[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • eBike-adgang til 200+ nationale vildttilfælde
  • Slick City eBikes fra Enki og Capri
  • Schwarzenegger og Thunberg Ride
  • 56 Mile eBike-pendler
  • Detroit Group eBiking
  • Smartlocks og satellit-tekstning
  • Opdatering af batteri genbrug
  • Og meget mere!

Overskrift Nyheder

E-cykler kan nu få adgang til mere end 200 nationale vildttræner

People for Bikes-fortalergruppe købte os for nylig den store nyhed, at den amerikanske fisk- og dyrelivstjeneste (FWS) har annonceret sin politik for brug af el-cykler (e-cykler) på National Wildlife Refuge System Lands.

People for Bikes siger, at direktørens ordre 222 er et svar til ministeriet for indenrigsekretær David Bernhardts 29. august sekretærordre 3376, der leder Bureau of Land Management, Bureau of Reclamation, FWS og National Park Service til at etablere foreløbige e-cykelpolitikker, som lad flere mennesker opleve Amerikas rige naturarv ved hjælp af en cykel. ‘

Hvad betyder det i praksis? FWS-politikken tillader klasse 1, 2 og 3 e-cykelture (uden brug af en gashåndtering) på National Wildlife Refuge veje, stier og udpegede områder, hvor traditionelle cykler er tilladt.

Politikken tillader ikke e-cykler i udpegede vildmarksområder og de fleste baggrundsstier.

Det er også vigtigt at bemærke, at tilflugtedirektører kan begrænse brugen af ​​e-cykler, hvis de bestemmer, at deres brug er upassende i området ved at underrette chefen for det nationale vilde dyresundhedsanlæg og offentligheden.

People for Cykler foreslår også, at nogle rides, som nu er e-bike, er lovlige for dig at tjekke ud:

Nye E-cykler og E-cykelsystemer

Enki Miller Slick City Mid Drive

Der er et stigende antal glatte bycykler, ofte enkelt hastighed og letvægt, men Enki’s Miller skiller sig ud, da den bruger et Bafang-mid-drev i kombination med et bæltedrev. Den påståede vægt er 35 kg (16 kg) inklusive et 420Wh batteri.

Fuld spec er:

– Kraftfuld Bafang M500 midtdrev, hævdet at levere 95Nm drejningsmoment og kun vejer 3,3 kg, siger Enki.

– Gates CDX Carbon Belt drive er Gates ‘premium-tilbud og leveres med en garanti på 30.000 km.

– Samsung ramme-skjult batteri

– Hydrauliske skivebremser med internt dirigerede kabler

– Påstået rækkevidde på 44 km / 70 km

Kickstarter-tilbud starter ved US $ 1990

Levering er beregnet til juni 2020

Enki’s første skridt ind på e-cykelmarkedet var den kontrasterende BMX-inspirerede mappe, Billy.

Capri Letvægt Retro E-cykler

Da de netop har overskredet deres crowdfunding-mål på Indiegogo, ser disse e-cykler i retro-stil fra Capri ud til at blande klassisk cykelstyling med en moderne baghubmotor og flaskebatteri, så det er næppe tydeligt, at de er e-cykler.

Den angivne vægt er 36 til 38 pund (16,5 kg-17,2 kg) afhængig af modellen, og firmaets websted oplyser, at de er designet i Spanien (inspireret af fransk design fra slutningen af ​​1970’erne) og fremstillet i Italien og Portugal.

Indiegogo priserne er fra UK £ 943 med de første enheder, der skal leveres i april 2020.

Blive inspireret

Greta & Arnie Gå for en tur

UK’s ebiketips gav denne dejlige beretning om et møde med to miljøbevidste sind i form af Greta Thunberg og Arnold Schwarzenegger.

Thunbergs nylige miljøvenlige bådtur over Atlanterhavet var godt katalogiseret af verdens medier, mens Schwarzenegger, som guvernør i Californien, underskrev Global Warming Solutions Act fra 2006 for at skabe landets første loft over drivhusgasudledninger og grundlagde R20-regionerne i Klimatiltag i 2011.

På sin tur med Thunberg red han en guldfarvet e-mtb med 4 ”brede knobblies, snarere i tråd med sin macho bodybuilding fortid!

56 mil til arbejde og tilbage på cykel – intet problem med e-cykel

Når vi taler om at gå ud over for at være bæredygtige, beskriver denne Mountain Times-artikel ovenstående overskrift.

Christine Palmer, professor i naturvidenskab ved Castleton University, kører sin elektriske cykel til og fra arbejde, en rundtur på 56 miles.

Mens Castleton er motiveret af miljøhensyn, har hun helt klart glæde af den daglige pendling –

”Da jeg kom til Castleton, var jeg som,” Åh, jeg er ikke træt, jeg har det godt, jeg er så glad for, at jeg cyklede, ”sagde hun. Palmer bor i East Wallingford, Vermont ikke langt fra White Rocks Cliff Trail og Okemo Mountain.

Aktivist bliver E-cykelkonvertering

Dette dejlige stykke fra Detroitist beskriver, hvordan cykelaktivist Jason Hall er blevet en evangelist for e-cykler.

Hall blev bedst kendt for at grundlægge en organiseret tur kaldet Slow Roll omkring et årti siden, der er vokset fra ydmyg begyndelse til enorme proportioner.

Det fortæller os ‘Efter at have været væk fra en tur, han organiserede i over et halvt årti, er Jasons liv stadig viet til cykling, men vægten er skiftet fra rekreation til adgang, primært gennem en ny slags cykel, e-cyklen … ..Og Jason er blevet en slags evangelist for dem – den person, der brugte en cykeltur som et redskab til at ændre den måde, folk ser Detroit, bruger nu e-cykler til at udvide måden, folk tænker på og bruger cykler i deres personlige liv .’

Her er en inspirerende video om grupperejsen og den stolthed, som rytterne tager i deres maskiner – med masser af e-cykler i blandingen:

Historien viser, hvordan e-cykler afslutter cirklen

Leeds er et Utah-baseret firma, der er specialiseret i retro-fit sæt. De har sammensat denne dejlige historie om den tidlige udvikling af cykler og e-cykler og viser, hvordan de har bidraget til mange aspekter af bildesign, fra frihjul og differentielt gear til udviklingen inden for metallurgi.

Som de påpeger, bruger hundreder af millioner af mennesker cykler til at pendle, forbedre deres helbred, mindske deres kulstofaftryk, skabe underholdning, finde frihed og mere! Vi går tilbage til de tidlige dage med cykling, når vi sætter motorer på en cykel en ny idé. Folk tilføjer elektriske motorer til vores cykler som et alternativ til at køre biler. Verden er kommet i fuld cirkel. ‘

Nyt tilbehør

Bivystick lover budgettet satellit-tekstning

Har du nogensinde været bekymret for, at du vil være på en fjern e-cykeltur i en nødsituation uden mobiltelefonmodtagelse?

Bivystick synes, at de har et overkommeligt svar i form af deres meget bærbare tilbehør på USD 299, der lover, at du kan sende eller modtage en sms fra hvor som helst i verden. Hvis du har udsigt til himlen, kan du kommunikere. ‘

Ny Smart Lock

Squidd Lock beskriver sig selv som ‘verdens første anti-tyveri-smart-smart-lås med indbyggede sensorer, mobile alarmer, GPS-sporing, alarmer og en community-baseret app.

Nu tilgængelig på Indiegogo, kan Squidd Lock købes til en speciel “Early Bird” -pris på $ 159.

Med indbyggede sensorer og en høj decibelalarm, der aktiveres, når låsen er manipuleret, stopper låsen de fleste tyverier, før de endda sker, og hjælper med at gendanne stjålne cykler via sin kraftfulde samfundsbaserede app, der hjælper med at spore cyklen via GPS .

Nye hundrede farver

Henty Enduro 2.0 hydration & gear pack fås nu i tre nye livlige farver – orange, grøn og blå.

Her er en gennemgang af den originale Henty Enduro-pakke. Enduro 2.0 blev forbedret og leveres nu standard med et specialdesignet HydraPak 3.0L vandreservoir og en 10 cm udragbar skulderremforlængelse designet til at rumme større / højere ryttere.

Batteriur

EU yder finansiering til flere millioner til at øge genbrug af batterier

Bike Europe Rapporterer, at ‘Den Europæiske Union har pantsat ca. 5 millioner euro i starttilskud til et projekt, der skal muliggøre storstilet genanvendelse af batterier, der bruges i elektriske køretøjer ……

EU’s millioner skal hjælpe med “Udvikling af en innovativ, lukket loop-proces til genanvendelse af lithium-ion-batterier fra elektriske køretøjer og for at muliggøre produktion af nye lithium-ion-batterier i Europa,” sagde BASF i en erklæring – tidligere denne måned Den tyske kemiske gigant BASF annoncerede planer med de franske virksomheder Eramet og Suez om at genanvende lithium-ion-batterier med det formål at sikre en førende rolle i et voksende marked.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply