[ad_1]

I denne uges nyheder:

 • Jeep eBike nu tilgængelig
 • Flere eMTB’er drevet af Shimano’s nyeste, letteste motor
 • BULLS Sponsorer Sea Otter Play
 • eFondo ved Mammoth Lakes
 • Pashley Reveal eCargo Trike
 • E-cykel Biz-opdateringer

Nye eBikes & eBike-systemer

Jeep eBikes nu tilgængelig

Jeeps nye e-cykel er designet til at være en ‘gå hvor som helst’ model

Tilbage i et nyhedsindlæg i februar nævnte vi, at en annonce for en Jeep-e-cykel var dukket op under Superbowl, men at flere detaljer ikke var tilgængelige. Nå er det nu; som nævnt i det originale nyhedsartikel, er det faktisk en rebranded Quietcat og spec ser bestemt i overensstemmelse med Jeeps off-road biltradition.

 • Relativt usædvanligt 160Nm Bafang mid-drive (se EBR’s komplette guide til mid-drives her).
 • 750w eller 1000w motor
 • 160 nm drejningsmoment
 • Momentføler + 2 hastighedssensorer
 • Aftagelig tommelfingergas
 • 10 niveauer af pedalassistent
 • 9-speed drivlinje
 • 4 stempelhydrauliske skivebremser
 • 150 mm for- og bagophæng
 • CST Roly Poly 26 “x 4.8” dæk
 • 300 lb kapacitet

Selvom Bafang-midtdrevet, der bruges her, er deres mest kraftfulde ‘Ultra’ -drev, siger Quietkat, at det er vurderet til 750W (tonet ned fra den maksimalt mulige 1000W), og de siger også, at cyklen kan konfigureres som en klasse 1 (20mph assist pedelec ) eller E-cykel i klasse 2 (20 km / h). Priserne er amerikanske$5.899,00$6.327,00.

Jeep-mærket ‘Trekking’ e-cykel til det tyske marked

Jeep ser også ud til at have haft travlt på det tyske marked for e-cykler og lancerede for nylig en Trekking række af e-cykler drevet af en bagnavmotor.

Nye eBikes med Shimano’s nye EP8 Mid-drive afsløret

EBR rapporterede for nylig om det nyligt lancerede EP8 mid-drive fra Shimano – som vi bemærkede, er denne motor en opgradering fra Shimano STEPS E8000 med mere kraft og mindre vægt. EP8 har et kæmpe 85 Nm drejningsmoment, men vejer kun 2,6 kg (300 g mindre end E8000), så ryttere får accelereret hastighed og øget effekt med minimal vægt.

Shimano’s seneste e-cykelmotor er den slanke, lette og kraftfulde EP8

Vores nyheder i sidste uge indeholdt sandsynligvis den første e-cykel til produktion med motoren, Meridas eOne-tres. Nu kommer andre mærker på banen.

E-mountainbike afslører BULLS EP-8-drevet Sonic-rækkevidde (dog bemærk, disse er kun for Europa i øjeblikket – intet ord om deres lancering i USA endnu). Både BULLS Sonic EVO AMS og EVO ENS-modellerne pakker store 750 Wh batterier som standard sammen med det nye lette EP8 mid-drive. Kunne EP8-motoren med deres nye kulstoframmer inspirere en ny generation af lette e-mtbs?

Med det nye EP8 mid-drive fra Shimano vil e-mtbs se slankere ud og være lettere end nogensinde. Dette eksempel er fra Commencal, der er baseret i det lille bjergfyrstendom Andorra, mellem Spanien og Frankrig.

Andre nye EP8-modeller ankommer også fra Kommencal og Thomus.

Blive inspireret

BULLS Cykler USA debuterer modeller på Sea Otter Play

BULLS Cykler USA for nylig annoncerede sin sponsorering af Sea Otter Classic’s virtuelle festival, Sea Otter Play som den officielle elektriske cykelsponsor.

Siden annulleringen af ​​2020 Sea Otter Classic på grund af den globale COVID-19-pandemi har Sea Otter og dets sponsorer udviklet sig Sea Otter Play, ‘søger at forbinde cykelmiljøet næsten via fjernudfordringer og en gratis online-expo’. De virtuelle Sea Otter Play Challenges startede 1. september 2020 og løber gennem 20th af denne måned. Ryttere kan tilmelde sig udfordringer, såsom Bulls Tahoe Challenge ePowered af Bosch. De kan ride og optage fra hvor som helst i verden, selv på deres indendørs træner, og få deres tilsvarende fremskridt kortlagt på det valgte kursus.

BULLS vil debutere adskillige nye modeller på Sea Otter Play, ligesom Eventyr EVO AM og Aminga EVA TR og fremhæv fortsættelsen af ​​nogle af de mest populære modeller fra i år, som f.eks Copperhead EVO AM-serien, ikonisk EVO TR 1 hastighed, Det Copperhead EVO HD .

Især BULLS Adventure EVO AM ser enormt ud med et kæmpe 1125Wh dobbelt batterisystem

eBike-ryttere cykler mere og kører mindre

En ny undersøgelse fra Oslo i Norge rapporterer om brugerne af e-cykler. Ifølge dette resumé af rapporten i Cycling Industry News ‘En ny undersøgelse af nye elektriske cykelrytteres adfærdsvaner har konkluderet, at de i stigende grad efterlader bilen hjemme, når tiden går.’

Tilsyneladende fandt de indsamlede data, at cyklister typisk ville dække et gennemsnit på 1,3 miles, mens elektriske cykelryttere ville bumpe det til et dagligt gennemsnit på 5,7 miles. Også CIN rapporterede ‘Som en del af den elektriske cykels andel af de ture, der blev foretaget, voksede det gennemsnitlige tal meget hurtigt og nåede 49% af de ture, der blev foretaget fra 17% tidligere, når man cyklede. Det betød, at e-cyklen hurtigt begyndte at kannibalisere ture, der ellers ville være kørt, taget med offentlig transport eller gået. ‘

Med andre ord er dette det modsatte af ‘nyhed’ -effekten, der slides; som tiden gik, indså elcyklisterne mere og mere nytten af ​​e-cykler og brugte dem derfor mere og mere.

eFondo-begivenhed for Mammoth Lakes

Mammoth Gran Fondo introducerer den første “e-Fondo” til elektriske cykler under sin første virtuelle begivenhed i september måned. For første gang på grund af COVID-19 og statslige og lokale regler vil Virtual Mammoth Gran Fondo indeholde en månedslang udfordring fra 1. til 30. september, hvor deltagerne vil cykle – og for første gang deres e-cykler, så meget som de kan, tage ruter, som de aldrig havde før, og skubbe til nye cykelmål. Hvis deltagerne er i stand til at besøge Mammoth Lakes i løbet af september, vil arrangørerne have tre forskellige Gran Fondo-ruter til rådighed for selvunderstøttede forlystelser. Historisk har Mammoth Gran Fondo været en af ​​de mest populære begivenheder i landet, sidste år tegnet mere end 1600 deltagere på forlystelser på 42, ​​70, 102 miles. Mere info her.

eCargobikes

Storbritanniens Pashley afslører 2021 lanceringen af ​​eget design eCargo Trike

Det Forenede Kongerige Pashley har en lang og ærværdig historie inden for cykeldesign og -produktion og er særligt kendt for deres design i vintage stil og for en gangs skyld har de leveret det britiske posthus deres legendariske Mailstar-cykler.

Et teaserbillede af den nye e-cargo trike fra Pashley

Nu BikeBiz rapporter at Pashleys nye e-cargo trike er planlagt til produktion i april 2021.

Aktuelt navngivet ALECS fortæller artiklen os, at ‘den artikulerende letvægts-assisterede fragtløsning “vil danne platformen for en ny generation” af konfigurerbare produkter for at imødekomme det voksende marked for lastemissionskøretøjer uden lastemission.

Designet inkluderer tilsyneladende en spændende vippemekanisme, og designet vil også være i overensstemmelse med den tyske standard DIN79010. Det har en bruttovægt (inklusive rytteren og selve e-trike) på op til 300 kg og en lastekapacitet på op til 1,2 kubikmeter.

Et andet velkomment aspekt for ryttere i travle byer vil være den smalle akselafstand, hvilket betyder, at den er designet til at blive brugt på cykelbaner og i områder med begrænset adgang.

UK tog til lastcykler

Ifølge Nyheder om cykelindustrien:

‘InterCity RailFreight har annonceret en betydelig udvidelse af sine logistikservices samme dag, som sammen med dets høje brug af elbiler og elektriske lastcykler fremmer en 100% elektrisk forsyningskæde til en række ruter. Tilsyneladende oplever “hidtil uset vækst”, annoncerede logistikbranchen med lavt kulstofindhold med høj hastighed udvidelsen af ​​sit netværk med links smedet til over 100 125 km / t daglige jernbanetjenester, der spænder over East Midlands, Great Western og Cross Country franchisenetværk.

eBike Biz

Storbritanniens Halfords Se salg af eBike og Scooter med 230%

Det Forenede Kongerige BikeBiz rapporter at ‘Halfords har frigivet sin handelsopdatering i 20-ugersperioden til 21. august med en lignende omsætning på 59,1%. Administrerende direktør Graham Stapleton sagde, at salget af elektriske cykler og scootere steg 230% år-til-år.

Metz Motors gælder for administration

Bike Europe rapporter at ‘På Eurobike 2018 debuterede Metz i e-cykelindustrien som leverandør af mellemmotorsystemer. Introduktionen af ​​den tyskproducerede e-step scooter af høj kvalitet ‘Moover’ fik endnu mere opmærksomhed. Begge projekter mislykkedes, og Metz Mecatech GmbH ansøgte om insolvens den 25. august. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser og tak for læsningen!

-Rig

[ad_2]

Source link

Leave a Reply