bakke eller en lang straks. Cafe’s Bluetooth-aktiverede controller garanterer friktionsfri integration mellem alle komponenter, pumper op ydeevne og strøm til top-of-the-line 750-watts bagnavmotor. ‘

”Den helt nye Vintorque ™ -drevkørsel tillader rytteren at udnytte al den kraft, vi er kendt for. Vores hovedfokus på dette projekt var at videresende alle ryttere input til en præcis, men alligevel kraftig rideoplevelse. ” Andrew Davidge, grundlægger af Vintage Electric siger.

I overensstemmelse med Vintage Electric Bike-stil inkluderer klassiske finish smidige læderhåndtag, mens det helt nye træindlæg, der er lavet af enten ahorn eller valnød.

Det er 500 Wh lithium-batteri, der har en angivet opladningstid på 2 timer.

Lær mere om caféen her.

Mere integreret Canyon Neuron: TIL for 2020

Den tyske producent Canyon annoncerede for nylig en opdateret version af dens Neuron: ON emtb for 2020. Emountainbike giver en dejlig oversigt over ændringerne for 2020.

Det forbliver rettet ‘mod trailere, der er på udkig efter en let håndterbar og alsidig eMTB på et budget’ og bruger et Shimano Steps mid-drive og 504Wh batteri.

De vigtigste ændringer er rettet mod et jævnere, mere integreret look og større tilslutningsmuligheder, med indrammerbatterier og den bageste magnetiske hastighedsføler, der migrerer fra hjulets eger til rammen.

Der er også en ny USB-C-opladningsport, der kan bruges til at oplade en enhed eller give en forlygte.

Prissat til € 3.599– € 4.499, afhængigt af modellen.

Bafangs nye M200 Mid Drive

Det UK’s Bike Biz rapporter at:

‘Bafang er nyt M200 mid-drive system fokuserer på entry-level e-city og e-touring segmentet og skaber et “stærkt tilbud til et blomstrende marked”.

Virksomhedens udviklingsteam har arbejdet med den interne konstruktion af mekaniske og elektriske dele af motoren, reduceret antallet af gear og skift til en kombination af nylon og stål gear, hvilket resulterer i en “endnu jævnere og næsten 100% lydløs funktion uden at gå på kompromis med motoreffekt ”. ‘

Det krævede drejningsmoment på 65 Nm ville gøre det kraftfuldt for et indgangsniveau midt-drev. Motorens angivne vægt er 3,2 kg.

M200-drevsystemet er allerede i fuld produktion, og første forventede levering af cykler til markedet forventes fra 2. kvartal 2020.

Blive inspireret

Danny MacAskill tester Santa Cruz E-cykel derhjemme

Tror du nogensinde, at du ikke får mest ud af din e-cykel?

Professionel prøve rytter Danny MacAskill er en rytter, der bestemt tager tingene til ydeevnen, som du kan se i hans seneste videotest Santa Cruz’s Heckler på en ubeboet skotsk ø og hans hjemmeø Skye.

Sea Otter blev planlagt til oktober

Californiens Subaru Sea Otter Classic drevet af SRAM er en af ​​verdens største, hvis ikke den største cykelfestival.

Det beskrives som en del af rekreationscykling, en del konkurrencedygtig begivenhed, en del festival, en del expo og indeholder en hel række af de nyeste e-cykler til tryout.

Begivenheden i april blev aflyst på grund af bekymring over coronavirus, men er blevet omplanlagt til at finde sted i Monterey, Californien fra 1-4 oktober 2020.

Tribe Rocky Mountain Go Electric

Tribe Rocky Mountain racing team er målrettet mod e-bike events denne sæson ifølge PinkBike:

‘Efter et par sejre i Enduro Series French Cup, en EWS-krone i 2016, er det tid for os at engagere os fuldt ud igen, og denne gang til E-Enduro. Mål er indstillet til E-Enduro Series French Cup, Fransk E-Enduro Championship og selvfølgelig EWS-E, der starter i år. For at nå disse mål er vi afhængige af vores stipendiater fra Rocky Mountain Bicycles og de fantastiske PowerPlay-værktøjer, de tilbyder. ‘

eCargobike Watch

Lavt nede på Armadillo

Vi har vist Veloves Armadillo eCargobike i tidligere indlæg, men Core 77 har taget et nærmere kig på hvad der gør den svenske designet og fremstillet cykel til en af ​​de mest funktionelle derude i denne artikel.

Funktioner inkluderer en belastning på 660 pund (300 kg), men kun en bredde på 34 ″ (praktisk til cykelstier), behagelig ridning takket være siddepladser og ophængsarrangementer og en stram drejecirkel.

En anden artikel her detaljer om, hvordan DB Schenker tester cyklerne i Norge, og hvordan de fører til stigninger i produktivitet og en reduktion af CO2-emissioner.

EN yderligere artikel beskriver hvordan Velove-funderen Johan Erlandsson også grundlagde et leveringsfirma, der hjælper med at udjævne eventuelle oprindelige problemer med cyklerne, herunder introduktionen af ​​hurtigt at fjerne hjul for at fikse punktering hurtigt undervejs.

Infrastruktur og mikromobilitet

Hvordan kan Chicago støtte eBike-revolutionen?

Ovenstående er titlen på denne interessante artikel om Streetsblog hjemmeside.

Nogle af ideerne accepteres klart og ofte kræves af dem, der ønsker at opmuntre til brug af cykel og e-cykel i deres by, såsom velbeskyttede cykelstier og e-cykelandel (nu til stede i Chicago i form af Divvy Cykler).

Andre anbefalede nyttige ideer i artiklen er mere sikker cykelparkering, der er fleksibel, pladseffektiv og billig for brugeren; gå ind i Oonee Pod – det banebrydende eksempel er i NYC, men selvfølgelig ville de arbejde i enhver storby.

Og der er også et simpelt anbringende om at gøre alternativ transport mere attraktiv ved gør det sjovere.

eBike Research

Ring til brugere af Bosch e-Bike til at deltage i universitetsstudiet

Portland State University har været i kontakt for at sige, at de gennemfører et nyt fælles e-cykelforskningsprojekt med University of Tennessee, Knoxville.

De siger, at de ‘kigger på bæredygtighedseffekterne af e-cykler og utilitaristisk rejseopførsel hos e-cykelbrugere, herunder oprindelse, destination, rute, tid, hastighed, udskiftning af tilstand og turformål.

De inviterer e-cykelkørere til ‘passivt at dele dine ture med os – bare tilslut en dongle, download vores app og kør som du normalt gør. Undersøgelsen er åben for deltagere fra USA, der kører på en e-cykel med en Bosch-onboard-computer og bruger en iPhone. ‘

Du kan lære mere og anvende her.

eBike Law & Standards

Store sanktioner for ændring af eBikes i Frankrig

Bike EU rapporter at ‘den franske regering har lovgivet forebyggelse af e-cykeltuning. Med begyndelsen af ​​2020 er det forbudt for en enkeltperson, en detailhandler eller et mærke at øge understøttelseseffekten for det e-cykeldrivsystem, som de regulerede hastigheder på 25 km (for almindelige elektriske cykler) eller 45 km (til hastighed pedelecs) ) kan overskrides. Den nye lov giver mulighed for at idømme bøder på op til 30.000 euro eller endda et års fængsel i tilfælde af overtrædelser. ‘

Ny testprocedure for hastighedstele

I Den Europæiske Union klassificeres Speed ​​Pedelecs som knallerter og er underlagt strengere produktions- og testkrav, f.eks. Typegodkendelsesprocessen.

Tysklands EMEC lav testudstyr, der dækker alt fra eBikes til autonome græsslåmaskiner. De har været i kontakt med EBR for at fortælle os om en ændring i testprocedurerne for speed pedelecs:

”Fra 1. januar 2020 ændrede testproceduren for energieffektivitet fra R200 til WMTC (World Motorcycle Test Cycle). Således er det nødvendigt med en justering af testproceduren …. (for alle) klasserne L1e-B, L2e eller L6e. ‘

EMEC påpeger det eksisterende testregime på R200 for almindelige pedelecs, der er hjulpet op til 25 kmh / 15,5 mph fortsætter, men WMTC-testen gælder nu for speed pedelecs.

Som producenter af pedelec-testbænke påpeger EMEC kravene til den nye WMTC-test er, at ‘testbænken skal have en højtydende klasse, men også en meget stor styringsdynamik, da testcyklussen inkluderer hyppig acceleration og deceleration / recuperation. ‘

eBike Biz

eMTBs ‘Fænomenal mulighed’ siger Fox

Denne interessante rapport fra Bicycle Retailer har et citat fra Suspension specialist Fox’s CEO Mike Dennison:

”Oprindeligt var e-cykler virkelig ikke meget for mountainbike-kategorien, de var mere bycykler og lignende,” fortalte han analytikere. ”Da den overgang til mountainbike – og den premium mountainbike på det tidspunkt – tror vi, det er en fænomenal mulighed for os, så vi er fokuseret på det i 2020 og fremover.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply